Şimdi Ara

Android'de altın çağımı yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar android gittikçe stabilite yakalamaya başladı donanım konusunda da standartlaşmaya ve üretim maliyeti git gide düşmeye başladı. Düşük fiyata güzel cihazlar alınıp gayet güzel şekilde sistemsel olarak dizayn edilebiliyorlar iu sıralar android'i dilediğim şekilde kişiselleştirebiliyor ve dilediğim şekilde performans alabiliyorum.

Edit: Video eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 16 Mart 2014; 19:54:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamadım o yüzden video bekleniyor
  • Her ne kadar iPhone'u kötülesem de elime bir i5 aldığımda özlüyorum iPhone'umu. iOS bulunmaz nimet. Android kötü demiyorum, ama cihazına göre farklı oluyor. S4ümden soğumaya başladım; donmalar, takılmalar, ısınma falan... Bunu yazarken bile telefon cayır cayır yanıyor. Ama bi Z1, Bi G2, bi N5 ayrı. Güzel cihazlar ve Android'i iyi kullanıyorlar. Ama Android BENCE hiçbir zaman iOS'in rahatlığına erişemeyecek. En önemli uygulamaları Apple kendisi çıkarıyor; Pages, Garageband, iMovie falan çok yararlı uygulamalar ve kullandığın cihazla tamamen uyumlu. iOS'te bir oyunu açarken hiç durdurulduğunu hatırlamıyorum ama androidde oluyor. Ve bazen kişiselleştirme bir yere kadar, artık rom değiştirmekten gına gelmişti normal roma döndüm. Bir süre sonra sıkıyor yani. Performans da dediğim gibi kullandığın cihaza bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Her ne kadar iPhone'u kötülesem de elime bir i5 aldığımda özlüyorum iPhone'umu. iOS bulunmaz nimet. Android kötü demiyorum, ama cihazına göre farklı oluyor. S4ümden soğumaya başladım; donmalar, takılmalar, ısınma falan... Bunu yazarken bile telefon cayır cayır yanıyor. Ama bi Z1, Bi G2, bi N5 ayrı. Güzel cihazlar ve Android'i iyi kullanıyorlar. Ama Android BENCE hiçbir zaman iOS'in rahatlığına erişemeyecek. En önemli uygulamaları Apple kendisi çıkarıyor; Pages, Garageband, iMovie falan çok yararlı uygulamalar ve kullandığın cihazla tamamen uyumlu. iOS'te bir oyunu açarken hiç durdurulduğunu hatırlamıyorum ama androidde oluyor. Ve bazen kişiselleştirme bir yere kadar, artık rom değiştirmekten gına gelmişti normal roma döndüm. Bir süre sonra sıkıyor yani. Performans da dediğim gibi kullandığın cihaza bağlı.

Hocam aynı düşünceyle s3'ten i5'e geçtim kafam rahat çok mutluyum iyi ki geçmişim dedim.Bir daha Android almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: iplenmeyenadam

Anlamadım o yüzden video bekleniyor

Video eklendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim n97'den sonra ilk android telefonum g2 olmuştu. Yazıyı bulan sümerliler bile benim kadar çağ atlamamıştır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Benim n97'den sonra ilk android telefonum g2 olmuştu. Yazıyı bulan sümerliler bile benim kadar çağ atlamamıştır bence.

360x640 tan 1920x1080 e vay be 4 senede bu kadar çözünürlük arttıysa; demekki bi 4sene sonra telefonlar 4k
  • wRei kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız cihazım kitkat yüklü olduğundan biraz şüpheliyim. Hangi cihazı kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Kullandığınız cihazım kitkat yüklü olduğundan biraz şüpheliyim. Hangi cihazı kullanıyorsunuz?

KK yüklü değil hocam cihaz. GMD kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Videonun ismi kişileştirilebilir KK olduğundan böyle bir yargıya kapıldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Videonun ismi kişileştirilebilir KK olduğundan böyle bir yargıya kapıldım

KK görünümü verilmiş anlamında yazdım hocam.

• Neden Nexus bölümüne açtın ki konuyu izlemedim videoyu dersteyim ama anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Neden Nexus bölümüne açtın ki konuyu izlemedim videoyu dersteyim ama anlamadım.

Androidden bahsettiğim için hocam saf android'te Nexusta bulunduğundan Nexus bölümüne açmak mantıklı geldi söz konusu olan telefon değil sistem

• wRei kullanıcısına yanıt
    Hangi rom bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Hangi rom bu?

Orjinal rom

•  Android'de altın çağımı yaşıyorum

Ben biraz daha uğraştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdesouza -- 22 Mart 2014; 23:38:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Benim n97'den sonra ilk android telefonum g2 olmuştu. Yazıyı bulan sümerliler bile benim kadar çağ atlamamıştır bence.

Sony Ericsson W610i den Nexus 4 e gecmistim bende. Cok cabuk alistim yeni cihaza. Ama 3 ay sonra w610 u elime alinca nasi kullandim bunu 3 sene dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Sizin telefonunuz da mı GMD acaba? Eğer N5 ise, bu resimdeki menüye nasıl ekstra seçenek ekleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acquisition

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Sizin telefonunuz da mı GMD acaba? Eğer N5 ise, bu resimdeki menüye nasıl ekstra seçenek ekleyebilirim?

GMD ama N5 olmasını o kadar çok isterdim ki

• acquisition kullanıcısına yanıt
    n5'te stock romda bu menüye ekleme ya da çıkarma yapamazsın.

custom rom ya da pek emin değilim ama xposed framwork yükleyerek ordaki modüllerden yine emin değilim gravity box ile yapabilirsin.

tabi bunlar için bootloader kilidini açıp rootlaman lazım. bu da telefondaki tüm bilgilerini silecektir. yedeklemeni yaptıktan sonra bu işe başla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.