< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3hm3t1991 -- 15 Mart 2015; 19:55:36 > |
Android'de Playstation Oyunları (Tekken 3, Metal Sulug X Epsxe Emülatör)
-
-
Emeğinize sağlık da ppsspp fazlasıyla iş görüyor. Tabi bu uygulama da geliştirilirse rekabet olur herkes kazanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğraftaki Twin USB joystick'i bilgisayarda PS1 oyunları için kullanıyordum. Telefonum OTG destekli. Aynı joystick'i telefonda kullanmak istemiştim. Her iki joystick'i yapılandırmada zorluk yaşadım. Problem yönlendirme tuşları ile ilgiliydi. Tuş atama adımlarını doğru şekilde yaptığım halde birinin yönlendirme tuşları (UP,DOWN,LEFT,RIGHT) çalışmıyordu. Kablolu Twin USB joysticklerin yapılandırması ile ilgili kaynak bulamadım. Ayarlarda deneme yanılma ile sorunu çözdüm. Ayarların yapılması ile ilgili kaynak arayanlar için paylaşmak istedim.
Kullandığım epsxe sürümü 2.0.15
Player 1 ve 2 için yapılacak işlemler aynı
Player 1 için;
PREFERENCES / INPUT PREFERENCES / Player1 / Player1 map axis seçeneklerine geliyoruz.
Player1 map axis sekmesine girdikten sonra en altta bulunan Hat sekmesine geliyoruz. Buradan AXIS_XY seçeneğini seçiyoruz
Player 2 için;
PREFERENCES / INPUT PREFERENCES / Player2 / Player2 map axis seçeneklerine geliyoruz.
Player2 map axis sekmesine girdikten sonra en altta bulunan Hat sekmesine geliyoruz. Buradan AXIS_XY seçeneğini seçiyoruz.
Ekranda bulunan sanal tuşları kapatmak için;
PREFERENCES / INPUT PREFERENCES / Config screen buttons / Hide-Show Screen Buttons sekmesine gelip Hide Buttons seçiyoruz.
Tuşları emulatöre tanıtmak için;
PREFERENCES / INPUT PREFERENCES / PLAYER 1 / PLAYER 1 MAP BUTTONS,
Aynı şekilde player2 için;
PREFERENCES / INPUT PREFERENCES / PLAYER 2 / PLAYER 2 MAP BUTTONS sekmesinden yapılabilir.
Bu fotoğrafta tuşları ayarlarken referans olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 30 Eylül 2021; 0:2:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X