Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
519.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son mesajlara bakıyorum herkes fiyat ve çıkış tarihi soruyor cevaplar veriliyor herkes ısrarla sormaya devam ediyor nedir bu inat...

Resmi satış kasım 6 fiyat 2499 denildi bir çok kez.

Forumdaşlarım z5 in kutusunda uyduruk bir kulaklık mı çıkar yoksa MDR NC750 mi gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 30 Ekim 2015; 17:59:03 >
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Engin bey ilk sayfaya kullanıcı listesi ekler misiniz ? Yurt dışından alan bir arkadaş vardı sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Contra333

quote:

Z5 mi z5 premium mu iphone 6 mı?

Önceliklerinize göre değişir. Kamera,market,telefonun stabilesi,görünüş,fiyat gibi yönleriyle farklılıklara göre karar verebilirsiniz

İosu seviyorum ama sony kullanmak istiyorum :/

Sony kullan o zaman sıkıntı nedir ne zaman çıkacak cihaz bilgin varmı

Sıkıntı 1: premium mu yoksa normal z5 mi

Sıkıntı 2: kamera konusunda z5 mi yoksa iphone 6s mi?

Sıkıntı 3: Z5'i aldıktan birkaç ay sonra z6 ya da z5+ cıkma ihtimali.

Sıkıntı 1: Kişiye göre değişir.Büyük ekran ve yüksek çözünürlüklü ekran isterseniz z5p,ama biraz daha uygun olsun ekran farkı o kadar önemli değil diyorsanız z5 derim.

Sıkıntı 2: Manuel modda z5 az farkla daha iyi sonuç veriyordu hatta testlerde birinci seçilmişti ancak her iki cihaz otomatik modda ise ip6s net olarak geçecektir maalesef.

Sıkıntı 3: Bazı kaynaklar artık z5 serisiyle birlikte sony'nin de bir yıllık döngüyle cihaz çıkaracağını yazıyordu yine de bunu çok önemsemenize gerek yok açıkçası farkeden bir şey yok iki durum içinde.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç sorum olacak kafama takılan. Belki saçma gelebilir.
    - Manuel ayarı kaydedip kendimize özgü otomatik ayar gibi kullanma imkanı var mı?

- İncelemelerde Z5P 10 dakikaya kadar 4K video kaydı sorunsuz yazıyor. 10 dakika üstüne çıkınca ısınma ve kapanma oluyor mu?
    - Buna bağlı diğer bir soru, 4K dan daha düşük çözünürlükte video çekebiliyor mu (Teknik özelliklerde 4K recording yazıyor, Up to 4K yazmıyor ondan sordum)

Teşekkürler,

Edit: Sony Z5 ve Z5C için yeni bir güncelleme yayınlamış, sistemde bir açığı kapatıp aynı zamanda kamera, ısınma ve finger print sensor iyileştirmesi içeriyormuş.

Bu güncelleme Sony'nin ürününe ne kadar sahip çıktığını gösteriyor, ancak bardağın boş tarafından bakınca ise, acaba cihaz tam test edilmeden ve acele ile mi piyasaya sürüldü sorusunu akla getiriyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 30 Ekim 2015; 19:40:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Son mesajlara bakıyorum herkes fiyat ve çıkış tarihi soruyor cevaplar veriliyor herkes ısrarla sormaya devam ediyor nedir bu inat...

Resmi satış kasım 6 fiyat 2499 denildi bir çok kez.

Forumdaşlarım z5 in kutusunda uyduruk bir kulaklık mı çıkar yoksa MDR NC750 mi gelir ?

Aynen öyle. Bende bir konus sahibiyim ve herşeyi adım adım anlattım, hala FTF flashlasam bir sorun olurmu, nasıl yaparım, orj rom nereden bulurum diye soru alıyorum. İnsanlar zahmet etmeden tık diye soru sorup cevap almayı çok daka kolay buluyor. Cevabı bir kaç mesaj geride veya sonra alır ise, yine soruyor.

+ olarak, bence NC750 vermeyip, fiyatı yurtdışı ile dengeli olarak Türkiye'de satmak istiyorlar. Yoksa aynı paketi burada satsalar yurtdışı fiyatları ile uçurum olur ve burada cihaz falan satamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Birkaç sorum olacak kafama takılan. Belki saçma gelebilir.
    - Manuel ayarı kaydedip kendimize özgü otomatik ayar gibi kullanma imkanı var mı?

- İncelemelerde Z5P 10 dakikaya kadar 4K video kaydı sorunsuz yazıyor. 10 dakika üstüne çıkınca ısınma ve kapanma oluyor mu?
    - Buna bağlı diğer bir soru, 4K dan daha düşük çözünürlükte video çekebiliyor mu (Teknik özelliklerde 4K recording yazıyor, Up to 4K yazmıyor ondan sordum)

Teşekkürler,

Edit: Sony Z5 ve Z5C için yeni bir güncelleme yayınlamış, sistemde bir açığı kapatıp aynı zamanda kamera, ısınma ve finger print sensor iyileştirmesi içeriyormuş.

Bu güncelleme Sony'nin ürününe ne kadar sahip çıktığını gösteriyor, ancak bardağın boş tarafından bakınca ise, acaba cihaz tam test edilmeden ve acele ile mi piyasaya sürüldü sorusunu akla getiriyor gibi.

Kapsamlı bir güncelleme olduğu söyleniyor

Sony, Xperia Z5 ve Z5 Compact için 32.0.A.6.152 sürüm numaralı güncellemeyi yayınladı. Stagefright açığını kapatan güncelleme ayrıca kamera ve parmak izi okuyucu performansını artırırken ısı yönetimi konusunda iyileştirmeler ile geliyor. 281MB boyutundaki güncelleme OTA yoluyla dağıtılmaya başlandı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Manila Shaker Philippinesyoutube
    Xperia Z5 vs Galaxy Note 5 Comparison, Camera Review, Benchmark, Speed Test
    https://www.youtube.com/watch?v=gSp6d2JzHhk&feature=youtu.be&a

z5 vs note 5 , z5 baya iyi iş çıkartıyor...

• Bunları internette gezinirken gördüm

• bende almayı dusunuyorum cok guzel bir cihaz arkası mat metalik benı cok etkiledı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

bende almayı dusunuyorum cok guzel bir cihaz arkası mat metalik benı cok etkiledı

Bende LG G4 siparişi verdimde parayı basıp z5 yada fiyatına göre z5 premium alsammı diye düşünüyorum.
    Bundan evvel 3 ay Z3 kullandım bütün gün cık cık oynardım ne kasma olurdu nede elimde şarj gezerdim.
    Yani LG G4 1500'e garantili gelecekte buda sony ya yani telefonu kvk'ya servise verip 1 günde komple kasayı ekranı değiştirip geri almıştım.
  • By40bir kullanıcısına yanıt
    Ne çıkar kulaklık olarak acaba bir fikriniz var mı ?
  • 5 kasımda etkinlikle tanıtılıp satışa çıkacakmış. Fiyat hala net değil. Sony center bayisiymiş müdürüymüş hikaye. O adamlar da bizim karar biliyor bence
    Ayrıca yeni güncelleme gelmiş, güvenlik güncellemesiymiş.

• blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Gümbür gümbür geliyor tosunum gümbür gümbür, Video için teşekkürler akıllarında soru işareti olan arkadaşlar eminim bir nebze rahatlamıştır.
    Bizim insanımız sarımtrak resim gördüler mi aşık oluyorlar şu detaylara bakar mısın hangi modelde var bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Ne çıkar kulaklık olarak acaba bir fikriniz var mı ?

Hiç fikrim yok fakat, kulaklık varmı var dedirten bir model çıkar tahminimce.
  • kesinlikle lg bulaşma lg kasası ozellikle cok kotu ısınma sorunu cok fazla g2 de kullandım g3den acıkcası memnun degilim 2 kere telefon almaktansa bı kere almak mantıklı kasa kalitesini ve ekran oranını mutlaka degerlendirin
  • Arkadaslar Z5 satisa cikti sadece Canada'yami geldi USA da varmi bilmiyorum.. 649.95 (CAD) Canada $ ve %13 vergisiyle beraber tabiki..

• Breakaway kullanıcısına yanıt
    sanırsam 2200 liraya cıkar bizede
  • Z5 premium da aynı zaman çıkacak kesin mi ingilterede 13 Kasım diyolar ama bizde aynı vakitte çıkacağı inandırıcı gelmiyor inş çıkar

• 5 gündür cezalıyım değişen birşey yok hala net bir açıklama yok
  • telefonda isinma sorunu olucakmi acaba beni endiselendiriyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.