Şimdi Ara

Android cihazlardan 600 TL kota koyarsak en iyi cihaz öneriniz ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 600 TL gibi bir kota koydum, yeni bir android arıyorum kendime. bu fiyata kadar en başarılı alabileceğim cihaz sizce hangi cihazlar olur ?

Daha önce çok farklı teknolojik cihazlar kullandım ancak 4 yıldır telefon piyasasından bihaber durumdayım. Son teknolojik cihazım ilk çıktığında casper m600 PDA almıştım 1 yıl kullandım şimdi ise 3yıldır nokia 3120c kullanıyorum ve telefon artık bitmiş durumda :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpberk007 -- 18 Temmuz 2012; 14:52:28 >

• Galaxy pocket
    Galaxy mini
    Turkcell t11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer istersen 600 tl ye 2. el samsung 9003 satıyorum ilgilenirsen pm at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpberk007

Arkadaşlar 600 TL gibi bir kota koydum, yeni bir android arıyorum kendime. bu fiyata kadar en başarılı alabileceğim cihaz sizce hangi cihazlar olur ?

Daha önce çok farklı teknolojik cihazlar kullandım ancak 4 yıldır telefon piyasasından bihaber durumdayım. Son teknolojik cihazım ilk çıktığında casper m600 PDA almıştım 1 yıl kullandım şimdi ise 3yıldır nokia 3120c kullanıyorum ve telefon artık bitmiş durumda :))

Turkcell MaxiPlus 5, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Ace i, Samsung Galaxy Y Duos, Samsung Galaxy Gio, Sony Ericsson Xperia Mini ve Mini Pro isimli telefonlardan birini al.
    Not:Mini Pro Teknosa'da indirimlidir ve senin yerinde olsam en doğru tercih "Samsung Galaxy Ace" i olurdu.
  • Tabikide Galaxy Ace S5830
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrail88

Galaxy pocket
    Galaxy mini
    Turkcell t11

Arkadaşım kesinlikle alma alırsan hayatının hatasını yaparsın özellikle t11 ve pocket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesua

Eğer istersen 600 tl ye 2. el samsung 9003 satıyorum ilgilenirsen pm at.

Yapmayın etmeyin hocam Galaxy S L o fiyata satılırmı Galaxy S i9000 bile 550-600 civarında GPU düşük Amoled ekran yok hem i9003 biraz daha kalın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence en iyi seçim

nexus s olur muadillerine göre üstün özelliklere sahip

4.1.1 güncellemesini bile aldı ayrıca neredeyse sonsuz rom imkanı var

tabi bu söylediklerim rom yükleme mod yapma değişik şeyler deneme merakınız varsa geçerli

ama ben alırım cihazı alo derim sms çekerim

arada nete girer foruma bakarım

facebook da yorum yaparım derseniz

tavsiyem standart bi cihaz almanız

galaxy ace
    galaxy s ve türevleri s+ sl vs vs
    xperia ray neo
    olabilir

ama sakın ha türkcel cihazları

huwaei cihazları

veya farklı markaların cihazlarını almayın başınız ağrır üzülürsünüz
  • quote:

Arkadaşlar 600 TL gibi bir kota koydum, yeni bir android arıyorum kendime. bu fiyata kadar en başarılı alabileceğim cihaz sizce hangi cihazlar olur ?

alcatel ot 995
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

alcatel ot 995

Kesinlikle Alcatel OT-955 modeli en iyi tercih olacaktır. Sadece Teknosa mağazalarında satılıyor.

http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_995-4661.php
  • Bence Samsung Galaxy s5830 al. Kendim s5660 kullanıyorum çok memnunum 5830'da gözüm kalmıştı ama bütçem kısıtlı olduğu için alamamıştım. Sana tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

bence en iyi seçim

nexus s olur muadillerine göre üstün özelliklere sahip

4.1.1 güncellemesini bile aldı ayrıca neredeyse sonsuz rom imkanı var

tabi bu söylediklerim rom yükleme mod yapma değişik şeyler deneme merakınız varsa geçerli

ama ben alırım cihazı alo derim sms çekerim

arada nete girer foruma bakarım

facebook da yorum yaparım derseniz

tavsiyem standart bi cihaz almanız

galaxy ace
    galaxy s ve türevleri s+ sl vs vs
    xperia ray neo
    olabilir

ama sakın ha türkcel cihazları

huwaei cihazları

veya farklı markaların cihazlarını almayın başınız ağrır üzülürsünüz

Xperia Ray Neo fiyatı nedir acaba ? 600 tlden fazla diye biliyorum ben

• Arkadaşlar yorumlar için öncelikle teşekkürlerimi sunarım.

Fiyat konusunda biraz çıta yükselttim, zira beklentilerimi bu fiyatlarda cihazlarla karşılamak zor.
    3 cihaz arasında kaldım ( galaxy Wonder, galaxy s plus ve sonericsson arc s ) ancak arc S çok daha yükske rakamlarda özellik olarak, ama asıl tasarım incelik ve ekran boyutları nedeni ile tercihlerm arasına girebilen bir cihaz oldu.

cihazdan beklendilerim öncelikle :
    Android , GPS , Mümkün olduğunca uzun batarya ömrü, hızlı işlemci (min 1ghz) , mümkün oldukca geniş ekran, wifi ve bunların dışında olsada fena olmaz dediğim HD çekim, gsm üzerindne görüntülü görüşme, yazılım güncellenebilir olması ince şık olması. gibi...

Genel olarak bu bahsettiğim cihazlarda bunları bulunduruyor aslında, yani kota 850-900 tl gibi bir rakam söz konusu. aramızda kullananlar var mı bu cihazları peki ?

• quote:

Arkadaşlar yorumlar için öncelikle teşekkürlerimi sunarım.

Fiyat konusunda biraz çıta yükselttim, zira beklentilerimi bu fiyatlarda cihazlarla karşılamak zor.
    3 cihaz arasında kaldım ( galaxy Wonder, galaxy s plus ve sonericsson arc s ) ancak arc S çok daha yükske rakamlarda özellik olarak, ama asıl tasarım incelik ve ekran boyutları nedeni ile tercihlerm arasına girebilen bir cihaz oldu.

Android , GPS , Mümkün olduğunca uzun batarya ömrü, hızlı işlemci (min 1ghz) , mümkün oldukca geniş ekran, wifi ve bunların dışında olsada fena olmaz dediğim HD çekim, gsm üzerindne görüntülü görüşme, yazılım güncellenebilir olması ince şık olması. gibi...

Genel olarak bu bahsettiğim cihazlarda bunları bulunduruyor aslında, yani kota 850-900 tl gibi bir rakam söz konusu. aramızda kullananlar var mı bu cihazları peki ?

ikinci el s2 al o zaman hocam. gayet yapar istediklerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Yapmayın etmeyin hocam Galaxy S L o fiyata satılırmı Galaxy S i9000 bile 550-600 civarında GPU düşük Amoled ekran yok hem i9003 biraz daha kalın.

tamam sen git ondan al.
  • İkinci el Galaxy S
  • quote:

quote:

quote:

tamam sen git ondan al.

Bende zaten i9000 var amacım ilanınızı baltalamak değil modelin kötü ve fiyatın yüksek olduğu.
  • quote:

Arkadaşlar yorumlar için öncelikle teşekkürlerimi sunarım.

Sifir bir galaxy nexus al derim en guncel telefon ve donanim olarak da gayet ustun. Spot olarak sifir bulabilirsin sitelerde tavsiye ederim. Eger spot istemezsen hepsiburada.com da atrix var o da super bir telefondur 870 civari bir fiyati var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam sen git ondan al.

Bende zaten i9000 var amacım ilanınızı baltalamak değil modelin kötü ve fiyatın yüksek olduğu.

Sağol ya allahtan baltalamıyorsun o yüzden model kötü fiyat yüksek yazıyorsun. Bu ne işgüzarlık sadece mesaj sayınızı arttırmak için yazıyosunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam sen git ondan al.

Sağol ya allahtan baltalamıyorsun o yüzden model kötü fiyat yüksek yazıyorsun. Bu ne işgüzarlık sadece mesaj sayınızı arttırmak için yazıyosunuz.

Adam haklı Sl kırpılmış bir modeldir ve daha kalındır . Galaxy S I9000 daha iyidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.