< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (38. sayfa)
-
-
Android 14 te olmuyor, güncelleme yapma eğer önemli ise
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon oneplus 9 ve android 11. Multimedyam golf 7 için yeni tip görüntülü rcd 330 kablolu android auto kullanıyorum. Fermatoyu githubdan indirdim ama telefonda youtube kısmı varken araçta yok. Nasıl video izleyebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. 2022 model honda city aracımda bu yöntemlerin hepsini denedim fakat sonuc alamadım. Telefonum android 14 çünkü :) Sormak istediğim bu AAwireless Dongle alırsam multimedyada video ve youtube kesin kullanabilirmiyim ? malum fiyatı ucuz değil. Eğer sonuç alabileceksem almayı düşünüyorum.
-
Kablosuz Android auto dongleri ile de video falan izlenmiyor hocam o cihazlar sadece kabloluyu kablosuza çeviriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 31 Mayıs 2024; 12:57:41 >
içinde android koşanlardan alırsanız izlersiniz, Carlinkit box mesela, fakat ya içine sim kart takıp interneti bu hattan alacaksınız ya da telefondan wifi paylaşım yapacaksınız. Bir de diğer normal aktarıcılara göre pahalılar.
-
Tesekkurler onlarin fiyatlarida bayagi yuksekmis. Bir arastirayim
Fiat Egea 2024 Urban aracımda Xiaomi 11T (Android 14) telefonumla Carstream programında video oynatamadım. Android 12 cihazla deneyeceğim.
Android Auto kablosuz kullanım cihazını Aliexpressten satın aldım.
https://tr.aliexpress.com/item/1005006001314624.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.2.af7d1261Csy2gT&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
A23 ile android 13 iken kurmuştum. Kablolou olarak bağlanıyor. 1 defa güncelleme yaptım android14 oldu hala çalışıyor. Tekrar güncelleme var telwfona güncellwmeye korkuyorum. Şu an android 14 kablolu sorun yok. Güncllersem tekrar bozulur mu yoksa 13 iken kurduğum için bir şey olmaz mı?
Aynı sekilde ben de 13 iken kurmuştum. 14 e guncelledim hala çalışıyor.
Bu ekranda video oynatma sevdası niye bilmiyorum. Çok dikkat dağıtacak bir unsur. Çocuklarınız da arabada dahi ekrana boğulmayıversin arkadaşlar zaten telefon her an ellerinde
14 olunca kaç defa güncelleme yaptınız üzerine? İkinci güncellemede filan bozuluyor mu?
Bir kere 14 e guncelledim sonrasında güncelleme gelmedi.
telefonum one plus 9 android 14 güncellemedim daha. Şimdi yapacaklarımı kısaca anlatacak biri var mıdır? önce aaad apk indiriyoruz galiba ondan sonrası biraz karışık. Yönlendirin de bitirelim şu işi çocuk her gün soruyor baba ne zaman video izleyebileceğim diye :)
-
1.mesajda her şey anlatılıyor. Ben ona göre yaptım. Halloldu.
ilk mesajdaki talimatlara göre programların güncel halini kurdum. Android Auto Başlangıç Özellşetirmesine girdiğimde bende fermata auto değil fermata Medai Service şeklinde yazıyor arabada denemedim yanlış mı kurdum acaba?
-
Fermata Auto'nun güncel sürümleri ile Android Auto içerisinde gözüken Fermata FS Mirror, Fermata Media Service ve Fermata Mirror uygulamaları yeni geldi. Eğer bunlardan bahsediyorsanız bir problem yok, yine Fermata Auto yazanı kullanabilirsiniz.
-
-
Merhaba.. AAMirrorplus kullanıyorum, Youtube yansıtırken sadece video ekranı aşırı soluklaşıyor..Diğer uygulamaların yansıtmasında sorun yok..Bu konuda tecrübesi olan arkadaş var mı?
Bu arada A2Air Pro kullanıyorum kablosuz için..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X