Şimdi Ara

Android Automotive sistemi motosikletlere geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android Automotive sistemi motosikletlere geliyor
    Off-road / enduro motosikletleriyle tanınan KTM, motosikletler için yeni dokunmatik ekranlı gösterge panellerinin yanı sıra güncel donanımda Android Automotive sisteminin kullanıldığını duyurdu. Bu işletim sistemi, navigasyon, daha fazla uygulama ve kablosuz güncelleme gibi gelişmiş işlevlere olanak sağlıyor.

Ayrıca Bkz.Motosiklet satışları yaz dönemini rekorla tamamladı

KTM, motosikletlerinde kullanmaya başladı

Android Automotive sistemi motosikletlere geliyor
    Akıllı telefondan yansıtılan platform olan Android Auto, bazı motosikletlerde yıllardır mevcut ancak Android Automotive işletim sisteminin kullanılması daha iyi ve daha güvenli bir seçenek olabilir. Android Auto, kablolu çalışırken bile ara sıra bağlantı sorunları yaşatabiliyor; bu sorunu gidermek özellikle motosikletlerde çok tehlikeli.

KTM'nin motosikletler için yeni Android Automotive gösterge panelleri dikey ve yatay düzende geliyor. Premium motosikletlerde görmeye başlayacağız. Yalnız, arabalardaki Android Automotive ile farklı olacak gibi görünüyor çünkü Play Store ve Google uygulamaları ve hizmetlerinden hiç bahsedilmemiş.

Kaynak:https://press.ktm.com/news-ktm-takes-its-on-bike-hmi-experience-to-another-level-with-new-tft-displays?id=206497
    Kaynak:https://9to5google.com/2024/10/11/android-automotive-motorcycles/

• Motorcu için navigasyonu göstersin yeter. Fazlasının yararı yok. Açıpta wp mesaj okuyacak halimiz de yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sefa.elver kullanıcısına yanıt
    Aynen BT ile telefonu gidona bağlama zorunluğu olmadan cepten bağlayıp google maps ı görsel, müziği değiştirebilsek, bir de gelen aramaları cevaplayabilsek yeter de artar bile.

• camelon kullanıcısına yanıt
    BMWnin son 2 yıldaki modellerinde ve goldwinglerde var zaten andoid auto, incelemede görmüştüm

• Önce parça getirsinler bir radyatör için 90 gun süre veriyorlar !

• Yav yeter be kardeşim. Sınıfın en altından en üstüne her türlü modele el attınız bi 790 duke kaldı. Neden bu motor üvey evlat muamelesi görüyor anlamıyorum.

• korozyon kullanıcısına yanıt

İyi dersin güzel dersin de kardaşım bi GS ne kadar biliisen? [:)]

*Gerçi KTM de de 790 dan sonrası artık hayal oldu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten bu hizmeti sağlayan güzel bir firma var. İstediğin motora entegre çalışıyor. Tripmate gidin bakın derim yani bir gösterge için üst segment motora ihtiyaç yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.