Arkadaşlar, Fermata Auto bildiğiniz gibi Android 14'te çalışmıyor. Fakat Fermata Auto, AAWireless Kablosuz Android Auto Adaptörü kullananlarda ilgili ayarları yapınca çalışıyormuş. Fermata Auto ile ilgili süreçleri şu adresten de takip edebilirsiniz: https://github.com/AndreyPavlenko/Fermata/issues AAWireless'ı araştırdım, piyasadaki en sıkıntısız ürün bu gibi duruyor. Yazılım ve teknik desteği çok iyiymiş. Bende 2022 Egea Cross Urban araç var. Araçta kullanmak için hangi kablosuz adaptörü önerirsiniz. Genelde konuşmada veya müzik dinlerken gecikme, takılma gibi sorunlar oluyormuş. Bu şekilde sorunlar tüm ürünlerde varsa ayrı bir Multimedya Teyp kullanırım daha iyi diye düşünüyorum. Ama aracın orijinalliğini de elimden geldiğince bozmak istemiyorum. Ek olarak AAWireless 2 çıkacakmış. Normalde çıkış tarihi olarak 2024'ün 2. çeyrek sonu veya 3. çeyrek başı diye belirtmişler fakat hala bir gelişme yok. 2. versiyonda telefonlar arasında geçiş için fiziksel düğme olacağı söyleniyor. Motorola MA1 ürününe de iyi diyorlar fakat ülkemizde satışı yok. Carlinkt 5.0 ile ilgili iyi ve kötü yorumlar var. Açıkçası kararsız kaldım. AAWireless 2'yi mi beklesem, diğer ürünlere mi baksam. Tecrübeli olan arkadaşların önerilerini rica ediyorum. |
Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (41. sayfa)
-
-
carlinkit 5.0 ı kullanıyorum ara ara kopmalar dışında memnunum
-
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bazı sorularım olacaktı. Yanıtlarsanız sevinirim:
Kopmalar ne sıklıkla oluyor? Örneğin 4 saatlik bir yolculukta kaç kez kopuyor? Kopunca otomatik tekrar bağlanıyor mu? Tekrar bağlanması ne kadar sürüyor?
Müzik dinlerken takılma, gecikme oluyor mu?
Konuşmalarda takılma, gecikme veya yankılı ses oluyor mu?
Son olarak konuşmalarda araç mikrofonunu mu kullanıyor, kendi mikrofonu varsa onu mu kullanıyor?
-
ara ara sizi çok rahatsız etmez ısınmasına göre değişir
otomatik tekrar bağlanır 5 10 sn de bağlanır
müzik takılma yada gecikme olmadı
telefon konuşması çok güzel araç mikrofonunu kullanıyor
-
Ben bu Fermata programını yeni kurdum. Ama ilk sayfadaki ss lerdeki gibi 2 tane değil 4 tane program görünüyor. Niye böyle acaba? Sıkıntı olur mu?
-
Fermata Mirror ve Fermata FS Mirror servisleri 1.9.8 güncellemesi ile eklendi, bir problem yok.
-
nasıl kullanılıyor biraz detay bilgi paylaşabilir misiniz arkadaşlar :)
android 14 ile fermata çalışıyor mu ?
-
Hangi telefon ve hangi sürümü kullanıyorsunuz -
Çalışmıyor -
Redmi note 8 pro, android 11 var
-
sizde çalışır
-
Çalışmadı samsung s24 -
bende de çalışmadı poco f5 pro, android 14
-
Gelişme var mı dostlar, infiniz gt20 pro kullanıyorum android 14 -
14 ile ilgili bir çalışma yok sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X