< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (44. sayfa)

-
-
Ben opel astrada kullanıyorum kablosuz bağlanarak. Önce headunitten pembe fermatayı açıyorum. Sonra android autoya bağlanıyorum. Sonda telefon üzerinden fermatada yansıt secenegine basiyorum. 15-20dk dan sonra donuyor. Tekrar çıkıp bunlari tekrarlıyorum. Direkt ekranı yansıttığı için kendi telefonumdaki youtube uygulamasina indirdigim videoları izliyorum. Ama fermata pembeyi açmak yansıtma kısmını ekrana getirmek tam bir işkence defalarca geri tuşuna falan basıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıda yazdığım gibi, dün gene denedim araç chr, kablosuz bağlantı ile direk android auto ekran menüsünden fermata değilde diğer programları seçtim çalıştı, lakin 15/20 dk denemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam headunit uygulaması birkaç dakika sonra yanıt vermiyor şeklinde hata veriyor. O yüzden efektif kullanamadim ben
headunit uygulamasını play storedan mı indirdiniz yoksa apk olarakmı yüklediniz?
-
Değerli arkadaşlar android 14, samsung s23 telefonumda ve Astra L aracımda kablosuz android autoda paylaşılan yabancı videolara göre video oynatmayı yaptım. Aracımın geri görüş kamerasının açılması durumunda videonun birkaç dakika sonra kesintiye uğradığını ve uygulamanın dondugunu tecrübe ettim. Onun dışında şimdilik sorun saptamadım. Şimdi sizlerle paylaşıyorum ilk mesaja sabitlenirse sevinirim. Bu basamakları yaparken çıkan izin taleplerine onay verin. Böylece sorun yaşama ihtimaliniz azalacaktır. Yapılacak işlemlerde sorumluluk size aittir.
1. Öncelikle android auto güncel olmalı. Android autoyu açıp ayarlardan sürüm üzerine birkaç kez basın ve geliştirici seçeneklerini aktif edin. Sonra bu seçeneklere sağ üstten girin. Uygulama modu gelistirici, videoyu kaydet ve bir altındaki seçenek, hata ayıklama günlük kaydını.., ANR izlemeyi devre dışı.., bilinmeyen kaynaklar, giriş yapılandırmasını aç seçeneklerini aktif edin.
2. Telefonunuza ispanyolca videoda yer alan linkten fermata auto ve kingstaller uygulamasının olduğu zip dosyasını indirin.
3. Google play storedan headunit uygulamasını ücretli indirin. (Fiyatı uygun) zipli dosyadaki apkda virustotal 2 uyarı verdi.
4. Kingstallerı açın ve select file dan fermata apk sını seçin. (1.9.9)
5. Telefonun ayarlar menüsünden aratarak özel erişimi bulun. Üstte göster e basın ve fermata yı seçin. Ardından yine özel erişim menüsünden sistem ayarlarını değiştire basın ve fermata yı ve headuniti seçin.
6. Telefonun ayarlar menüsünden erişilebilirlike basın, yüklü uygulamalar kısmından fermataya tıklayın. Pasiftir ve size bir uyarı verir. Buradan çıkın, ayarlar uygulamalar kısmından fermatayı bulun, izinler sekmesinden sağ üstten kısıtlı izinleri aktif edin, ayrıca burdaki tüm izinleri tek tek aktif edin. Sonra tekrar erişilebilirlik menüsünden yüklü uygulamalardan fermataya gelip aktif edin.
7. Headuniti açın ilk açınca hata verecek sonra uygulamadan tamamen çıkın ve tekrar açın.
Buraya kadarki kısım tek seferlik başta yapmanız gerekenler. Buradan sonrasındaki kısmı araca her binişte yapmanız lazım.
8. Wifi, bluetooth, mobildata, gps açık olsun.
9. Headunit uygulamasını açın, self modeu seçin, fermata pembeyi açın.
10. Aracınızın android autosuna bağlanın.
11. Aracınızın ekranında siyah arkaplanda beyaz yazıyla telefonun kilidini açın yazacak bu sırada araç ekranında sağ üstteki ev işaretine 5sn arayla 2 defa basın. Ekranda şimdi başka bir yazı çıkıyor. Bu yazıya bir kez dokunun. Telefon ekranından fermata autoyla ilgili çıkan uyarıya onay verin.
12. Telefonunuzdan istediğiniz uygulamayı açın ve gözünüzü yoldan ayırmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 24 Şubat 2025; 8:48:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler, elinize emeğinize sağlık
Hocam dediklerinizi harfi harfine yaptım fakat yine olmadı.
Telefonum s23 ultra
Araç fiat egea
Yıl olmuş 2025, neyin kafasını yaşıyor bunlar. Youtube music gibi tek tıkla hepsine girmemiz gerekirken çektiğimiz şu çileye bak.
Emeğinize sağlık.quote:
Orijinalden alıntı: rogersin
Değerli arkadaşlar android 14, samsung s23 telefonumda ve Astra L aracımda kablosuz android autoda paylaşılan yabancı videolara göre video oynatmayı yaptım. Aracımın geri görüş kamerasının açılması durumunda videonun birkaç dakika sonra kesintiye uğradığını ve uygulamanın dondugunu tecrübe ettim. Onun dışında şimdilik sorun saptamadım. Şimdi sizlerle paylaşıyorum ilk mesaja sabitlenirse sevinirim. Bu basamakları yaparken çıkan izin taleplerine onay verin. Böylece sorun yaşama ihtimaliniz azalacaktır. Yapılacak işlemlerde sorumluluk size aittir.
1. Öncelikle android auto güncel olmalı. Android autoyu açıp ayarlardan sürüm üzerine birkaç kez basın ve geliştirici seçeneklerini aktif edin. Sonra bu seçeneklere sağ üstten girin. Uygulama modu gelistirici, videoyu kaydet ve bir altındaki seçenek, hata ayıklama günlük kaydını.., ANR izlemeyi devre dışı.., bilinmeyen kaynaklar, giriş yapılandırmasını aç seçeneklerini aktif edin.
2. Telefonunuza ispanyolca videoda yer alan linkten fermata auto ve kingstaller uygulamasının olduğu zip dosyasını indirin.
3. Google play storedan headunit uygulamasını ücretli indirin. (Fiyatı uygun) zipli dosyadaki apkda virustotal 2 uyarı verdi.
4. Kingstallerı açın ve select file dan fermata apk sını seçin. (1.9.9)
5. Telefonun ayarlar menüsünden aratarak özel erişimi bulun. Üstte göster e basın ve fermata yı seçin. Ardından yine özel erişim menüsünden sistem ayarlarını değiştire basın ve fermata yı ve headuniti seçin.
6. Telefonun ayarlar menüsünden erişilebilirlike basın, yüklü uygulamalar kısmından fermataya tıklayın. Pasiftir ve size bir uyarı verir. Buradan çıkın, ayarlar uygulamalar kısmından fermatayı bulun, izinler sekmesinden sağ üstten kısıtlı izinleri aktif edin, ayrıca burdaki tüm izinleri tek tek aktif edin. Sonra tekrar erişilebilirlik menüsünden yüklü uygulamalardan fermataya gelip aktif edin.
7. Headuniti açın ilk açınca hata verecek sonra uygulamadan tamamen çıkın ve tekrar açın.
Buraya kadarki kısım tek seferlik başta yapmanız gerekenler. Buradan sonrasındaki kısmı araca her binişte yapmanız lazım.
8. Wifi, bluetooth, mobildata, gps açık olsun.
9. Headunit uygulamasını açın, self modeu seçin, fermata pembeyi açın.
10. Aracınızın android autosuna bağlanın.
11. Aracınızın ekranında siyah arkaplanda beyaz yazıyla telefonun kilidini açın yazacak bu sırada araç ekranında sağ üstteki ev işaretine 5sn arayla 2 defa basın. Ekranda şimdi başka bir yazı çıkıyor. Bu yazıya bir kez dokunun. Telefon ekranından fermata autoyla ilgili çıkan uyarıya onay verin.
12. Telefonunuzdan istediğiniz uygulamayı açın ve gözünüzü yoldan ayırmayın.
Fakat ben 2. maddeye gelince bıraktım.
Dışarıdan zip indirmek ve apk kurmak zaten var olan bir çözümdü.
Bence alınacak bir risk değil.
Dışarıdan apk yüklenmeden gelecek çözümü beklemeye devam..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dışardan kurulan apkların resmi sürümünü bulup yükleyin. Sonuçta bunların illaki üreticileri var. Neden risk olsun? Virüstotalde yüzlerce program tarafından tarattığında virüs yok. Mesela ben kullanıyorum, yıllardır da bilgisayarla haşır neşir biriyim, riskini söyleyin ikna olayım sileyim.
-
Hocam teşekkürler, yaptım oldu gerçekten. Uygulamanın çalışma mantığı çok garip. Telefonunuzu araba ekranına dönüştürüp onu yansıtıyor gibi anladım.
İlk açışta telefon sapıtıyor onun hariç iyi. Bir de bazı uygulamaların sesini bazen iletmiyor.
Evet, daha önce de belirttiğim gibi, sanki telefonu komple araç ekranına yansıtarak bütün uygulama lara erişim bile sağlayabiliyorsunuz, ama bu duruma gelene kadar biraz zorlanıyor. Birkaç kere deneme gerekiyor bazen
-
Merhaba, ben ilk videodakini yapmaya çalışıyorum ama komut bölümünde patladım. neden olduğunu bilen var mı? bendeki android 12, ondan mı oldu acaba?
-
Merhaba, android 12 ise neden ilk videoyu deniyorsunuz, normal bu konu kurucusunun ilk mesajına bakın, bu videolar android 14 nedeniyle açılmayan fermata auto için
Ben android versiyonumun o kadar eski kaldığını farketmemişim desem :)
-
Üreticinin store'da yayınlanan Apk'sını nasıl bulacağız? İnternette gezen APK'nın içeriğine müdahale edilebilir.quote:
Orijinalden alıntı: rogersinDışardan kurulan apkların resmi sürümünü bulup yükleyin. Sonuçta bunların illaki üreticileri var. Neden risk olsun? Virüstotalde yüzlerce program tarafından tarattığında virüs yok. Mesela ben kullanıyorum, yıllardır da bilgisayarla haşır neşir biriyim, riskini söyleyin ikna olayım sileyim.
Google store'da bir uygulamayı yayınlamadan önce ciddi testlerde geçiriliyor. Katı kuralları var.
Dışarıdan yüklendiğinde kesin birşey olur demiyorum. İşimi şansa bırakmak istemiyorum.
Bu benim kişisel görüşüm. Siz risk alıyorsanız saygı duyarım.
Prensip olarak store dışı telefona uygulama sokmuyorum kafam rahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 8 Mart 2025; 13:12:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Saygı duyarım benim de kafam rahat. Hayatı istediğime en yakın şekilde yaşamaya çalışıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X