Merhabalar, çok uzun zaman önce engelsiz apk programınız ile tüm herşeyi izliyordum fakat uzun süre kullanmadım. Doğal olarak telefonda android 14 oldu. Geçenlerde vw aracım için yurtdışından kablosuz android auto cihazı aldım. Programı tekrar kullanmak istedeim fakat kullanamadım. Açıkçassı fermate filan değilde hazır kablosuz bağlanıyorken telefon ekranımı yansıtmak istiyorum. AAmirror gibi program ve ayarlarını eskiden kullanıyorduk. Hiç bir şekilde yapamadım. Konu ile ilgili ayar güncellemesi yada ekranı yansıtabileceğimiz bir öneriniz var mı? |
Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (42. sayfa)
-
-
Bence olmaz. Benim anladığım, önceden root olmadan yazma izni verilen bir alana 14 ile engelleme gelmiş. Programı kaldırmadığınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum. -
Android autoda yoitube izlemebiliyormu -
android cihazınız yazılım sürümü 14 ve üstü ise hayır
-
Samsung 24 ultra kullanıyorum, araca bağlamayı bırakın kablolu yada kablosuz, telefonda android auto yu açınca fermata auto gözükmüyor zaten araca bağlantı da nasıl gözüksün. Nasıl yaptınız ve programların sürümü nedir? Rica etsem
Araca zaten kendisi kablosuz bağlanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos66 -- 28 Kasım 2024; 1:34:45 > -
Yaşadığınız durum telefonunuzun işletim sistemi Android 14 olduğu için maalesef normal. Android 14 için Android Auto'ya kablosuz bağlantı yapmak tek başına çözüm olmuyor.
Benim çözüm senaryomda şansıma zamanında satın almış olduğum AAWireless cihazının kendi yazılımında geliştirici mod seçeneği bulunmakta ve bu seçeneği aktifleştirip AAWireless cihazı üzerinden kablosuz bağlantı yaptığımda Fermata Auto gözükmekte. Kablosuz AAWireless bağlantısını kopartıp araçla kablolu bağlantı yaptığımda Fermata Auto tekrardan kaybolmakta.
-
Eski bir android cihaz bulsak root ile mirror ekran vs yapabilir miyiz? Carlink markasının son modeli araba ekranini tablete ceviriyor. Mantiken eski bir cep telefonu ile de bunu yapabiliyor olmamiz lazim. -
İşletim sistemi eski android telefonlada yapabilirsiniz, Anam dan kalan samsung telefon ile denedim android auto ve fermata okk, 14 işletim sistemi ile maalesef. -
Bende aynen eski telefonla kablolu bağlantı ile fermata auto ya bağlanıyorum sıkıntı yaşamıyorum
Varsın gelen aramaları araçtan cevaplamayayım -
Telefon samsung 24ultra android 14, king installer ile gene bir deneyim dedim fermata auto 1.9 u yüklüyorum fakat işin garibi android auto nun içinde fermata media olarak çıkıyor dolayısı ile araçta sadece ses çıkıyor ,ilginç bir durum. -
-
Merhaba, fermata auto ile ilgili 2 sorunum var. Çözümü bilen var mı acaba diye sormak istedim. Birincisi YouTube tam ekran olmuyor, yanında illaki haritalar veya müzik açık kalıyor, ikiye bölünmüş ekranda kullanmam gerekiyor. İkincisi bir TV kaynağı ekledigimde bazen hiç bir şey açılmıyor bazen de görüntü yok sadece ses geliyor.
-
sağ alt köşede 3 nokta var oraya tıkladığınızda video ölçeklemeden tam ekran yapın
-
Sağol hocam yanıtınız için. Benim ekran yatayda biraz uzun, sağ tarafta haritalar malesef sabit kalıyor sürekli, dediğinizi yapsam da.
-
Ben eski telefon ile işimi görüyorum
Çok da sıkıntı olmuyor -
merhaba arkadaşlar. kablolu android carplayi kablosuza çevirmek için şu an hangi cihaz popüler? f/p ürünü varsa incelemek istiyorum.
-
Ben aracımda kablo olayından kurtulmak için aşağıdaki linkteki ürünü aldım. Çok güzel bir şekilde kullanılıyor ve kablosuz. Bana lazım olan eksi sürümlerde olduğu gibi telefon ekranını direk yansıtma. Bu şekilde Beinconnect, inat tv gibi şeyleri izlemek ama andorid 14 için malesef yapamadım.
Belki @sarppy tekrar eski kinginstaller gibi bir çözüm bulabilir.
aliexpress.XUDA Mini kablolu kablosuz 2 in 1 AI kutusu Carplay 5G Wif & Bluetooth 5.0 Android otomatik tak ve çalıştır olmayan endüktif bağlantı - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005006672074029.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.2d423d12WmZgNV&gatewayAdapt=glo2tur
-
https://www.akakce.com/oto-multimedya/en-ucuz-dark-mini-pro-duo-2in1-arac-kiti-wireless-kablosuz-apple-carplay-ve-android-auto-adaptoru-fiyati,803708615.html
Bende bunu aldım. Şimdilik bir sorun yok hocam. Düz pro olanı sadece carplay için. Duo 2in1 carplay ve android auto için ona dikkat etmek lazım. -
güle güle kullanın
umarım memnun kalırsınız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X