Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
519.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iayksl

Z5 premium dan emin misiniz 6 sında satışa çıkacağı konusunda

Premium konusunda emin değilim.

-

Tech Trinketsyoutube
    Nexus 6P Camera Shootout!
    https://www.youtube.com/watch?v=LNreYAYwxp0

Bu arada z5'in kamera örnekler çok kötü.

• Şu an Z kullanıyorum. Telefondan hala memnunum en son güncellemesine kadar verdi Sony. En son 5.1.1 güncellemesini aldık ve bu da en son güncellememiz oldu. Z5 gerçekten güzel telefon olmuş. Eğer Z sorun çıkartırsa bakacağım ilk telefon olur. Ama keşke 810 ile değilde beklenip 820 ile çıksaydı. Ben işte o zaman asıl vurgunu yapardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bence çok fazla zaman kaybetti. Telefon almak isteyenlerin çoğu beklemekten sıkılıp başka markalara yöneldi bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z5 ile S6'nın fiyatını kıyaslayan arkadaşa şu örneği vereyim. Yukarıda maxi80 ve TnesQuare nickli arkadaşlardada görüldüğü üzere bu telefonların ne denli uzun bir ömre sahip olduğunu anlarız. Ama gel gelelim Samsung S serisindeki telefonların 1 yıl kullanımdan sonra arayüzlerde takılmalara başladığını ve yeni güncellemelerden mahrum bırakıldığını biliyoruz. Piyasadaki en iyi görünüşe sahip telefon bana göre s6 edge dir ve teknik özellikleride en üst düzey ama z5i tercih ederim bu sebeplerden. O yüzden asıl s6 2200ken z5i 1800 beklemek saçmalıktır..

:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF205D938 -- 5 Kasım 2015; 0:29:05 >
  • İnternetteki karşılaştırma vidyoları ifada gerçekleşen fuardaki kamera örneklerinden kat kat kötüydü. Sanırım gelen güncelleme ile bu sorunu çözmüşler ki umarım öyledir. Arkadaşımızın paylaştığı resimler muazzam. Acaba manuel modda mı çekim yapıldı yoksa otomatik modda mı?

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Turkiye modelleri tek hat,

çift hat modeller Hindistan'da çıktı diye bir haber okumuştum.

bazen paralelciler çift hat getiriyor ama aylar sonra.
  • 517 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın attığı videoyu izledim özensiz gelişigüzel çekilmiş kareler ne macro macro gibi nede sonsuz çekimler başarılı ve şöyle bir şey var ki orada z5 otomatik mod da ve belkide preview yazılımı tam oturmamış cihazı test etmişler. Zaten diğer rakiplerine ve segment baz alındığında tek silahı kamerası diğer farklar kardeşi z3-z4 de var o yüzden kamera konusunda içiniz rahat olsun youtube de her gün eklenen videolarla kafayı karıştırmayın ben tarafsız sitelerden araştırmamı yaptım donanım olarak o lens ne ifade ediyor az çok biliyorum imx300 sensör günümüzde bir çok modelden üstün ki yazılımla çok daha iyi seviyelere gelecektir son güncelleme ile epey adam etmişler mesela eklediğim kareler büyük ihtimal manuel mod çekimler.
  • bu fotoğrafları hangi siteden aldın, adres verebilir misin?
  • Bana göre cihaz gelsin bi memlekete görelim elimize alalım inceleyelim ondan sonra yorum yapalım.
  • Z den z5 e geçmeye karar verdim tam ihtiyaçlarımı karşılayan bir telefon en kısa zamanda çıkmasını bekliyorum inşallah 2700+ bi fiyattan gelmez

• arkadaslar dun cektigim resimlerden bazilari. guncelleme ile resim kalitesi artmis gibi sanki. gerci gunduz cekimleri zaten iyiydi. cekimlerin hepsi otomatik modda arkadaslar.

http://i.hizliresim.com/PB2lLb.jpg
    http://i.hizliresim.com/7PW69m.jpg
    http://i.hizliresim.com/qRQv1D.jpg

bu resmi az once cektim. otomatik mod makro cekim
    http://i.hizliresim.com/vRAPbm.jpg

bu arada telefon z5 modeli, premium degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanli -- 2 Kasım 2015; 13:43:24 >

• telefon hakkinda bilgiler
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
  • Beyler kur düşüşe geçti telefon fiyatı etkilenirmi ?

• Euro 10 kuruş düştü. Baz olarak hesaplarsak z5'te 70 Tl z5premiumda 80 Tl gibi bir düşüş olması gerekir ki gelecek umut vaad ediyor. 15 gün içerisinde 3 altına iner ki buda güzel bir indirimi getirmeli. Dediğim gibi satış fiyatı en kötü ihtimalle 100 Tl düşürülmeli yoksa beklenmeli. 2500 seviyesinden alınmamalı.

• inanli İ kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaşımlarınız için teşekkür ederim, kamerayı birazda az ışık ta denermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 517

Euro 10 kuruş düştü. Baz olarak hesaplarsak z5'te 70 Tl z5premiumda 80 Tl gibi bir düşüş olması gerekir ki gelecek umut vaad ediyor. 15 gün içerisinde 3 altına iner ki buda güzel bir indirimi getirmeli. Dediğim gibi satış fiyatı en kötü ihtimalle 100 Tl düşürülmeli yoksa beklenmeli. 2500 seviyesinden alınmamalı.

Bir gelseydi beklemekten sıkıldım

• SONY yeni bir video yayınlamış;

• kamera hala karlı çekiyor, sadece bank ve çöp olan fotoğrafta çimenler baya kötü, detay yok.

benim anlamadığım neden otomatik modda 8 mb. mecburiyeti var, çok mu zor daha yüksek çekmesi ?

ben de merak ettim, önceden demo cihaz yollasalar da bir denesek mağazada
  • rj2k R kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla Z5'de bu durum kalktı;

''The 8MP limit when using Superior Auto is gone and you can now shoot full resolution 23MP images, or 20MP, should you opt for the 16:9 aspect. You can see the new app in action in the brief video we prepped for you.''
  • Fotoğraflar bence iyi ama asıl düşük ışık performansı nasıl olacak? Dslr performansı beklemiyorum ama diğer amiral gemisi telefonları geçmelidir artık, halihazırda z3 kullanıcısıyım; otomatik modu berbat,manuel modda iyi kareler yakalamak mümkün ama yinede performans olarak s6 ve note 5 ten geri kalıyordu...Merakla z5 in pil ve kamera performansını bekliyorum, parmak izi okuyucu umrumda değil

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.