Şimdi Ara

Android Cihaz Tavsiyesi (Max : 600 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullandığım Cihaz Güncelliğini Kaybettiği İçin Bir Android Cihaz Almaya Karar Verdim. Bu Konuda DH Üyelerinden Yardım Almak İstiyorum. İlk Android Cihazım Olacağı İçin Kendim Karar Veremedim Siz Daha Tecrübelisiniz Diye Size Bırakıyorum.

Cihazda Aradığım Önemli Özellikler :
    -Adobe Flash Destekli
    -En Az Android 2.3 (Gingerbread)
    -En Az 3,2 İnç.

----Diğer Özellikleri Hoşuma Giderse Bütçeyi Biraz Daha Artırabilirim.
    •HTC Desire C (HTC Golf) (Sürümünü Bilmiyorum Ama Hoşuma Gitti)

Bu Cihazlar Nasıldır ? Özellikle HTC Golf Hoşuma Gitti Kötü Yanları Nelerdir ?

---
    Herkese Çok Teşekkürler...

• samsung galaxy mini 2 512 ram 800 ghz islemci 3.2 inc ekran 10.3 flahs player var ama 11 guncelleniyir 3.2 kamere 450 ile 550 tl arasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: retina5

Merhaba Arkadaşlar,
    Kullandığım Cihaz Güncelliğini Kaybettiği İçin Bir Android Cihaz Almaya Karar Verdim. Bu Konuda DH Üyelerinden Yardım Almak İstiyorum. İlk Android Cihazım Olacağı İçin Kendim Karar Veremedim Siz Daha Tecrübelisiniz Diye Size Bırakıyorum.

Cihazda Aradığım Önemli Özellikler :
    -Adobe Flash Destekli
    -En Az Android 2.3 (Gingerbread)
    -En Az 3,2 İnç.

----Diğer Özellikleri Hoşuma Giderse Bütçeyi Biraz Daha Artırabilirim.
    •HTC Desire C (HTC Golf) (Sürümünü Bilmiyorum Ama Hoşuma Gitti)

Bu Cihazlar Nasıldır ? Özellikle HTC Golf Hoşuma Gitti Kötü Yanları Nelerdir ?

---
    Herkese Çok Teşekkürler...

Androidlerde butceyi 800 e kaddar artirirsan iyi olur snn icin

• Lg optimus l5i öneririm android 4.0 sürümü 5.0 kamerası, 512 rami var fiyatına göre en iyisi bence
  • @tecnikadamoguz01 : Galaxy Mini Düşünmüyorum Kardeşim Başka Bir Model Önerebilirmisin.

@har33 : 800 TL Kadar Bir Mütcem Maalesef Olamaz. En Fazla 650 TL.

@hancii05 : Evet Olabilir Yalnız Daha Önce LG Kullanmadım Sorun Felan Çıkmaz Değilmi.
  • Motorla atrix. Bu fiyattaki diger telefonlar yanina bile yaklasamiyor.

• @kemalboran : Motorola Kullanmak İstemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keyfiniz bilir o zaman.

• @kemalboran : Kardeşim Keyifle Alakası Yok Teşekkür Ediyorum Önerdiğin İçin Ama Eskiden Beridir Motorola Markasına Gıcığım Asla Kullanmam. Var Mı Başka Önerin ?
  • sen bilirsin kardes ama galaxy mini degil mini 2 ve bence gayet iyi kernel yukleyince islemci 1.2 mhz kadar ckiyir ve subatta jb guncellemesi alacak onu disinda 100 lira daha ekle olmadi sony xperia mion al 5 kamera 3.5 inc ekran android 4 ics yani

• O halde paralel ithalat Samsung i8160 Galaxy Ace 2 öneririm. Çeşitli sitelerde 650 TL altı fiyatlarda satılıyor. Hem bu telefon Android 4.1 güncellemesi de alacak.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i8160-galaxy-ace-2-fiyati,828991.html

Ya da gene paralel ithalat Sony Xperia Sola MT27i de alınabilir. İşlemcisi Ace 2'ye göre daha iyi.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-sola-mt27i-fiyati,824511.html

Burada da ikisinin kıyaslaması var.
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Ace-2-vs-Sony-Xperia-sola

Seç beğen al. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 10 Ocak 2013; 20:24:15 >

• @tecnikadamoguz01 : Evet Bende Mini 2'ye Baktım Zatende Pek Hoşuma Gitmedi Onun Dışında Sony Xperia Mion'u Bir İnceleyim. - Teşekkürler.

@kemalboran : Önerdiğin Telefonlar gerçekten Güzel. Fakat Fiyatları 700 TL Bakalım Bütce Yeterse Alırım. - Teşekkürler.
  • Bir de Sony Xperia Go ST27i var. Özellikleri iyi. Yukarıda da yazdığım telefonlar gibi paralel ithalat olanı çeşitli internet alışveriş sitelerinden 650 TL altı alınabiliyor.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-go-st27i-fiyati,837441.html

Bu da galaxy ace 2 ile kıyaslaması.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-go-vs-Samsung-Galaxy-Ace-2

• Desire c golf ics 4.0 yazılımına sahip bir cihaz oyun performansı aceden daha iyi ben frontline commando oyununu oynuyorum 0 kasma var ve oyun shadowgun-N.O.V.A tarzı bir oyun.Cihazda beats audio var ve 5tllik kulaklikla cidden çok super ses veriyor.5mp kameraya sahip (aceden daha iyi).512mb rana sahip fikir sahibi ol diye ace ile karsılastirdim ve arkadaşımdan ace var ve bana yan gözle bakiyor.arkadaş apk mania da takılıyor yazilimi eski old. Için android markette ona birsey yok son olarak diğer arkadaşın önerdiği teller daha iyi fakat bazen akakcenin önerdiği firmalar sorun çıkarabiliyor benden soylemesi.Umarım yardımcı olabilmisimdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.