Şimdi Ara

Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
312
Cevap
7
Favori
16.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

basit bir maçkolik bile eğer reklamsız kullanmak istersen ios'ta her ay ücretli, ama android'de sadece bir kez para verip bir daha asla para vermiyorsun. youtube vanced gibi bedavaya premium youtube kullanacağın program ios'ta yok. bedava iptv uygulamaları ios'ta (netv vb uygulamalar) yok.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Maçkolik androidde de aylık 15tl gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt

ben bir kez üye oldum, 2-3 yıl önce. hala o üyelikle reklamsız izliyorum.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Aylığa dönmüşler demekki

Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım

• Bir telefona Ev parası öderseniz öve öve bitirmekten başka çareniz kalmaz, bence hangi taraf olursa olsun telefon övmenin sebebi bu.

Bir de pazarlama tabi, kimi insanlar aldıkları ürünleri putlaştırıp kişiselleştiriyor ve reklamlar buna teşvik ediyor zaten insanlığı. 1 yıl sonra da bu put eskidi kredi çekip yeni model put almam lazım diyip onun için çabalıyor.

İnsanlar benim putum seninkinden daha iyi diye birbirlerine küfür ederek sayfalarca kavga edebiliyorlar. İnanılmaz. Komik. Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım 

• Zaten forum bu yüzden var. Hataları olunca da sorunları olunca da söyleyebilmek. Cevap aramak hatayı gidermek. Hatasız kusursuz göstermeye çalışmak da ayrı bir konu.

Ama fanboyluk bence çağımızın bir tür hastalığı olmuş sanki.

Senin tercihlerine saygısızca saldırıp kendi kullandığı x cihazın iyi olduğunu savunma duygusu içinde kendini yiyip bitirmek sağlıklı bir insanın yapacağı bir eylem değil.

Sende belirtiyorsun ilk başta sorunlar vardı ios 16 da ama simdi tamamen bitti. Bunu belirtmen bile fanboyları rahatsız ediyor. "tüh ya bütün sırrı bozdun" 😅

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

Zamanında aldığım x Arayüzü 10 tl süresiz kullanım hakkına sahipti.

Başka bir telefon için yeniden almak istediğim de aylik üyelik sistemine geçtiğini görünce almadım.

Uygulamayı geliştiren şirket böyle değişikliklere gidebiliyor maleesef. Saçmalık ama yapacak bişey yok.

• ObjektifEye kullanıcısına yanıt

16'da çok fazla hata var deyince iPhone'cular, 16.2'de hatalar düzeldi deyince Android'ciler saldırdı Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım 

• Bana kasan android telefon gösterir misin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enesrun E kullanıcısına yanıt

S22 ultra dahil hepsi. Youtube inceleme videosunda görmüştüm geçişte bazen ufak kasılma oluyor. 10 yıl önceki s3 s4 tarzı kasılmalar değil ama göz zevkini bozan rahatsız edici anlık kasılmalardan bahsediyorum tüm androidlerin temelinde var bu tam akıcılık pürüzsüzlük yok

• Link at bakayım çok merak ettim

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

15 yıldır istisnasız her yıl yeni bir sürüm yayınlandığında ilk başlarda bazı sıkıntılar oluyor zamanla rayına oturuyor. 16 önceki sürümlere göre iyi bile toparladı denebilir. iOS 7’ye geçişteki sancılar çok daha fazlaydı mesela ama o bile düzeldi. iPhone 4’ler kasılmalardan donmalardan kullanılmaz hale gelmişti, o bile normale dönmüştü finalde.

performans olarak artık eski modellerde bile pek bir sorun çıkmaz ip8 ve X gayet iyi durumdalar şuanda. Bionic işlemcili cihazlardan itibaren performans kayıpları yok denecek kadar azaldı. Pil sorununa bir çözüm bulunamıyor bu apple’ın değil tüm teknoloji dünyasının ortak sorunu. Yazılımsal buglar ise dediğim gibi çoğu zamanla ortadan kalkıyor.

Şuan hatırlamıyorum hangi kanaldaydı bulursam atarım. S22 ultra da olsa ufak kasılmalara çok da garipsememen lazım dediğim gibi androidin temelinde yatan bir sorun bu.

• 4 yıllık redmi note 8t kullanıyorum şuan bu telefondan yazıyorum. Bundan önce asus telefonlar kullandım. Kasma donma hatırlamıyorum. Android telefonların temelinde yatan bir sorun neden bana denk gelmiyor? Garipsemem lazım çünkü o kadar para verdiğim telefonun kasmasını istemem, garipsemem lazım çünkü yalan söylüyorsun.

Hayır bence sen farketmiyorsun yada gerçekten akan bir telefon kullanmamışsın benim önceki telefonum s21 bile arada yapıyordu bunu

Bu durumlar biraz da kişisel kullanıma ve beklentiye göre değişiyor. Ben elime alınca kasım kasım kasılan telefona sahibinin “yoo benim işimi gayet görüyor kasmıyor” dediği çok durum yaşadım.

Ben şahsen en ufak takılmayı kasmayı bile hisseden biriyim. Bu sebeple amiral gemisi Android aldım ama o da sorunu tam olarak çözmeyince son tercihim bu durumu yaşamamak için iPhone oldu. Ama açık konuşursam bu cihazda da kasma olabiliyor, sadece Android cihazdaki kadar göze batmıyor.

• s21 yapmaz demiyor demiyor ki kimse s21 s22de ara ara yapabilir.

Yazılım bu sonuçta yapabilir. Ama bu demek degil ki ios kusursuz.

12 Pro Max aldı bı arkadas ver bi bakim dedim iki uygulama arasında alttan hızlı geçiş yaptım 1-2 kere minimal takilma oldu. Ama ben çıkıp da burda ios bes para etmez takılıyor alayı çöp demiyorum. Olabilir böyle şeyler.

Lenovo Moto G5s kullandım iki sene gram takılma hatırlamıyorum. O zaman Lenovo en iyi marka olmasi lazım bana göre.

Sen yaşadığın hataları kişiselleştirip androidin genelinde varmış gibi yazarsan böyle tepkiler alman normal.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Android fanboyları da garip valla. Kullanmadığın yazılım seni neden rahatsız eder ki anlamış değilim 😅

Düzelsin düzelmesin sanane. Bu durum, sevmediği YouTube'rin videoları izleyip sonra hakaret etmeye çalışan uber zeki canlılardan esinlenerek oluşmuş sanki

Konu sürükleyici gidiyor 😄 sezon finali icin daha erken bi i15PM çıksın.

• Sorun da burada.

İlk sayfalarda benim telefonun kasmadığına yemin eden bir adam var. Yalan söylüyorsun diyor.

Sen de stabil, stabil diye yazdın durdun, şimdi ilk versiyonlar sorunlu çıkıyor diyorsun. Normal değil bu.

Ben de konuda bunu yazdım. Apple'ın son çıkan, en iyi telefonunu satın aldım. Telefon stabil değil. Herkes, her yerde stabil diyor. Değil işte... Telefonu Eylül ortası aldım, 16.2 Aralık ortası geldi. Apple'ın son çıkan, en iyi telefonu sadece 12 ay "son çıkan, en iyi telefon" olarak kalıyor. 3 ayını yedi Apple bu sorunlarla.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.