Şimdi Ara

Android Auto, yakında anlık hava durumu bilgilerini gösterecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android Auto, yakında anlık hava durumu bilgilerini gösterecek
    Google, sürücü güvenliği için Android Auto ve Android Automotive’de kullanılabilen uygulama türlerini sınırladı. Bu uygulamalar müzik, navigasyon, mesajlaşma, POI ve IoT altında kategorilendiriliyor. Android Automotive’de sürüş sırasında video, oyunlar ve tarayıcıyı da kullanılamıyor, yalnızca araç park halindeyken kullanılabiliyor.

Ayrıca Bkz.Android Auto artık daha renkli

Hava durumu uygulamaları desteğiyle sürücüler artık konumlarına veya rotalarına göre hava durumu güncellemeleri alabilecek. Bu, insanların yolculuklarını planlamalarına yardımcı olacak.

Google, Android Auto’ya hava durumu uygulamalarını getireceğini bu yılın başlarında Google I/O etkinliğinde duyurmuştu. Şimdi, özellik beta test aşamasında ve bazı hava durumu uygulamaları indirilmeye sunuldu. Android Auto ve Android Automotive için yeni hava durumu uygulamaları, sürücülerin seyahatlerinde sürpriz yaşamaması için gerçek zamanlı hava durumu bilgileri gösterecek.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2024/12/21/android-auto-now-supports-weather-apps-for-real-time-updates/

• Bi zahmet 88 slx imde göstersin.
    Bekliyoruz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • android seyfi A kullanıcısına yanıt
    85 kartala geldi ona gelmedi mi daha

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz usta :)

• İstanbul'dan Tokat'a giderken binbir çeşit hava durumunun içinden geçmiştim. Kimisinde yağmur yağdı bardaktan boşalırcasına, dolu yağdığı oldu, yıldırımlar, şimşekler, bol güneşli hava kuru asfalt, sisli yollar, sert esen rüzgarlar vb. aynı gün içinde hava durumunun birine girip ötekine çıktım. İlginç bir deneyimdi. Ege'de böyle keskin hava durumu geçişleri yaşamadım hiç. Karadeniz'in havası da hırçın. 1.0 Tce Clio ile gitmiştim o dönem. Araba rüzgardan savrula savrula bir hal olmuştum. Rüzgar sağdan esiyor arabanın burnu sola kayıyordu direksiyonu sağa çevirip burnunu topluyordum yada rüzgar soldan esince tam tersini yapıyordum. Clio hafif araba az yakıyor fakat savrulma gibi dezavantajları da var. Burnu da kayar frende Clio'nun.

Android Auto olsun CarPlay olsun bunlarda basit hava durumu yerine navigasyonla beraber çalışan haritada, bulutların durumunu betimleyen animasyonlarla bezenmiş bir navigasyon yapmalarını beklerdim. iOS'ta var böyle bir uygulama fakat gereksiz pahalı. Harita hazır apple'ın haritası üstüne uydu görüntülerini hava durumunu betimleyen görüntüleri gömmüş sadece. Navigasyonu da aynı apple haritalar navigasyonu. Böyle bir entegrasyon varsayılan olarak olmalı navigasyonlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.