Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
519.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rev 1-3 arası sıkıntılı cihaz denk gelenler olmuş ingiltere de,
    kameranın köşelerde blur lar ısınma sorunları vs.
    4 iyi diyorlar alırken bakmak lazım kutuya.

ben de esas kamera güncellemesini bekleme kararı aldım,
    yeni çıkan güncellemede açılıp kapanma hızı bir de arayüzünü rötuşlamışlar,
    şu haliyle görünen eksikleri var düşük ışıkta

yine de mağazada incelemek lazım
  • bazılarında hediyeli yazmış acaba hediye nedir , umarım sağlam bir kulaklık filan verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

bazılarında hediyeli yazmış acaba hediye nedir , umarım sağlam bir kulaklık filan verirler.

Ben sordum kılıf veya kırılmaz cammış yinede sorunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

http://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu?q=xperia+z5&srt=PRICE_HIGH

6 Kasımda satışa çıkıyor fiyat z5 2500 tl z5c 2000 tl

Bu arada E6603 modeliymiş yani cat4 150mbit

2399 falan bekliyordum
    Asil simdi beklemek lazim millet bir alsin bakalim memnun olacakmi
    İsinma varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500 heleki kur dusmeye baslisken pahali geldi bana
    Bunun fiyati asagi iner yakin zamanda acale etmemek lazim
    Ticari kredi kartimda bugun onaylandi zaten 9 taksit alicam acalem yok
    2250'den kurus fazla vermem

• Beyler kamerası düşük ışıkta z3 ten bayağı iyiyse düşünüyorum almayı, düşük ışık performansı nı nasıl buluyorsunuz kullananlar( inanlı sorum sana :))z3 te otomatik modda berbattı z5 te nasıl?
    Hatta şöyle örnek vereyim; akşam evde fotoğraf çekiyorsam asla otomatik modu kullanmıyorum, manuele alıp ayar yapıyorum isoyu düşürmek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 3 Kasım 2015; 19:57:25 >
  • Telefon mağazaya geldiğinde haberim olması için Ankara Cepa AVM Sony Center'a numaramı bırakmıştım. Demin aradılar. Yarın Z5 compact ve Z5 satışına başlıyoruz ,gelip alabilirsiniz ve her rengi mevcut dediler. Z5in Satış Fiyatını da sorduğumda 2499 TL cevabını aldım. Yarın gidip inceleyeceğim umarım beklediğimize değecek bir cihaz olmuştur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmackThat_94 -- 3 Kasım 2015; 19:56:36 >
  • G4 gece çekimi ile bu cihazı karşılaştırırsak hangisi daha net daha az noise daha aydınlık çekim yapabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

G4 gece çekimi ile bu cihazı karşılaştırırsak hangisi daha net daha az noise daha aydınlık çekim yapabilir ?

g4
  • SmackThat_94 kullanıcısına yanıt
    Bende bir inceleyeyim bakalım, heralde tüm sony center lara gelmiştir

• quote:

quote:

G4 gece çekimi ile bu cihazı karşılaştırırsak hangisi daha net daha az noise daha aydınlık çekim yapabilir ?

g4

Hocam sizi bulmuşken sorayım,2 cihazıda kendiniz denedinizmi yoksa inceleme videolarına bakarakmı söylüyorsunuz,ona göre başka bir telefon düşünebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

quote:

g4

Hocam sizi bulmuşken sorayım,2 cihazıda kendiniz denedinizmi yoksa inceleme videolarına bakarakmı söylüyorsunuz,ona göre başka bir telefon düşünebilirim

Denemedim fakat internetteki test örneklerinde z5'in gece çekimleri kötü.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Peki sizce z5 kaçıncı sırada yer alır amiral gemisi telefonları arasında

• Lg g4'ün 1600-1700 liraya alındığı yerde 2500 z5 için fahiş fiyattır bence beklemek lazım kesinlikle

• cihanair kullanıcısına yanıt
    G4 çıkalı oldu bayağı, birde lg çok çabuk fiyat düşürüyor, z3 bile 1800 lerde,ha 2500 hakkımıdır tabikide değil.Çok pahalı fiyatlar çok...

• quote:

G4 çıkalı oldu bayağı, birde lg çok çabuk fiyat düşürüyor, z3 bile 1800 lerde,ha 2500 hakkımıdır tabikide değil.Çok pahalı fiyatlar çok...

Almam hocam net 900 daha verir 64 gb iphone 6s alırım

• Fiyatların düşme ihtimali nedir??
  • quote:

Beyler kamerası düşük ışıkta z3 ten bayağı iyiyse düşünüyorum almayı, düşük ışık performansı nı nasıl buluyorsunuz kullananlar( inanlı sorum sana :))z3 te otomatik modda berbattı z5 te nasıl?
    Hatta şöyle örnek vereyim; akşam evde fotoğraf çekiyorsam asla otomatik modu kullanmıyorum, manuele alıp ayar yapıyorum isoyu düşürmek gibi

Biraz once cektigim otomatik modda gece cekimi (20MP). Manuel modda pek ayar yapamadim. Doga dogrusu çözünürlüğü 8 mp yapinca SCN menüsünden ayar yapilabiliyor. Vakit bulunca farkli resimler cekip koyarim arkadaslar.

http://i.hizliresim.com/l9p9Pb.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanli -- 3 Kasım 2015; 22:16:00 >

• inanli İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,floresan ışık altında da deneme yapmanızı istesem:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 3 Kasım 2015; 22:20:02 >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    xperia z5p xperia firmde yok tr sürümü ; duallarda da yok normaldede yok türkiyeye ce1 sürümlü modelleri yollayacak galiba yada halen üretmedi bizim tuğlaları
    bu arada hocam kzımayın ama bütün z serilerini çıkar çıkmaz aldınız bence almayın z5 i telefon iyidir kötüdür bilmem ama 6s alın kullanmak isterseniz bitane yılda bir kez çıkıyor en azından eğerki eski cihazları satıyorsanız çok maddi kayıp gibi geliyor sadece tavsiyemdir çok birşey bildiğim için değil
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.