Şimdi Ara

Ios ta arama geçmişi nasıl bakılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Androidden ios a geçtim. Androidde emin değilim ama en az 15günlük filan arama kaydımı görebiliyordum. İphone da üç günlük arama kaydı gösteriyor öncesi yok. Deli olacağım bunu artırmanın yolu yok mu? Ayrıca watsaptan gelen aramaları da normal arama geçmişine atıyor bunu değiştirebilir miyim? Ve son sorum telefonumda kayıtlı x kişisi ile hangi günler saat kaçta konuşmuşum görmek istiyorum androidde kişiye tıklayıp görüşme geçmişi gibi birşey vardı ona basınca görünürdü ne zaman konuşmuşuz kaç defa konuşmuşuz. Gerçekten ios u nasıl daha kullanışlı buluyorlar anlamıyorum... Kamera işi olmasa kesinlikle android beş basar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşın üslubuna bakılırsa kendisine ait bir yerlerinden bakıyor olsa gerek. Seviyenize erişemedik bağışlayın biz faniler göremiyoruz burdaki tecrübeli arkadaşlardan o yüzden yardım istedik.

• appreciate-k A kullanıcısına yanıt
    Maalesef böyle insanlar burada engelleniyor yada okumadan geçiliyor, fakat dışarı öyle olmuyor. Var böyleleri maalesef var.
  • iPhone aramaları tek bir numara altında toplar.Yani siz bir numarayı 10 kez aradıysanız numaranın karşısında (10) yazar.Yani hepsini ayrı ayrı listelemez.
    O numaraya tıkladığınız zaman ne zaman,kaç kere,kaç dakika konuştuğunuz ayrı ayrı görünür.

(Bildiğim kadarı ile böyle olması lazım.Şu an telefonum bozulduğu için bakamıyorum buna.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytur

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ağustos 11 sıfırladım cihazı o zamandan beri hepsi kayıt altında sıfırlamadan öncede 3 aylık geçmişe kadar görünüyordu. Herhangi bi ayar yapmadım bende hep böyleydi

Ios ta arama geçmişi nasıl bakılır

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Ağustos 11 sıfırladım cihazı o zamandan beri hepsi kayıt altında sıfırlamadan öncede 3 aylık geçmişe kadar görünüyordu. Herhangi bi ayar yapmadım bende hep böyleydi

Alıntıları Göster
    Yani bir şey diyemedim.
    Tek aklıma gelen o kadar az telefonla konuşup, aranıyorsun ki bu kadar kalabiliyor, yani aklıma gelen bu. Yoksa bir izahı yok bunun gerçekten. Bunu ayarlayabilecek bir ayar yok ve böyle bir bug duymadım hiç. Böyle Bug'a can kurban :)
    Ekran video kaydı yollar mısın diyeceğim o da kanıt istiyor gibi olacak. Gerçekten padişah fermanı gibi 40 gün iniyormusun aşağıya.

Bende tam tamına 100 satır var. Günce 100 kez konuşup, aranırsan vs. dün'ü bile göremeyebilirsin ki bazen yoğun iş günlerinde benüm başıma geliyordu, ihtiyacım oluyordu dün aranan numara kayıttan gitmiş oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytur -- 17 Eylül 2019; 12:59:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkytur

Yani bir şey diyemedim.
    Tek aklıma gelen o kadar az telefonla konuşup, aranıyorsun ki bu kadar kalabiliyor, yani aklıma gelen bu. Yoksa bir izahı yok bunun gerçekten. Bunu ayarlayabilecek bir ayar yok ve böyle bir bug duymadım hiç. Böyle Bug'a can kurban :)
    Ekran video kaydı yollar mısın diyeceğim o da kanıt istiyor gibi olacak. Gerçekten padişah fermanı gibi 40 gün iniyormusun aşağıya.

Bende tam tamına 100 satır var. Günce 100 kez konuşup, aranırsan vs. dün'ü bile göremeyebilirsin ki bazen yoğun iş günlerinde benüm başıma geliyordu, ihtiyacım oluyordu dün aranan numara kayıttan gitmiş oluyordu.

Alıntıları Göster
    şimdi saydım 98 bendede demekki 100 farklı aramadan sonra siliniyormuş ben süre bazlı olduğunu düşünüyordum pek fazla telefon görüşmesi yapmadığımda 3 aya kdar görebiliyormuşum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @appreciate-k

Böylece şu sonuca varmış olduk.

100 kayıt tutuyor, 100'den sonra en eskiyi silmeye başlıyor. Bu da senin kullanımına göre değişir. Bazen benim gibi belki bir gün öncesini göremezsin, bazende seni tersleyen arkadaşın dediği gibi neredeyse telefonu hiç kullanmayıp 3 ay öncesine kadar görebiliyormuşsun.

Sevgiler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytur -- 17 Eylül 2019; 13:22:33 >
  • Ben de şimdi baktım en son geçen hafta salı görünüyor. Öncesinde arandığım bi sabit numaraya bakacaktım gitmiş göremiyorum. Artırmanın bi yolu olmalı ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.