Şimdi Ara

iPhone Hava Durumu Yanlış Göstermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır iPhone kullanırım ama önceden hava durumu uygulaması hep doğru gösteriyordu ama son zamanlarda yanlış gösteriyor. Şu anda dolarda kar yaparken iPhone da yağış yok gösteriyor android de düzgün gösteriyor.

illa farklı uygulama mı yüklemek gerekiyor yoksa düzeltmenin bir yolu varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsen dogruluk hakkında bilgim yok ama Konumu acip dene istersen,sayende bilgi sahibi oluruz:)

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Konum hep açık zaten.

• Maalesef ki uzun yıllardır İphone kendi hava durumu ile gerçek hava tutmuyor. Defalarca iphonedan güneşli gösterip motosikletle yağmura yakalandım.

Accuweather tavsiye ederim, kendi uygulaması bence gereksiz

• burak11 B kullanıcısına yanıt

Tabletle telefon arasında bile hava durumu farkı oluyor ilginç şekilde, telefonda 5 derece tablette 8 derece gösteriyor sıcaklığı  

• Yandex kullanın daha iyi anlık hava durumunda iPhone uygulaması çok iyi değil

• Meteorolojinin uygulaması çok iyi. Uzun süredir onu kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Bu iyiymiş teşekkürler tavsiye için

• Eskiden Hava Durumu uygulaması verileri AccuWeather'dan alıyordu. Netti. Hangi saatte ne olacağını neredeyse %100 doğrulukla verirdi. Ancak birkaç yıl önce (zamanını ben de tam olarak hatırlamıyorum) sanırım Accu ile anlaşmalarını sonlandırdılar ve The Weather Channel'dan verileri almaya başladılar.Bu da Accu kadar doğru veri vermediği için maalesef bu tip sorunlar yaşamak mümkün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.