Şimdi Ara

Yakında Android kullanan araçlar daha fazla uygulamaya erişecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #40
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında Android kullanan araçlar daha fazla uygulamaya erişecek
    Google, geliştiricilerin Android uygulamalarını araç içi ekranlara uygulamalarına yardımcı olan Android Automotive uygulama dönüştürme programını Şubat ayında başlatmaya hazırlanıyor.

Android araçlardaki uygulama sayısı artacak

Şirket bu programı geçen yıl I/O geliştirici konferansında açıklamıştı. Bu programla, Android Automotive OS çalıştıran araçlarda Google Play Store'dan indirilebilen uygulama sayısının arttırılması amaçlanıyor. 

Araçlara hazır mobil uygulamalar programı, Android geliştiricilerini uygulamalarda ufak değişiklikler yapmaya yönlendiriyor. Böylece bu uygulamalar, araç içi bilgi eğlence sisteminde Google Play Store bulunan araçlarda kullanılabilir oluyor.

Ayrıca Bkz.Android Auto'nun müzik çaları yenilendi: İşte yeni tasarım ve özellikler

Chromebook'lar ve tabletler için optimize edilmiş, büyük ekranla uyumlu olan birçok Android uygulaması bulunuyor, ancak hepsi araç için hazır mobil uygulamalar programı için uygun olmayacak. Google, başlangıçta özellikle eğlence, oyun ve tarayıcı uygulamalarının değerlendirileceğini söylüyor. Ayrıca, birçok araç X86 yongalar kullandığı için, X86 uyumluluğuna da dikkat edilecek. Ancak, uyumluluk modu seçeneğiyle tüm yönergeleri izlemeden bile birçok uygulamanın Android Automotive'de çalışmasını sağlanabilir.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/new-android-automotive-apps-3516416/

• Video izleme olayı olsun bir de navigasyon başka bir şey istemem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selcuksert38 kullanıcısına yanıt
    Sürücünün izlemesi cidden sıkıntı. Bizzat çevremden video oynatıcısı söken insanlar tanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aracın tüm verilerini vermemek için Apple'ın yeni CarPlay sistemine hiçbir üretici yanaşmazken Android sistemini tercih etmeleri beni şaşırtıyor. Halbuki Apple'ın sistemi daha şık ve senkronize olacaktır.

Bilmeyenler için söyleyeyim Volvo nerededyse 5 yıldır, Renault ise yeni modellerinde Android işletim sistemi kullanıyor. Telefona bağlanan Android Auto değil, direkt ekrana gömülü.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Android Automotive os kastediliyor, aracın işletim sistemi.

• Konum bir de music araba süren adamın başka şeyle işi olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.