Bildirim
★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (22. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Z5
Pil kullanımı - 1 gün 3 saat (7 saat 46 dk aktif kullanım) 4 saat 21 dk ekran açık kalma süresi
Z3
Pil kullanımı - 2 gün 20 saat (9 saat 17 dk aktif kullanım) 5 saat 35 dk ekran açık kalma süresi
Z3 görünürde pil konusunda epey fark atmış gibi umarım güncellemeler ile bu seviyeye geliriz bizde
pil süreleri diğer rakiplerine göre yeterli görünsede Sony gibi firmayı biz uzun batarya süreleri ile tanıdık her zaman ister istemez daha iyisini bekliyoruz ama şu bir gerçek z5 in bataryası kullanıcısını asla üzmeyecek gibi görünüyor. -
Teknokulis: Marshmallow güncellemesi Xperia Z5 ailesine yarayacak. Google News
Marshmallow güncellemesi Xperia Z5 ailesine yarayacakhttp://google.com/newsstand/s/CBIw75OIsCg
Hayırlı olsun beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Şok şok şok.
Daha önce bildiğiniz gibi, 4k video ile ilgili isinma sorunundan bahsetmiştim fotolar paylasmistim. Isınma sorunundan dolayi 2 dk üstünde 4k video cekememistim
Ama az önce, 10 dk üstü 4k video cekimi yaptim, hatta birakin ısınıp kapanmayi, cihaz ısınıyor diye uyarı bile vermedi. Ben kendim durdurdum videoyu. Cidden şok oldum. Sonuclar cok iyi, eski yazilim ve son yazilim arasinda dünya fark var. Birde marshmallow nasil olacak kimbilir.fotolar asagida.
-
EyvAllah üstad, çok soğumuştum ilk söylediklerinizden sonra, şimdi sevindim alacağız inşaAllah gelirse :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fotograflar icin gercekten.
onceki fotoraflarda, buyutuldugunde resimler kumlasiyordu, ama suan yok gibi nerdeyse.. -
Hayırlı olsun:) sizinki premium mu?
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt
Dostum malesef detaylı bir pil testi incelemesi söz konusu değil fakat 530mah farkla hemen hemen 4-5 saat ekran sürelerini premium modelde de görmek mümkün olur.
Anladım hocam, bekleyelim bakalım, denk gelirse konuda paylaşırmısınız
Türkiye'ye hangi renkler gelecek? Ben yeşil rengi çok beğendim.
Şimdi kur düşecek telefon fiyatı ucuzlarmı z5 için
Z5'in 6.0 sisteminden sonra durumuna bakmak lazım. ona göre almanyadan almak çok iyi olacaktır -
Muhakkak paylaşırım hiç şüpheniz olmasın yardımlaşmak için buradayız Konumuz kirlenmesin nazar değmesin tek temellim bu. -
Verdiğim güncelleme bilgilerini bu testle kanıtlamış oldunuz cihaz daha iyisini de yapabilir 60-62k tepe limit.
Ayrıca ısı probleminde tamamen çözülmüş olması sevindirici haber. Siz kullanın biz bekleyelimEn ince detayına kadar kullanım bilgileriniz yer yer konuda paylaşırsanız bekleyen arkadaşlara da morel olur. İYİ FORUMLAR
-
S6 2200 lirayken Z5 in en fazla 1800 lirafan fazla verilmez bu çöpe
Sony güzel telefon yapıyor, Z5i de çok beğendim, şuan almama sebebim Z3 kullanıyor olmam, hala yavaşlama kasma yok.
En son teknoloji elimde olsun diye de telefon almıyorum, alırken o zamanın en iyisini alırım işimi görmemeye başlayana kadar da kullanırım.
Z6 veya Z7ye kadar bekleyeceğim bu gidişle. Buradan takip edeyim bari.
Kesin tarih; ''5 Kasım tarihinde Türkiye lansmanı yapılacak olan Xperia Z5, Xperia Z5 Premium ve Xperia Z5 compact telefonları lansmandan bir gün sonra da marketlerde satışa çıkacak.'' -
Paylaşımlarınız için hakikaten çok teşekkür ediyorum bu bilgileri en kısa zamanda ilk sayfaya koyacağım
Loudspeaker : Voice 65dB / Noise 62dB / Ring 66dB
Bu telefonu isteyen biri olarak;
Bu değerler beni biraz ürkütüyor -
Z5 premium dan emin misiniz 6 sında satışa çıkacağı konusunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X