Şimdi Ara

Android cihazlardan 600 TL kota koyarsak en iyi cihaz öneriniz ne olur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: sesua

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Eğer istersen 600 tl ye 2. el samsung 9003 satıyorum ilgilenirsen pm at.

Yapmayın etmeyin hocam Galaxy S L o fiyata satılırmı Galaxy S i9000 bile 550-600 civarında GPU düşük Amoled ekran yok hem i9003 biraz daha kalın.

tamam sen git ondan al.

Bende zaten i9000 var amacım ilanınızı baltalamak değil modelin kötü ve fiyatın yüksek olduğu.

Sağol ya allahtan baltalamıyorsun o yüzden model kötü fiyat yüksek yazıyorsun. Bu ne işgüzarlık sadece mesaj sayınızı arttırmak için yazıyosunuz.

Adam haklı Sl kırpılmış bir modeldir ve daha kalındır . Galaxy S I9000 daha iyidir.

Benim daha 9003 ün daha iyi olduğı iddia etmiyorum zaten dostum. Konuyu açan kişiye cevap olarak yazdım ama konu 9000mi 9003 mü daha iyi muhabbetine döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpberk007

Xperia Arc S için o kadar para verilmez, zaten önerdiğim Alcatel OT-955 modeli 4.3" ekrana sahip, 1.4ghz işlemci, 512mb ram, Adreno 205 GPU, HD video kaydı gibi güncel özelliklere sahip ve bu cihaz 600 TL Teknosa mağazalarında. Şimdi bütceyi yükselttiğinizi söylüyorsunuz fakat yine o fiyata Motorola Atrix modelinden daha iyisi alınmaz, ikinci el yada yurt dışı Galaxy S II gibi bir cihaz alırsanız orası başka tabiki. Bunun dışında bütceyi arttırmadığınız taktir de yurt içi garantili sıfır bir ürün için 1250 TL üzeri parayı gözden çıkartmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Arkadaşlar yorumlar için öncelikle teşekkürlerimi sunarım.

Fiyat konusunda biraz çıta yükselttim, zira beklentilerimi bu fiyatlarda cihazlarla karşılamak zor.
    3 cihaz arasında kaldım ( galaxy Wonder, galaxy s plus ve sonericsson arc s ) ancak arc S çok daha yükske rakamlarda özellik olarak, ama asıl tasarım incelik ve ekran boyutları nedeni ile tercihlerm arasına girebilen bir cihaz oldu.

cihazdan beklendilerim öncelikle :
    Android , GPS , Mümkün olduğunca uzun batarya ömrü, hızlı işlemci (min 1ghz) , mümkün oldukca geniş ekran, wifi ve bunların dışında olsada fena olmaz dediğim HD çekim, gsm üzerindne görüntülü görüşme, yazılım güncellenebilir olması ince şık olması. gibi...

Genel olarak bu bahsettiğim cihazlarda bunları bulunduruyor aslında, yani kota 850-900 tl gibi bir rakam söz konusu. aramızda kullananlar var mı bu cihazları peki ?

Merhaba,
    Yazdığın özelliklerin aynısı Galaxy R'de var. Hiç kaçırma o fiyata bulabileceğin en iyi cihaz 1200 tl civarında:

1 ghz çift çekirdekli
    768 mb ram
    Android 2.3 (bu sene içinde ICS bekliyoruz)
    GPS
    Wifi&Bluetooth
    1650 mAh batarya
    4.3" Super Clear LCD ekran
    3G
    Sestanıma özelliği (Vlingo)
    0,89 cm
    5 mp+ HD çekim

Tam aradığın ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycan0 -- 23 Temmuz 2012; 16:02:29 >

• arkadaşlar herkese teşekkürler 1 hafta önce 680TL'ye wonder aldım... cihaz başarılı genel olarak özellikle fiyata bakarak konuşuyorum. Üstelik taksitle aldım vatan bilgisayardan. Hatta arkadaşa da aldık bir tane. Kullanmak istediğim özellikleri sunuyor tek eksiği benim gözümde, kamera için özel fiziksel tuş olmaması, ekranın 3,7 olması, işlemci ram orta düzeyde olması. Şarj olarak da ben çok yoğun kullanan birisiyim telefonu, sabah çıkartıyorum 8 de şarjdan gece saat 1-2 ye kadar gidiyor. fena değil çünkü bir çok benzer cihaz da bu performansı sağlamakta.

Herkese iyi forumlar, iyi günler dilerim.
  • quote:

arkadaşlar herkese teşekkürler 1 hafta önce 680TL'ye wonder aldım... cihaz başarılı genel olarak özellikle fiyata bakarak konuşuyorum. Üstelik taksitle aldım vatan bilgisayardan. Hatta arkadaşa da aldık bir tane. Kullanmak istediğim özellikleri sunuyor tek eksiği benim gözümde, kamera için özel fiziksel tuş olmaması, ekranın 3,7 olması, işlemci ram orta düzeyde olması. Şarj olarak da ben çok yoğun kullanan birisiyim telefonu, sabah çıkartıyorum 8 de şarjdan gece saat 1-2 ye kadar gidiyor. fena değil çünkü bir çok benzer cihaz da bu performansı sağlamakta.

Herkese iyi forumlar, iyi günler dilerim.

Güle güle kullan, hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.