Şimdi Ara

Android 7.0 Nougat, resmi olarak dağıtıma başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sürekli rakamlar yükseliyor ama hiçbir yenilik gelmiyor. Tarz değişmiyor. Ram kullanımı iyileşmiyor. Yine baştan savma olacak. 1 GB ram yetmiyor o yüzden güncellemedik dedikleri bir sürü cihaza rağmen 1 GB ramli cihaz üretmeye devam edip milleti de aptal yerine koymaya devam ediyorlar. Belki de aptal yerine koymuyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

quote:

Orijinalden alıntı: tekin-71

550 liralik gm4 note 7 den önce alacak

Evet doğru hocam hızlı olmasında haklısınız ama note 7'deki birsuru yazılımsal özelliklerde gm 4g'de olmayacak.

Ee oda olsun bi zahmet 3500 liralik cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

sürekli rakamlar yükseliyor ama hiçbir yenilik gelmiyor. Tarz değişmiyor. Ram kullanımı iyileşmiyor. Yine baştan savma olacak. 1 GB ram yetmiyor o yüzden güncellemedik dedikleri bir sürü cihaza rağmen 1 GB ramli cihaz üretmeye devam edip milleti de aptal yerine koymaya devam ediyorlar. Belki de aptal yerine koymuyorlardır.

Saf android de ram kullanımında bir sorun yok ki neyi iyileşecek?

• çift tık ile ekran açma kapama yerleşik olsun istiyoruz.
    zor değil.
  • Kardeşim bu android sürümü bu telefona gelir mi şuna gelir mi gelince ne oluyor be bu sefer de başlıyorsun android 8 almazsa şu şu firmanın dmdnfnfn küfürler sayıyorsun veya başka bir şey mağazada destek görmez deme şu an android 2.x li sürüme bile oyun çıkıyor eskiye oranla az ama her neyse anlatamadım kendimi pek

• quote:

Orijinalden alıntı: GargamelWP

Kardeşim bu android sürümü bu telefona gelir mi şuna gelir mi gelince ne oluyor be bu sefer de başlıyorsun android 8 almazsa şu şu firmanın dmdnfnfn küfürler sayıyorsun veya başka bir şey mağazada destek görmez deme şu an android 2.x li sürüme bile oyun çıkıyor eskiye oranla az ama her neyse anlatamadım kendimi pek

neyin kafası bu? sistemi güncel tutmak updateler ile her zaman en yeniye en iyiye gidersin. şimdi chp gibi sırf muhalefet etmek için konuşmak nedir, güncellemeye niye karşı çıkıyorsun anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

sürekli rakamlar yükseliyor ama hiçbir yenilik gelmiyor. Tarz değişmiyor. Ram kullanımı iyileşmiyor. Yine baştan savma olacak. 1 GB ram yetmiyor o yüzden güncellemedik dedikleri bir sürü cihaza rağmen 1 GB ramli cihaz üretmeye devam edip milleti de aptal yerine koymaya devam ediyorlar. Belki de aptal yerine koymuyorlardır.

Konudan çok uzak olduğun belli. Tartışmaya girmeyeceğim.
  • umtkrhn U kullanıcısına yanıt
    herkes ayni acidan bakmiyor olaya. ekran bolme samsung ve lg de uzun zamandir mumkun. bircok ek ozellik coktandir var zaten. o yuzden her cihaz ayni sekilde degerlendirilemez.

android one cihazlari zaten saf android, onlar surekli guncel fakat ek uygulama yok.

amiral gemisi cihaz almak cok sacma artik. google cihazlari daha akici ve hizli. donanimsal olarak da iyiler. bisey silmek zorunda kalmiyorsun, sisteme mudahale etmene gerek kalmiyor.

ama diger ureticilerde buna mecbursun. cunku yazilim modifiye edilmis bloatwarelerle doldurulmus.

• quote:

quote:

quote:

bunun hesabini 1 gb ramli cihaz cikaran urerticilere sor, google'a degil. ayrica adam hakli, saf androidin ne oldugu hakkinda zerre fikrin oldugunu sanmiyorum.

buyur sana saf androidde bellek kullanimi. konuyla senin alakan yok asil :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Android 7.0 Nougat, resmi olarak dağıtıma başladı

• Android 7.0 Nougat, resmi olarak dağıtıma başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

quote:

quote:

bunun hesabini 1 gb ramli cihaz cikaran urerticilere sor, google'a degil. ayrica adam hakli, saf androidin ne oldugu hakkinda zerre fikrin oldugunu sanmiyorum.

buyur sana saf androidde bellek kullanimi. konuyla senin alakan yok asil :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Android 7.0 Nougat, resmi olarak dağıtıma başladı

4 GB ramli cihazlarını da gördük. Yani konuyu anlamadan gerçekten neden atlıyorsunuz tartışmaya? Boşta ne kadar ram olduğuyla ilgili değil tartışma. Dikkat edebiliyorsan ram yönetimi deniyor. Bu sözcük grubunun anlamını biraz düşün tartışmaya girmiyorum. Saf android görmemişm tabi. Ben dün çıktım zaten mağaramdan.

• Samsung bunu beğenmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 23 Ağustos 2016; 11:25:55 >
  • Galaxy 6 Edge telefonumun performans sorunları görmeye başlayacağı an geldi demek.

• bu android'in yaptığını MS bile yapmadı !
    windows bile arada bir ortaya çıkan açıklarını yamamak için ücretsiz yama yapardı !
    yani müşterilerini 3. parti firmaların güncelleme desteği vermesine gerek bırakmazdı !

bu arada windows telefonlarında bu destek durumu varmı !?

• quote:

Orijinalden alıntı: tekin-71

550 liralik gm4 note 7 den önce alacak

az önce geldi :)
  • Bazılarımız için de CM 14.0 hayalleri başladı

şu Allo'yu da yayınlasaydı iyiydi..

• ben daha 5'e bile geçmedim
  • Samsung kullanıcıları için özelleştirilmiş kullanım pek bir anlam ifade etmiyor tanıtılan tüm özellikler Samsung'da yer alıyor.

Sistem bazında ki iyileştirmeler.Ram yönetimi ve vulkan güncellemesi Samsung cihazlar için en önemli nokta olacak.

Yani hali hazırda ki telefonunun tam gücünü kullanmayan kullanıcılar için Android 7 güncelleme bekleme süresi bir sorun teşkil etmeyecektir.

edit : Note 4 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 23 Ağustos 2016; 10:12:11 >
  • matah bir değişiklik yok.doze zaten vardı.o gelişmiş.gerisi çok enterese etmedi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.