Şimdi Ara

Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi hazır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben wp kullanıyorum. Hiç tavsiye etmem. Androidden uygulama port olayı vardı iptal oldu. Telefonum bozulduğu için gmd ye geçtim geçici olarak akıllı telefon kullanmanın rahatını anladım. Symbian gibi kullanacaksan 450tl ye falan alırsın yoksa hiç bulaşma. 4 yıl olacak millet mal gibi mağaza gelişecek diye bekliyor ama MS.nin malı olan skyp bile androidde daha iyi çalışıyorsa ben daha en diyeyim. Yapamasınlar da paramı alayım diye bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 22 Kasım 2015; 20:34:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Türkiye deki General Mobile 4G ye bu güncelleme ortalama 2 ay sonra gelir . Gelse de herkese aynı anda gelmeyecek .

Bir bakıyoruz 2 günlüj cihazına hemen güncelleme alırken lakin benim gibiler en az 1 ay bekliyor . Güncelleme mantığı yok. Sırf General Mobile 4G de cihazı ilk satın alanlar ilk güncellemesini de ilk ALANLAR olmuyor .

İlgili cihaz sahibi biri olarak ifade ederim.

Bu güncelleme ile belli ki SADECE Android One odaklı iyileştirmeler var yoksa Nexus cihazlarına da eş zamanlı ilan edilirdi .

Şunu anlıyorum : Android One için kabaca güncelleme çıkartıyorlar adı üstünde yayınladık demek için sonra da Android One lı cihaz sahiplerinden gelen stabilite sorunları geribildirimler vs.. ile anca optimize ve iyileştirmeler yapılıyor.

Niceliksel olarak 6.0.1 denilse de ( minor güncelleme .1 bile değil .0.1 ) ....

Nexus lar da ikinci Android 6.0 güncellemesini aldı ...

Google şekilci adımları da gözden kaçmıyor tıpkı Android One desteği eş zamanlı olmaması ve ikinci planda olması gibi ...

Gmd one yerine g2 alirdim yerinde olsam en az cm 15 e kadar destek alir gmd ye gore extradan tema destegi var cm de ama genede gule gule kullan

• Gm 4g den daha iyi olan bir cihaza sırf daha eski diye güncelleme vermiyolar. Üstelik android 5.0.2 de bazı sorunlar olduğu halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkanda_ayu_var

Gm 4g den daha iyi olan bir cihaza sırf daha eski diye güncelleme vermiyolar. Üstelik android 5.0.2 de bazı sorunlar olduğu halde.

Hocam g2 android 6 guncellemesini alacak ama biraz daha zamani var gibi

• vestelde android one telefonu yapmali

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

quote:

Gm 4g den daha iyi olan bir cihaza sırf daha eski diye güncelleme vermiyolar. Üstelik android 5.0.2 de bazı sorunlar olduğu halde.

Hayir,G2 Marshmallow almayacak

G3 ve G4 alacak,G2 ye destek bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

s6 edge plus 6 almadı daha umudum yok samsunga ön yargım kırılsın diye aldım. Daha kötü önyargım oluştu :D

Çok komik
    Saçma sapan şeyler yazmayın buraya. Şuan türkiyede hiç bir telefon marshmallow almadı. Sadece google'ın telefonları aldı. Tüm telefonlar aldıda senin telefonun almadı gibi konuşma.

G4 felan almadı mı. Arkadaş kendi telefonumla neden kafa geçeyim belirtiyorum. Bak s6 edge plus var hani en yükseği buna rağmen diyorum ki samsung daha adam olmamış. M7 mi özledim

G4 sadece Polonyada dağıtıldı daha

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

quote:

Yok hocam bir ara oyle soylenter vardi lgnin guncelleme listesinde g2nin adi falan vardi ama simdi adi gecmiyor fazla. Gelirse android 5.1 gelir belki. 6.0 da gelebilir milletin agzinda oyle laf dolasiyor ama sanmiyorum. Hem daha g3e bile gelmedi. İnsallah yaniliyorumdur lg de samsung gibi degildir eger oyleyse bir sonraki telefonum android onelı telefon olacak.

• quote:

s6 edge plus 6 almadı daha umudum yok samsunga ön yargım kırılsın diye aldım. Daha kötü önyargım oluştu :D

Nutkum tutuldu.

• 6.0 aslında çok güzel oldu ama çok kritik bir hatası var, bu hata geri kalan her hatasızlığı gölgede bırakacak bir sorun "SAAT GERİ KALIYOR", evet yanlış duymadınız, 2015 yılında bir telefonun saati geri kalıyor, bu ciddi bir fiyaskodur. Ayrıca biriyle konuştuktan sonra kulağınızı çekmenize rağmen ekran kara kalmaya devam ediyor, aydınlanması için güç tuşuna ardı ardına basmak gerekiyor, işte bu sorunlar her şeyi gölgeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: irish

quote:

Nutkum tutuldu.

Cidden hocam telefonu sallıyorum üst tarafından ses geliyor ekran çizildi daha hiç düşürmedim vs parmak izi sensörü desen çizik içinde kalmış.Hayır gorilla glass 4 müs ya gorilla glass 3 olan m7 mi zorla çizemiyordum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

linux çekirdeği neredeyse hep aynı ama aradaki android mimarisi hep araya giriyor ! uzun lafın kısası cep telefonlarımızı direk linux yükleyelimde bitsin şu güncelleme eziyeti !

Telefonun destekliyorsa Ubuntu nun mobile sürümünü yükleyebilirsin.

• Anlaşılan yine ilk sürümü alamıyacaz. Yamalanmış halini alacaz 5 deki gibi

• Bekliyorum gm4g ile...

• Takmayın kafaya güncellemeleri bu kadar ya yazık günah . Güncelleme yapanlarda telefonuna hard reset atsın bir zahmet ortalıkta bataryam bozuldu diye gezmeyin . Hard reset atamıyorsanız manuel batarya kalibrasyonu yapın googleda anlatımları mevcut . 700-800 MB güncellemelerden bahsediyoruz , batarya gibi önemli bir konunun atlanması söz konusu değil .

• Yalnız cihazı pazarlarken bire bir konuştuğum tüm teknisyenler Nexus lar gibi aynı anda aynı gün alacak demeleridir.

En başta belirtselerdi ortalama 2 ay içinde herkese dağıtılır ama demediler .

2 yıl güncelleme desteği diyorlar utanmadan ama nedense satılan son cihaza 2 yıl demiyorlar ! ( Yani cihaz bir tüketici ilk çıkandan 23 Ay sonra satın alınmış olsa YAZILIM DESTEĞİ OLMAYACAKTIR ) . Pazarlama kandırmacası yaniltmacası ...

Derdim bu tüketici resmen kandırmaları ! .

Yoksa parasında değilim yıllardır Amiral telefonlar hatta Nexus cihazları kullandım . General Mobile 4G benim için sadece yedek telefon dur.

Ben olaya bireysel yaklaşmıyorum ORTALAMA TÜKETİCİ GÖZÜYLE BİZLERİ KANDIRDIKLARINI VEYA YANILTIKLARINI İFADE EDERİM.

Google Android One dan umduğunu bulamadı resmi olarak açıklandı .

• Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    https://developers.google.com/android/nexus/images

Nexus 5x ve Nexus 6P lere 4 tane güncelleme gelmiş şimdi senin mantığınla aylık güncelleme ise cihaz 3 aylık mı oldu ?

Nexus 6 ve Nexus 7 2013 lere 3 defa aldı şimdi senin mantığınla Android 6 çıkalı 2 aylık mı oldu ?

Adet olarak bilerek bir eksik söyledim

Kısacası yanılıyorsun ...

• Dağıtmaya başlasalar artık
  • Z1 için umut yokmu

• Z5 nezaman alır acaba aydınlatırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.