Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
846
Cevap
135
Favori
235.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Andorid 6 versiyonları ile sorunsuz çalıştırırken Android 11, android auto 7.0.614 versiyonuna otomatik güncellemeden sonra aamirror ve diger uygulamalar calismiyor. Tavsiyesi olan var midir?

• Google, dün gece tekrardan uygulamaları banlamış durumda. AAAD ve AA Store yapımcıları tarafından yeni versiyon yayınlanacağı bildirildi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar Samsung M31S telefonum ile carstream ve fermata auto üzerinden video izleyebiliyordum şu anda Android Auto'da ve Android Auto'nun başlatıcıyı özelleştirme kısmında bu programlar görünmüyor güncelleme de yaptım ama ne yaptıysam olmadı bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek birisi yardımcı olabilirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç sayfa öncesine bakarsanız konu sahibinin ve bizlerin bu konulardaki deneme çalışmaları mevcut

• dionysos66 kullanıcısına yanıt

Mesajları inceledim ve alternatifleri tek tek denedim malesef sonuç alamadım sanırım yeni güncelleme gelmesini beklemekten başka çare yok şu an için

• İos için çözüm bulan varmı. Jb siz 2018 i20 nin teybine kablolu usb kablosuz gösüntü aktarabiler. Bu msj alıntılasın

daiichi Teyplere müdahale edilemiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 5 Aralık 2021; 23:2:54 >
  • İrtibatlı olalım lütfen.
    Çözüm bulan buradan paylaşsın.

• Hata yaptım, aaad de indirme hakkım kalmadı, bir ay bekliyormuyuz yoksa başka bir çözüm varmı?

• sarppy kullanıcısına yanıt

Merhaba, başlatıcıyı özelleştirmede cartube ve fermate auto kayboldu yine. Sadece fermate control var. Bu konu ile ilgili bir çözüm bulunca paylaşırsanız seviniriz. Ayrıca yukarıda tekrar kapanırsa kalıcı bir çözümden bahsetmiştiniz. Bu konuda bir aksiyon düşünüyormusunuz.

• RhPolitik kullanıcısına yanıt

Yukarıda shaggy için yazmıştım ama konuşma bu video içerisinde geçiyormuş. Yani google engellersen bir daha engelleyemeyecek bir yöntem düşünüldüğünden bahsedilmiş.

• kalamare kullanıcısına yanıt

AAAD den hangi uygulamayı yükleyecektiniz? Fermata için birkaç mesaj yukarıda link vardı fakat şuan Fermata Auto çalışmıyor. En son 1.8.8 versiyonu Google banlayınca 1.8.9 versiyonun uygulama paket adını "Google, lütfen bu uygulamayı banlama" olarak değiştirmişti Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor 

Bakalım ben de beklemedeyim. Benim de aklımda birkaç deneme fikri var ama olursa paylaşırım.

• @atillaahmetalp, @arkin39; geçici çözüm olarak Android Auto'nun depolama ayarlarından sırasıyla önbelleği ve depolama alanını temizleyebilirsiniz, böylelikle bir süreliğine uygulamalar gözüküyor ancak sonra tekrardan kayboluyor. Kalıcı çözüm için beklemedeyiz.

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor
  • kalamare kullanıcısına yanıt

Kullanmak istediğiniz uygulama AA Store'da varsa oradan da indirebilirsiniz.

• En son güncellemeler ile megane 4 icon aracın multimedyasında fermata görünüp çalışırken; bugün değişen araç neticesinde toyota da çıkmıyor, telefondan açınca görünen fermata auto toyota multimedyasında çıkmıyor, birçok şeyi denedim ama maalesef yok

Çok teşekkür ederim.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

• arkin39 kullanıcısına yanıt
    Merhaba VLC player veya plex yükleyebilirsiniz android auto'da en istikrarlı uygulamalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor benim kullandığım uygulamalar

Teşekkürler

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Car stream, AAD den tekrar yükledim ama şuanda FA nın ve FAC nin sın sürümleri AA da gözüküyor ama Carstream malesef gözükmüyor

• enes tarık kullanıcısına yanıt
    Selamlar, cartube ücretli değilmi?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.