Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
840
Cevap
136
Favori
230.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 14 telefona anlatıldığı gibi kurulum yaptım uygulamalar arasına Fermata Auto geldi ama Başlatıcıyı özelleştirme kısmına hiçbirşey eklenmedi, keşke 14 e güncellemeseymişim.

Düzeltme: Geliştirici seçenekleri açıp bilinmeyen kaynakları işaretledim şuanda Başlatıcıyı özelleştirmede Fermata Media Service diye eklendi akşam arabada deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wantastik -- 22 Temmuz 2024; 15:2:12 >
  • Wireless android auto cihazı kullanıyorum. Cihazın çalışması için mobil veri, wireless, konum açmak gerekiyor. Hepsini açtığımda cihaz wifi bağlantısını yaptığı için mobil veriyi görmezden geliyor doğal olarak. Araçta Spotify ya da haritalardan konum girmek istediğimde İnternet yok uyarısını veriyor. Nasıl çözebilirim bu durumu
  • invaderbrain İ kullanıcısına yanıt

Hocam bende kurdum sadece Fermata Media Service geldi arabada denemedim siz denediniz mi oldu mu?

• wantastik W kullanıcısına yanıt
    Ben hallettim. Uygulamaların en son sürümünü kurunuz.
  • invaderbrain İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yüklediğiniz uygulama ve versiyonlarını yazsanız rica etsem
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt

Konunun ilk mesajından güncel KingInstaller ve Fermata Auto uygulamalarının indirme linkleriyle beraber nasıl kurulacakları ile ilgili açıklamaya ulaşabilirsiniz.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Üstad onları biliyorum, bu şekilde hallettim dediği için sordum, android 14 te okk mi diye
  • flegga34 kullanıcısına yanıt

telefon nedir? Samsungsa ayarlarda sadece mobil veri kullanan uygulamalar diye bir bölüm var oradan kullanmak istediğiniz uygulamaları seçebilirsiniz. WiFi bağlı olsa bile mobil veri kullanır o uygulamalar.

• Samsung 23 ultra android 14 tekrar denedim maalesef android auto fermata yı görmüyor
  • android 13 samsung a 51 ve kia ile sorunsuz YouTube açabildim. teşekkür ederim faydalı paylaşım için.
  • Merhaba ben burayı bir türlü geçemiyorum yardımcı olabilir misiniz

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor

• retmos1988 R kullanıcısına yanıt
    Zaten yüklü bir fermata var , onu güncellersiniz demek istiyor, önce kaldırın sonra buradan indirdiğinizi yükleyin,
  • Arkadaşlar Fermata Auto uygulaması sizce güvenilir mi? YouTube hesabımı ve tv linkleri girmek istiyorum çalınma vb sorun yaşamamak için size danışmak istedim teşekkürler
  • Risk size ait, güvenli değil tabiiki..
    Riski bilerek ben kullanıyorum
  • lsengul kullanıcısına yanıt
    İllegal olan hiçbir apk güvenli değildir.
  • Uygulama illegal değil ve açık kaynak kodlu. Yıne de tüm hesaplarınızı iki adımlı doğrulama ile güvene alıp içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • wantastik W kullanıcısına yanıt

sonuç

• ford focus ta çalışır mı ? samsung s21 deneyen var mı ?

• Telefonum nothing phone 2. Android 14 sürümü yüklü. Araba Peugeot rifter 2023 model.

Bugün denemeye çalıştım . Programlari gördü gibi ama fermata calistirinca uygulamalar sekmesi açılmıyor.

Peugeot modellerinde çalıştıran var mı acaba?

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 6 Ağustos 2024; 11:25:14 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.