Şimdi Ara

Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi hazır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korkmaz kadirr

samsung s6edge plusa ne zaman güncelleme geliyo bi bilgi verirmisiniz..

Aralık ayında gelecek Samsung'un açıklamasına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E274E432 -- 24 Kasım 2015; 22:38:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general mobile'de metal gövdeli şık bir telefon yok olsa alırdım + kamera kaliteside gerçekten iyi düzeyde olmalı. 1200TL ye kadar çıkılır gerçekten güzel bir cihaz olsa.

• işte güncelleme devi samsung'dan yeni güncelleme haberi...

"2014'te çıkan galaxy tab pro lollipop ya da marshmallow almayacak"

alkışlıyorum

samsung fazla model çıkarmaktan 2 senedir artık destek verememeye başladı.sony ve lg bu konuda fena solladılar.
  • artik google su kronik sorunlari cozumlesin.
  • HTC One M8 ve Nokia Lumia 1520 kullanıyorum.HTC Android Marshmallow ve Nokia Lumia Phone 10 yeni sürümlerini Kasım ayı sonuna kadar kadar verebileceklerini belirttiler. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Nexus 4 e kesin gelmeyecek mi? Demekki saf android telefonun 3 yıl güncelleme garantisi var. Bence en az 5 yıl beklerdim. Hayal kırıklığına uğradım.

• Z5 serisine ne zaman gelecekmiş bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

işte güncelleme devi samsung'dan yeni güncelleme haberi...

"2014'te çıkan galaxy tab pro lollipop ya da marshmallow almayacak"

alkışlıyorum

samsung fazla model çıkarmaktan 2 senedir artık destek verememeye başladı.sony ve lg bu konuda fena solladılar.

Milletimiz sağolsun. S4 alan insan yarın s5 alırsa olacağı o. Samsung bakıyor satislar çok iyi güncelleme felan umrundami saniyosun. Millet kapış kapis alıyor sırf hava icin

• benim anlamadığım android 4.4 te olan kısa yol ekranı,yukarıda perdeyi indirip sağ tıkla açılan ekranı diyorum..
    lolipopta niye değiştirildi gayet kullanışlıydı wifiye tetheringe tek tuşa ulaşıyoduk..değişiklik yapacaz diye pratikliği yok etmenin anlamı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Aralık 2015; 13:36:20 >
  • 6P'ye az önce uyarı geldi ama root yaptığım için full backup+update+root işlemlerini yapmak zulüm gibi geliyor. Zaten ufak tefek değişiklik yapmışlar çok da gerekli değil.
  • 6.0 ı daha yeni aldık 6.0.1 mi geldi :)
  • Android oneda o donanima guncelleme verebilen google nexus 4u es geciyor,helal olsun.Su an nexus 4 kullaniyorum,custom romlarla telefonun bir 2 yil daha gideri var nerdeyse.Ama boyuttan oturu nexus 6ya geciyorum onumuzdeki ay.Bakalim neler olacak.

• Samsung yine sinifta kaldi.

• Anakarti sorunlu s4 veya cıkma lcd ekran alinir 0536813020 wppdan ulasabilirsiniz telefonum arzalandida

• Nexus 4'e gelse de kullansak biraz.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Maalesef Nexus 4'e gelmeyecek diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

6Pye az önce uyarı geldi ama root yaptığım için full backup+update+root işlemlerini yapmak zulüm gibi geliyor. Zaten ufak tefek değişiklik yapmışlar çok da gerekli değil.

Formatlamadan yükle sende :) Ben şuan öyle yaptım açılmasını bekliyorum.

• 6.0.1 yükledikten sonra pil yüzdesi böyle oldu. Niye böyle oldu acaba
  • Valla bende şaşırdım. Formatlamadan yükledim diye oldu sanırsam. Sıfırdan yüklüyorum bakalım değişen bişey olcak mı. En başta gravityboxtan yapıyo sandım kaldırdım falan ama düzelmedi. Belkide kernelden bakalım.
  • Arkadaşlar cyanogenos la 5.0 veya 6.0 farkı nedir görsellik harici. Daha mı verimli bu cm 12.1 yükleyen varsa aydınlatabilir mi. Bir de her gün güncelleme alıyormuş. Adamı biktirir yahu. Şu güncelleme işinde dengeyi bi tutturamadılar gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuklukaratay -- 14 Aralık 2015; 21:09:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.