Android 14 telefona anlatıldığı gibi kurulum yaptım uygulamalar arasına Fermata Auto geldi ama Başlatıcıyı özelleştirme kısmına hiçbirşey eklenmedi, keşke 14 e güncellemeseymişim. Düzeltme: Geliştirici seçenekleri açıp bilinmeyen kaynakları işaretledim şuanda Başlatıcıyı özelleştirmede Fermata Media Service diye eklendi akşam arabada deneyeceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wantastik -- 22 Temmuz 2024; 15:2:12 > |
Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (39. sayfa)
-
-
Wireless android auto cihazı kullanıyorum. Cihazın çalışması için mobil veri, wireless, konum açmak gerekiyor. Hepsini açtığımda cihaz wifi bağlantısını yaptığı için mobil veriyi görmezden geliyor doğal olarak. Araçta Spotify ya da haritalardan konum girmek istediğimde İnternet yok uyarısını veriyor. Nasıl çözebilirim bu durumu -
Hocam bende kurdum sadece Fermata Media Service geldi arabada denemedim siz denediniz mi oldu mu?
-
Ben hallettim. Uygulamaların en son sürümünü kurunuz. -
Merhaba, yüklediğiniz uygulama ve versiyonlarını yazsanız rica etsem -
Konunun ilk mesajından güncel KingInstaller ve Fermata Auto uygulamalarının indirme linkleriyle beraber nasıl kurulacakları ile ilgili açıklamaya ulaşabilirsiniz.
-
Üstad onları biliyorum, bu şekilde hallettim dediği için sordum, android 14 te okk mi diye -
telefon nedir? Samsungsa ayarlarda sadece mobil veri kullanan uygulamalar diye bir bölüm var oradan kullanmak istediğiniz uygulamaları seçebilirsiniz. WiFi bağlı olsa bile mobil veri kullanır o uygulamalar.
-
Samsung 23 ultra android 14 tekrar denedim maalesef android auto fermata yı görmüyor -
android 13 samsung a 51 ve kia ile sorunsuz YouTube açabildim. teşekkür ederim faydalı paylaşım için. -
-
Zaten yüklü bir fermata var , onu güncellersiniz demek istiyor, önce kaldırın sonra buradan indirdiğinizi yükleyin, -
Arkadaşlar Fermata Auto uygulaması sizce güvenilir mi? YouTube hesabımı ve tv linkleri girmek istiyorum çalınma vb sorun yaşamamak için size danışmak istedim teşekkürler -
Risk size ait, güvenli değil tabiiki..
Riski bilerek ben kullanıyorum -
İllegal olan hiçbir apk güvenli değildir. -
Uygulama illegal değil ve açık kaynak kodlu. Yıne de tüm hesaplarınızı iki adımlı doğrulama ile güvene alıp içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. -
sonuç
-
ford focus ta çalışır mı ? samsung s21 deneyen var mı ?
-
Telefonum nothing phone 2. Android 14 sürümü yüklü. Araba Peugeot rifter 2023 model.
Bugün denemeye çalıştım . Programlari gördü gibi ama fermata calistirinca uygulamalar sekmesi açılmıyor.
Peugeot modellerinde çalıştıran var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 6 Ağustos 2024; 11:25:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X