Şimdi Ara

Android 4.3'ün beraberinde getireceği yenilikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Androidin en baştan yenilenmesi lazım. Sürekli ve herşeyi çöküp hata veriyor. Windows phone bile daha iyidir bana göre.

• özet geçecek olan var mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brsclkr

nexus 4 ilk güncelleme alcaklardan teşekkür ettim google kardeşe, ama telefonu günde 2 kere şarj ediyoruz o ne olcak??? şu saf androide de bi battery save modu getirsinler artık, herkes root rom vırtı vızık yüklemek zorunda mı ya da uğraşmak istemiyorum belki. pil yüzdesi için bile program yüklüyorum. biliyoruz android 5 yılda çok yol katetti de ne dalvikde bi gelişme var ne çok basit kullanımı kolaylaştırcak özellikler geliyor, geliyor da gıdım gıdım

Marketten snapdragon battery guru yu telefonunuza yukleyin xperia z deki stamina mod un aynisi. 4 gun telefonu nasil kullandiginizi kontrol ediyor, ve oba gore pil tasarrufu sagliyacak sekilde ayarlari yapiyor. Program turkce okuyun faydasini gorursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geliştirirken daha düşük donanıma,belleğe ve güce ihtiyaç duyması lazım.ios'un en büyük kozu bu.çok daha az batarya ve işlem gücü ile android'le başabaş performans yakalıyor.orta ve alt segment telefonlar ise android'de zorlanıyor.hiçbirşey yapmasan 600-700mb bellek kullanıyor.
  • bluetooth süper haber
  • Bu aptal işletim sistemini çöpe atın sıfırdan yapın. Geçen ay yeğenlere android 4.1 tablet almışlar. TAbleti ne zaman kullansan sinirden çıldırıyorum. İşletim sistemi devamlı hata veriyor uygulamalar kapanıyor.Kendi kendine biryerlere giriyor , tablet benim olsaydı 10 dakikaya kalmaz duvara fırlatırdım.

İos başka abi , stabilite ve akıcılık var....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Bu aptal işletim sistemini çöpe atın sıfırdan yapın. Geçen ay yeğenlere android 4.1 tablet almışlar. TAbleti ne zaman kullansan sinirden çıldırıyorum. İşletim sistemi devamlı hata veriyor uygulamalar kapanıyor.Kendi kendine biryerlere giriyor , tablet benim olsaydı 10 dakikaya kalmaz duvara fırlatırdım.

İos başka abi , stabilite ve akıcılık var....

Her mesajında android i kötülüyorsun. Sus artık herkes anladı ne halt olduğunu. Birde imzana ne yazmışsın, neler yapıyorsun.

Ha bu arada android i adam akıllı kullanmak istiyorsan al eline nexus 4 ü gör android neymiş. Ne cahil insanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Million -- 31 Mayıs 2013; 13:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcclayn6

Allah için kim hepsini eksiksiz okudu :D

Ben

• S2 ye 4.3 gelirmi acep

• quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

LG samsung a gömdü bile :)
    ( hadi samsunğlular -1 lerinizi yollayında kaç kişi olduğunuz sayalım : )

AYNEN KALITE KONUSUNDA FIYAT KONUSUNDA GOMDU :D
  • ayrıntılı bi açıklama

• İlk defa bir haberi okumaya üşendim. Özet yazaydınız ?
  • özet geç bilo :)

• Ben yazılım güncelleme denetle dedim 60 mb lık güncelleme buldu az sonra kurucam bakalım 4.3 mü değil mi

• Kısadan gelecekleri yazsaydınız keşke.

• 5 para etmez

• kim ne derse desin WiiiiiiPiiiiiiiii

biraz trollük yapasım geldi :)

• 5.0ı beklemek lazım yenilikler için

• quote:

Orijinalden alıntı: snomask

özet geçecek olan var mı :)

anladığım kadarıyla diyor ki; ?=;_%&+! İ?)(/%:é"^&(

• Ne demişler, kısa ve öz;

Kim ne derse desin Apple

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.