Şimdi Ara

Android Auto artık daha renkli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Google’ın araç içi sistemlerdeki en önemli kozu Android Auto, yeni güncellemelerle tasarım açısından küçük sürprizler yapmaya devam ediyor. Yeni yıl öncesi yayınlanan güncelleme ile ara yüz biraz daha renklendi. 

Android Auto 13.4 yayınlandı

Bu haftadan itibaren geniş kapsamlı bir şekilde dağıtıma başlayan Android Auto 13.4 güncellemesinde Material You tasarım anlayışının detay renkleri sisteme entegre edilmiş durumda. Android telefonunuzda arka plan resmine göre üretilen detay renkleri, aynen Android Auto ara yüzüne de yansıtılıyor. 

Ayrıca Bkz.Android Auto artık aracınızın şarj durumunu gösterecek

Tuşlar, anahtarlar, menüler, menülerdeki arka plan renkleri bundan nasibini alıyor. Telefonunuzda yaptığınız detay değişiklikleri sonrasında Android Auto renkleri değişiyor ancak henüz bu özelliğin erken aşamada olduğu ve hataların olabileceği belirtiliyor. 

Kaynak:https://www.arenaev.com/android_auto_gets_more_colorful_in_time_for_the_holidays-news-4251.php

• Güzel görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şoktayım ne gerek varcılar toplanmamış. bi grup insan var burda renklere ve görsel değişikliklere ne gerek var gözüyle bakan kendi renksiz tek düze hayatını başkalarına bulaştırmak isteyen yazık

• Android Auto’nun berbat olması.
    https://forum.donanimhaber.com/android-auto-nun-berbat-olmasi--159970621

Yıllar sonra Android’e geçeyim dedim pişman etti Android Auto. CarPlay gibisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Ben de düşünüyorum aman hocam 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ara ara ses takılmaları navigasyonda rata karıştırması vs bi sürü hata car bağlanmama sorunları bi türlü ayarında çalışmıyor bi eskiden daha stabil çalışıyordu gittikçe optimizasyon sorunları çıkıyor aracım 2015 mazda 3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.