Şimdi Ara

Android 6.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL model marka telefonum var elimde telefonu android 6.0 a yükselttikten sonra kamerada fotograf çektigimde normalde sol alta basınca fotografla gözüküyordu şuanda 1 den fazla fotograf çektiysem sadece 1 tanesi gözüküyor ve galeride güncellemeden önce çektigim fotograflar kayboldu biraz telefonu kurcalayınca sistem dosyalarını göster yapınca bir dosyanın içinde beyaz bir dosya gibi birşeyin için resimlerin hepsinin oldugunu gördüm sildiklerim dahil ama bu resimler tek tek seçlmiyor dosyayı aç deyip video ile göster yaptım görüntü olarak açılmıyor video olarak açtım ve seri bir şekilde fotograflar geçiyor ekrandan bu fotografları tekrar galeriye almamın bir yolu var mıdır ve android 5.0'a tekrar telefonu geçirebilme gibi bir yol var mı formatla çünkü 6.0dan sonra bildirim çubugunu açmaya calıstıgımda bazen takılıyor çubuk iyice uyuz oldum bu android m'e

• Ben yükleyince resimlerle ilgili bir sıkıntı çıkmadı ama wifiyi açmadığım halde çok fazla şarj yiyor görünüyordu size tavsiyem telefondaki her şeyi resim müzik ne varsa bir bilgisayara yada hafıza kartına kopyalayın rehber ve mesajları sim karta taşıyın telefonu ayarlardan yedekleyin telefona format atın telefon o zaman kendine geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon81

Ben yükleyince resimlerle ilgili bir sıkıntı çıkmadı ama wifiyi açmadığım halde çok fazla şarj yiyor görünüyordu size tavsiyem telefondaki her şeyi resim müzik ne varsa bir bilgisayara yada hafıza kartına kopyalayın rehber ve mesajları sim karta taşıyın telefonu ayarlardan yedekleyin telefona format atın telefon o zaman kendine geliyor

bende oyle yapmayı planlıyorum ama söyle bir sorun var internette format atınca android sürümü hala 6 olarak kalıyo diyorlar ben direk 5 lolipop olan androide geri geçmek istiyorum pff
  • Pain060 P kullanıcısına yanıt
    Evet 6 olarak kalıyor ama sorun olmuyor ben dün akşam yaptım memnunum ilerde gelen güncellemelerle daha iyi olur benim dediğim sıfırlama açma kapama ve ses tuşuyla yapılan şekli nasıl yapıldığını bilmiyorsanız ben bilmiyordum bana anlatan arkadaşın mesajını size yollaya bilirim

• quote:

Evet 6 olarak kalıyor ama sorun olmuyor ben dün akşam yaptım memnunum ilerde gelen güncellemelerle daha iyi olur benim dediğim sıfırlama açma kapama ve ses tuşuyla yapılan şekli nasıl yapıldığını bilmiyorsanız ben bilmiyordum bana anlatan arkadaşın mesajını size yollaya bilirim

mümkünse atarsan sevinirim yardımın için teşekkürler :D
    Hocam telefonu kapatın ses kısma tuşuna basılı tutarken açma kapama tuşuna da basın asus logosu geldikten sonra açma kapama tuşundan elinizi çekin recovery gelinceye kadar ses kısma tuşuna basılı tutun.. recovery ekranı gelice ses tuşlarıyla wipe data üzerine gelip o açma kapama tuşuyla okeyleyin.. aynı işlemi wipe cache içinde yapın.. telefonununuz sıfırlanmış olur..

Benim yöntem bu yapmadan önce sim kartları çıkardım rehber gider diye korktum mesajları telefonda unutmuşum hepsi gitti hala ona yanıyorum bilgileri hafıza kartı kullanıyorsanız ona taşımayın telefon onuda sıfırlamadan görmüyor muş ben kart kullanmadıgım için söylenenleri aktarıyorum sadece

• quote:

Hocam telefonu kapatın ses kısma tuşuna basılı tutarken açma kapama tuşuna da basın asus logosu geldikten sonra açma kapama tuşundan elinizi çekin recovery gelinceye kadar ses kısma tuşuna basılı tutun.. recovery ekranı gelice ses tuşlarıyla wipe data üzerine gelip o açma kapama tuşuyla okeyleyin.. aynı işlemi wipe cache içinde yapın.. telefonununuz sıfırlanmış olur..

Benim yöntem bu yapmadan önce sim kartları çıkardım rehber gider diye korktum mesajları telefonda unutmuşum hepsi gitti hala ona yanıyorum bilgileri hafıza kartı kullanıyorsanız ona taşımayın telefon onuda sıfırlamadan görmüyor muş ben kart kullanmadıgım için söylenenleri aktarıyorum sadece

anladım teşekkürler hocam birde benim telefon bazen hani ekran kapalıyken yada açıkken çift dokununca kapanıp açılıyorya bazen kapalıyken kaçkere dokunursam dokunayım açılmıyor sadece power tuşuyla açılıyo onun belli bir sebebi var mı yoksa herkesdemi oyle bir bilginiz var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Benimkinde öyle bi sorunla karşılaşmadım üzerinde kırılmaz cam da var sizinkindede varmı bazı ekran koruyucuların bunlara sebeb olduğunu duymuştum

• quote:

Benimkinde öyle bi sorunla karşılaşmadım üzerinde kırılmaz cam da var sizinkindede varmı bazı ekran koruyucuların bunlara sebeb olduğunu duymuştum

kırılmaz cam var hmm belki ondandır cok onemli bir problem degil gerçi ama meraktan sordum :D birde son olarak (biliyorum sıktım ama) asplath 8 yüklüyorum telefona açıyorum 800 mb güncelleme var güncellemeyi yaparken belli bir yerde baglantınız iyi degil gibi bi hata verip bastan baslatıyo bunu neden yaptıgını bir türlü anlamadım halbuki daha geçen gün real racing 3 yükledim 400 mb güncelleme yaptı hiç sorun vermedi 1 gb android 6 indirdim o zmnda olmadı sadece gameloftun bir kaç oyununda rastladım o hataya
    Yok estağfurullah forumun amacı bu birbirimize yardımcı olmak ben hiç o kadar büyük oyun yüklemedim bi sorunda çıkmadı oyundan kaynaklı bi hatada ola bilir sorun telefonda olsa her büyük yüklemede yapardı bence

• Zenfone 2 Laser 5.5 inch var bana android 6 gözükmüyor neden ?
  • RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    İlk olarak 5inç olanlara geldi 5.5 olanlara henüz başlanmadı sanırım

• RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    boş ver anroid 5 olarak kalsın daha iyi :D
  • Hocam zen *6 ya gelmiyo ya 5 te kaldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.