Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
137
Favori
221.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Bilinmeyen kaynaklar"ı sonradan tikleyince göstermeme ihtimalini elemek için yazdım hocam. Yoksa biliyoruz tabi Spotify, Deezer, Vlc, Poweramp, Whatsapp vs vs gibi telefona sonradan yüklenen birçok 3. parti uygulamayı başlatıcıyı özelleştirme ekranına getiriyor da Fermata gibi uygulamalarda sorun olmaması için tavsiyede bulunmuştum.

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

zaten AAstore'dan indirdik ordan indirince en son sürümü indirmiyor mu ?

• acakirerk A kullanıcısına yanıt

Type C kablo ile görüntü aktarımı yapılabiliyorken Micro Usb kablolarda veri limiti sebebiyle sorunlar çıkabiliyor. Bu usb bağlantı tipleri arasında enerji aktarım kapasitesi olarak bile fark olduğundan üreticiler Micro usb yerine type c bağlantıya geçiyorlar.

Android 6, 7, 8, 9 sürümlerine ekstra olarak yüklemek gerek. 10 sürümünden sonra dahili olarak geliyor zaten.

• helsloot kullanıcısına yanıt

Hangi sürümü indirdiğinizi bilemem. Ben sadece aktif çalışan sürümün numarasını verdim size, sizdekini kontrol edin.

• Yabancı bir kaynakta bir kullanıcı cihazda ikinci alan açıksa veya tek bir klon uygulama varsa bile sorun yaşadığından bahsediyordu. Ek bilgi olarak bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhPolitik -- 24 Kasım 2021; 14:24:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AAStore ile şu an için Fermata Auto'nun 1.7.7 nolu sürümü iniyor(güncel sürüm 1.8.8), Fermata Auto'yu çalıştırmak istiyorsanız AAStore'a güncelleme gelinceye kadar ya geçen sayfada paylaştığım şekilde AAAD üzerinden kurmalısınız(Fermata Auto 1.8.8 indiriyor) ya da haricen indirip kurmalısınız.

• Apk'si varsa siz paylaşırmısnız ?

Android Auto üzerinde Fermata Auto'yu çalıştırabilmek için;

Yöntem 1: Manuel kurulum

1) Android Auto'nun geliştirici ayarlarından uygulama modunu "Geliştirici" seçip "Hata ayıklama günlük kaydını zorunlu tut" ve "Bilinmeyen kaynaklar" seçeneklerine tik atın.

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor

2) Aşağıdaki linklerden Fermata Auto ve Fermata Auto Control dosyalarını indirip sırasıyla kurun.

https://drive.google.com/file/d/1d42sanA1CcDf9z_j6PSVoNxuit3EBu3l/edit

https://drive.google.com/file/d/12DkpKuGOuFUl6Kq-hedpvn1YqXZOqBfH/edit

Yöntem 2: AAAD üzerinden kurulum

AAAD ile yalnızca 1 uygulama indirebileceğiniz için sadece Fermata Auto'yu indirmeye dikkat edin yoksa yeni indirme hakkının açılması için 30 gün beklemeniz gerekecek.

Fermata Auto kurulumu esnasında Fermata Control'ü de yüklemeyi ihmal etmeyin.

Aşağıdaki indirme linkinden AAAD'nin 1.4.1 nolu güncel sürümünü indirebilirsiniz.

https://drive.google.com/file/d/1gJsmPXpB4fxUoLgk2On_54Ebw-n1Ea6m/edit

Aracın yanına gitmeden işlemin başarılı olup olmadığını kontrol etmek için;

Android Auto'nun "Başlatıcıyı özelleştirme" bölümünde Fermata Auto gözüküyorsa işlem başarılı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 24 Kasım 2021; 16:54:31 >

• sarppy kullanıcısına yanıt

Yaptım hocam ve gözüktü tşkler Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor 

Rica ederim, keyifli sürüşler. Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor 

• Merhabalar Oppo Reno 4 Pro telefon kullanıcısıyım Renault Megane 4 aracımda Android Auto üzerinden Cartube, Fermata Auto gibi uygulamaları çalıştırmak istiyorum USB hata ayıklama iznini veriyorum Android Auto dan da Bilinmeyen kaynaklara izin veriyorum araç ekranında Android auto da cartube, Fermata Auto gibi uygulamalar gözüküyor fakat tıkladığımda ( Bu sürüş sırasında yeni mesaj gelmedi ) diye bir ekran çıkıyor başka marka telefonlarla deniyorum çalışıyor. ama Oppo Reno 4 Pro da bu uygulamalara tüm izinleri veriyorum hatta arka planda çalışmalarına dahi izin veriyorum fakat ne yaptıysam çalıştıramıyorum şuan telefonda uygulamaların son sürümleri yüklü ve defalarca telefondan kaldırıp tekrar yükledim yine de bu mesajı alıyorum bu durumu çözebilen var mı ?

• Telefon içinde android auto yu açtığınızda ilgili programlar açılıyormu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt

Telefonda android 11 olduğu için android auto gömülü geliyor ve sadece ayarlarına girebiliyorsunuz araca bağlayınca normal menüyü görebiliyorsunuz ama telefonda fermata Auto çalışıyor araca bağlayınca da gözüküyor fakat ( Bu sürüş sırasında yeni mesaj gelmedi ) mesajı çıkıyor

• A{Y}D{I}N A kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda aynı sürüm, fermata direk telefonda m3u dosyasını çalıştırıyor,aynı şekilde araca bağlanınca gösteriyor ve fermata auto çalışıyor...
    Fermata control yüklü değil mi?

• dionysos66 kullanıcısına yanıt

Farmate Control de yüklü ve tüm izinler verilmiş durumda telefonu dahi fabrika ayarları ile sıfırladım her şeyi yaptım ama her bağladığımda o mesajı alıyorum sizde ekstre bir şey mi açık acaba ?

• Herhangi değişik bir izin vermedim @sarppy ve @RhPolitik arkadaşların son mesajlarında dedikleri gibi fermatanın son sürümünü yükledim o kadar

• A{Y}D{I}N A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var çozebildiniz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fermata auto, fermata auto kontrol, cartubeyi yükledim.

Android auto başlatıcı özelleştirme de bu kurduklarımı görüyorum fakat telefonu araca bağladığımda bu fermata auto gözükmüyor telefondan fermata ile video açtığımda ise telefonda video oynuyor ses araçtan geliyor. Bunu nasıl çözebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olepsinark -- 1 Aralık 2021; 22:39:1 >
  • Merhabalar
    Bende android auto da harici programlar düne kadar kullanılırken bugün programa basınca açmıyor.
    Bilgi ve desteklerinizi rica ediyorum.

• Telefonuma android 11 yükledim , daha önce android auto uygulaması görünüyordu ancak şuanda program yüklü olduğu halde simgesini göremiyorum playstore'da da sadece yüklü olduğu görünüyor aç yok ??? bağdaştırıcıyı özelleştiremeye giremiyorum haliyle nasıl olacak ?

edit : ayarlardaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 3 Aralık 2021; 17:34:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.