Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
519.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen gun zorlu center'da sony center'a sordum kasimin ikinci haftasi cihazin gelecegi ve 2500 ile 2600 tl arasinda oldugunu soyledi calisan.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    ekledim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

gecen gun zorlu center'da sony center'a sordum kasimin ikinci haftasi cihazin gelecegi ve 2500 ile 2600 tl arasinda oldugunu soyledi calisan.

Fiyat giderek artıyorda bu telefon bu kadar etmez, bir sürü özelliği s6'dan kötü eğer 2500'den çıkarsa bide üstüne 500 TL fark olacak. 3 ay kullancaz z6 çıkacak birde.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    calisanin soyledigi rakamlar bunlar. ha deger degmez orasi tartisilir tabiki. hangi unlu model fiyatini hakediyor ki :)
  • Z5 in batarya testleri çıkmamışmı? Z5 compact ın çıkmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon on numara terlik veya sünger değil on numara cihaz. Uzaya çıkamayacaz veya marslı olmayacaz sonuçta..

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Ekran süresi olarakta

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

5 saat yeterli bir seviye dahada ileri gideceğini düşünüyorum

• Hic bir telefonu iphone 4 haric bu kadar beklemedim
    Hala o iphone 4'u kullaniyorum
    Kismetse elvada ios

Sağolasın hocam,web gezinme süresi iyimiş

• bu söylenen fiyatlarsa hiç düşünmeden alın niyetiniz varsa, yurtdışı ile aynı. Hong Kong'dan 6400 HKD ye aldım, 2400TL yapıyor, tek farkı çift hatlı gerçi tek hatlısı aynı fiyattı

• Premium çok mu büyük olur acaba ya. Premium ve normal z5 arasinda kararsizim. Görüp karar vermek doğru olur. 4k ekranda anlasilabilecek bir görüntü farkı olacaksa mukemmel olur.

Doğru olabilir, esas cihaza bakmak daha sağlıklı olacaktır,

Vakti olan varsa güzel haber, ben anlık çekim yapıyorum, manuel benim açımdan cazip değil.

3. parti uygulamalarla belki daha iyi olur.
  • HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat4 150/50 Mbps (E6603), LTE Cat6 300/50 Mbps (E6653)

İnşallah SONY Türkiye CAT4 getirerek bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmaz..
  • Fiyatı düşük tutmak için getirebilir. Hoş diğeri gelse aralarında ne kadar fark olurdu orası da meçhul ama ikiside şuan için hayal hızlar bizim için.
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Hangi rengini tercih ettiniz merak ettim gold ve mint arasindayim ben ? @DarthLuca

• Beyler z5 çift hatmı tek hatmı bilgisi olan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ironman

HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat4 150/50 Mbps (E6603), LTE Cat6 300/50 Mbps (E6653)

İnşallah SONY Türkiye CAT4 getirerek bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmaz..

http://forum.donanimhaber.com/m_110661642/tm.htm
  • favarol kullanıcısına yanıt
    chrome rengini aldım, ilk tanıtıldığından beri aklımda o vardı.

Hocam z5 premium un pil test sonucu varmı?

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Dostum malesef detaylı bir pil testi incelemesi söz konusu değil fakat 530mah farkla hemen hemen 4-5 saat ekran sürelerini premium modelde de görmek mümkün olur.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.