Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
137
Favori
221.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncel sürümü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Eski sürümü telefonunuzdan kaldırdıktan sonra kurulumu yapın.

https://drive.google.com/file/d/1-aLnXGzSlRPtmdgjYjcM3HfWmoT-CniA/edit

• sarppy kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, şimdi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 6.6 sürümü olanların hiçbirini başta yükleyemedim. Telefon samsung galaxy s10 plus. Ancak ayarlar uygulamalar dan sağ üstteki üç noktaya basıp güncellemeleri kaldır dedikten sonra uygulama yüklendi. Android auto yu açınca son sürüme guncelliyor gene. Oldu. Ama alttaki barı kapatma, reklamsız kullanabilme olsa keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 24 Eylül 2021; 10:41:57 >
  • Bir yakınım s8 telefonuna kurmak istiyor ama hangi siteden indirmek güvenli bu önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bir yakınım s8 telefonuna kurmak istiyor ama hangi siteden indirmek güvenli bu önemli.

Konunun ilk mesajında gerekli tüm linkler mevcut durumda. Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor 

• iyi günler suan Android auto 6.8 sürümü ile rootsuz hareket halinda carsetream kullaniyorum. fakat telefon ekranını yansitmayi başaramadım.
    var mi mümkünü?
    aa mirror ve aamirror plus falan denedim olmadi ;(

• Merhabalar aracım Renault megane 4 Oppo Reno 4 Pro telefon kullanıcısıyım Android Auto üzerinden Cartube çalıştırmak istiyorum USB hata ayıklama iznini veriyorum Android Auto dan da Bilinmeyen kaynaklara izin veriyorum araç ekranında android auto da cartube gözüküyor fakat tıkladığımda ( Bu sürüş sırasında yeni mesaj gelmedi ) diye bir ekran çıkıyor başka telefonla deniyorum çalışıyor yardımcı olabilirmisiniz

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor

• Merhabalar, jeep aracında Alpine kullanıyorum, carplay olduğu için AA kurulu, gayet güzel çalışıyor fakat bazı car launcherı denemek istiyorum. Alpine android olmadığı için play store yok. Launcher uygulamasını tele yüklediğim zamanda alpine ekranda gözükmüyor. Apk indirdim ama oda telin içindeki AA da gözükmedi. Agama car launcherı Alpine ekrana nasıl yükleyebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AAStore içerisindeki CarStream paesani 2006 sürümünü indirip araç ekranında onu çalıştırmayı deneyebilir misiniz bir de?

• kalamare kullanıcısına yanıt

Bu konuda yer alan uygulama ile maalesef aracınızdaki multimedya ekranının launcherını değiştiremezsiniz. Aracın multimedya ekranında Android Auto desteği var ise YouTube izleme, telefon hafızasındaki videoları oynatma ve telefon ekranını araç ekranına bire bir yansıtma gibi özellikler kazandırabiliyorsunuz.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Zaten youtube uygulamasını kurdum, gayet iyi çalışıyor ama harici car launcher kurmak istiyorum, nasıl yapılacağını bulamadım.

Merhabalar uygulamayı indirdim ama maalesef o da çalışmıyor

• Merhaba arkadaşlar fermata auto ve carstream ile video oynatabiliyorum fakat tam ekran yapsam bile alttaki yuvarlak,video ilerletme ve geriye alma,bildirim zili ve mikrofon ikonları görünür durumda kalıyor ne yaptıysam bir türlü onları kaldıramıyorum bunları kaldırmanın bir yolu varmi yoksa başka bir program mı kullanmalıyım deneyimleyen arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşıp yardımcı olursanız, sevinirim

• Akn3542 A kullanıcısına yanıt
    Fermata auto ile bende link yayını seyrediyorum dediğiniz imleçler sabit kalkmıyor ne yaptıysam tam ekran olmuyor

• Selamlar eşimde iPhone ben de android telefon var. Kabloyla bağlantı için her seferinde kablo değiştirmemek için önereceğiniz ekteki gibi 3 in 1 kablo var mıdır?

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor

Çünkü bu tarz ürünlerin çoğu şarj destekliyor fakat data desteği olmayınca carplay çalışmıyor diye yorumlar okudum.

Teşekkürler

• teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **KAAN** -- 11 Kasım 2021; 22:43:7 >
  • Android auto açıldığında mecbur güncelleme istedi çalışmadı. Son güncelleme ile fermate auto ekrana gelmiyor video izleyemiyorum ne yapmalıyım

• arkin39 kullanıcısına yanıt

Bugün AAAD'nin yapımcısı bu konuda bir paylaşım yaptı ve Android Auto'nun yeni versiyonunda Fermata Auto'nun kara listeye alındığını yazdı. Şu an için gözüken tek çözüm Android Auto'nun eski versiyonuna dönmek.

• Android auto nun hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? Ne denediysem olmadı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.