Şimdi Ara

Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
7
Favori
16.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lightning to usb dongle ile kullanabilirsiniz. Harici ssd'nizi cihazın 'dosyalar' uygulamasının içinden yönetebilir, oradan cihaza veya cihazdan oraya hatta icloud'a bile direkt kopyalama, taşıma yapabilirsiniz.

Dongle ücreti görece pahalı gelebilir tabii ama yöntem yok denemez. (Mesaj eski ama okuyan olursa diye bilgi vermek istedim)

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yalnız bu adaptörü güç beslemesi olmadan kullanamıyoruz. Bu adaptör artı powerbank ve güç kablosu gerekiyor, taşınabilirlikten çıkıyor. Android teki gibi ssd yi direk takamıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

Kendimi bir iphone sever olarak görüyorum ancak çoğu şeyde olduğu gibi fanatik de değilim. iOS'tan daha önce yıllarını android rom ve kernel düzenlemeye vermiş ve xda'da hakkı sayılır boyutta birçok çalışması olan birisiyim. Bu benzeri bakış açısını yıllarca ben de güttüm, iphone'ları pahalı birer 'hava atma makinesi' olarak görüyorum hatta. Ancak her şey zamanında aldığım bir ikinci el iphone 6 ile değişti. Bu tip tartışmalara girmeyi de uzun süre önce bıraktım ama şimdi bu mesajı görünce de yazmadan edemeyeceğim.

Çift sim kart olayı esim ile gayet de var ve ülkemizde şu anda tüm operatörlerde sunuluyor. Hadi şirket hattını bu şekilde kullanamıyorsunuz, kendi hattınızı mahalledeki telefoncuya giderek bile esim'e çevirip güncel iphone'ları çift sim olarak kullanabilirsiniz.

En son hafıza kartını ne zaman kullandım hatırlamıyorum ancak nas ile evimdeki tüm cihazları gayet rahat tek ortamdan yönetiyorum ayrıca sandisk tip c bellek ile mac, windows, ios-ipados arasında sıkıntısız dosya paylaşımı ve tüm verilerimi istediğim takdirde bu şekilde fiziksel olarak yedekleyebiliyorum.

iOS'un ve Apple'ın eleştirilecek tonla yanı vardır ancak 120w adaptörü, 240 hz, 4k ekranı, 128 mp kamerayı falan kimse günlük kullanımında umursamıyor. Bunu siz umursuyor olabilirsiniz, hafıza kartı diye ölüyor da olabilirsiniz ancak çoğunluk için hiçbir anlam ifade etmiyor bu tip şeyler. Asgari şartlarda, sırıtmayacak ve kullanım deneyimini kötü etkilemeyecek hiçbir şeyi umursamıyor insanlar. Halihazırda iphone 13 kullanıyorum ve evet sırf sınıf yaratmak uğruna yüksek hz ekranı pro'lara verip bu cihaza vermedi apple ancak şu anda 60 hz ekranla da hiçbir problemim yok. Çift uygulama desteği, irda gibi niş özellikleri de benzer perspektifin ise çok daha ötesinde görüyorum açıkçası. Evimdeki hemen her cihazın kumandası artık bluetooth veya bir çeşit kablosuz standart kullanıyor, klimalar bile irda kullanmayı kesti. Bu tip serzenişleri taa 15 yıl önce ios flash desteğini kesip html5'e geçtiğindeki farazi serzenişlerden öte görmüyorum açıkçası.

Kendi çapımda teknolojiyle arası iyi bir insanım, evimde dediğim gibi nas sistemi kullanıyorum ve cross-platform için muhteşem bir çözüm oluyor. Üniversite zamanlarımda gecelerimi android romlarına, kernel ve governor profili üretmeye gömmüş birisiyim, ciddi de bir android fanatiğiydim ama dediğim gibi ilk iphone'u aldıktan sonra bir daha android'e dönmeyi düşünmedim. Cihazı bir android kadar özgür kullandığımı düşünüyorum hatta shortcuts bile ios kullanmak için sebeptir nezdimde.

• BM35 kullanıcısına yanıt

İşletim sisteminin native olarak usb desteği mevcut, bu sebeple herhangi bir lightning to usb dongle ile rahat rahat kullanırsınız. Tek sıkıntınız alacağınız cihazın mfi lisansının bir güncelleme ile 'güvenilmeyen donanım' seviyesine çekilebilmesi olur. O haseple orijinal ürünü önermiştim. Ancak güç gerektiriyor olması bahsi geçen kablonun aslında bir kamera adaptörü olmasından kaynaklanıyor.

Aliexpress gibi yerlerde de birçok lightning to usb hatta lightning to usb-c dongle mevcut. Kaliteli aksesuarlarıyla tanınan mcdodo'nun da lightning to usb otg adaptörü mevcut ve ülkemizde satılıyor. Bende de benzer bir noname adaptör mevcut gayet iyi çalışıyor. Güç gerektirmiyor. Tek sıkıntınız haliyle ntfs diskleri salt okunur olarak bile göremeyecek olmanız. exfat ise sıkıntısız.

trendyol.com
    Mcdodo Ot-8600 Iphone Için Otg Veri Data Aktarımı Için Adaptör Lightning Alüminyum Yüksek Kalite Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/mcdodo/ot-8600-iphone-icin-otg-veri-data-aktarimi-icin-adaptor-lightning-aluminyum-yuksek-kalite-p-78846273

Teşekkürler bir bakayım

iphone da sizi etkileyen android e geri döndürmeyen sepepler nelerdi

• BM35 kullanıcısına yanıt

Öncelikle benim iphone'a geçtiğim dönemde android cihazların hemen hepsi plastik malzemeden mamuldü. Önceki cihazım da lg g3 idi ve tepeden tırnağa plastikti, daha önce kullandığım lg, samsung, motorola ve htc cihazların hemen hepsi de plastikti ve kalite hissiyatları yoktu. LG G3'ün ısınmaya bağlı plastik yarıklarından, frame düşüşlerinden vs yaka silkmişken bir anda bir arkadaşım o dönem yeni çıkan iphone 6s için iphone 6'sını satıyordu ve bir de bunu deneyeyim bakalım diye 10 aylık bir iphone 6 16 gb'ı alarak başladım. Daha önce lise yıllarımda ipod touch kullanmış ve açıkçası ses kalitesinden aşırı memnun kalmıştım ve iphone'u da hazır ucuza getirmişken o dönem yeni aldığım kulaklıkla iyi bir müzik dinlerim sonra da elden çıkarırım diye düşünerek aldım. (günümüzden bakınca o dönem lükse bakar mısınız; üniversite öğrencisiydim ve memur çocuğuyum, heyhat) android'i bırakacağımı düşünmüyordum açıkça. Ancak iphone 6'ya hayran oldum tek kelimeyle. Ve bir süre baktım ki sadece iphone'u kullanıyorum lg'yi babama verip epey iphone 6'yı kullandım.

Ses mükemmel, müzik dinleme keyfi tek kelimeyle inanılmaz. Cihaz incecik, hafif, alüminyum ve unibody; ele muazzam bir hissiyat veriyor. iOS alışkın olmayan birisi için ilk etapta zorlayıcı ama 2 günde alışıyorsunuz ve o dönem android'in katı navigasyon barı dayatmasından sonra el hareketleri ve sağdan soldan çekme işlemleri çok kolay ve doğal geliyor. Touchid mükemmel çalışıyor; daha önce kullandığım motorola atrix'in parmakizi okuyucusunu düşündüğümde çağ atlamış gibiydim. Appstore ise mükemmel bir deneyimdi, ücretli uyguylamalar vardı elbet ama ücretsizlerden de hata verme, cihazı şişirme, açık kalma gibi huyları yoktu. iOS 8 çok kapalı bir işletim sistemi olmasına karşın tertemiz çalışmasıyla gönlümü kazandı.

Daha sonra iphone 6 ile epey devam ettim cihazı iyi bir fiyata satıp galaxy s7 aldım ve açıkçası s7'ye 1 hafta dayanabildim. Baktım Android hala aynı android, laglı ve takılan bir sistem, hayvan gibi devasa bir pili iliklerine kadar kurutan bir cihaz. Hala aynı sıkıntılar devam ediyordu ve aldığım o hissiyat cihaz eski androidlere göre çağ atlamasına rağmen hala iyi değildi. Hemen iPhone 7 aldım ve 1 hafta önce aldığım yedeğime döndüm. Daha önce ios'un kısıtlarıyla dalga geçerdim, hafıza kartı olmamasını vs eleştirirdim ancak baktım ki cihaz cüzzi meblağlara satılan apple hizmetleriyle o kadar kusursuz çalışıyor ki hafıza kartının kahrıyla, oraya tak sök ile, söküp takılan plastik kapakların kırılmasıyla vs uğraşmaya gerek yok. 32 gb lg g3 yetmezken 16 gb iphone 6 çok rahat yetiyordu vs.

İphone 7, İphone 8, İphone 6s ve tekrar İphone 6 gibi ileri geri gidişli bir çizgiden sonra 11 ve en son da 13 alarak iphone tarafından devam ediyorum. iPad ve Macbook da aldım. Tamamiyle apple ekosistemindeyim velhasıl. Daha önce dediğim gibi fanatik iphonecu değilim aslında imkanım olsa güncel bir flagship android de kullanmak isterim ancak iphone'umu satmadan alırım. Ama şu da bir gerçek ki android alacak kadar zengin değilim; ucuz cihazları alıp sinir krizi geçirmek istemiyorum -şöyle böyle demeyin aile büyüklerine kaç kere ucuz yollu android aldım hepsinde de saçma sapan bir sorun oldu- pahalı cihazları da alacak kadar zengin değilim. 128 gb iPhone 11'i 7500'e ilk çıktığında alıp 3 yıl kullanıp 13500'e saydırıp 20.500'e iphone 13 aldım mesela. O dönem çokça kez aklımı çelen Galaxy s10e almış olsam şu anda 3-4 bin tl'ye satabilir miyim, sanmıyorum. Dediğim gibi şu anda android kullanacak kadar zengin olduğumu sanmıyorum.

Shortcuts daha önce de dediğim gibi tek kelimeyle mükemmel bir hizmet ve açıklığıyla övünen Android'de tam manasıyla alternatifi yok. Android'deki tasker gibi ancak birçok alanda cihaza daha entegre ve internete açılabilmesiyle video indirme veya uygulamalardaki medyalara erişme açısından iddia ediyorum şu anda windows ve mac dahil tüm os'lardan daha etkili. Media Grabber ile safariden video alabiliyorsunuz, youtube'dan tek tıkla video indirebiliyorsunuz, instagram'dan istediğinizi neredeyse kayıpsız alabiliyorsunuz, cihazı taskerdaki gibi yönetebiliyorsunuz vs. Ve de bu çektiğiniz veriyi diğer apple cihazlarınıza airdrop ile kısa sürede tık tık geçirebiliyorsunuz. Evet jb yapmadan torrent kuramazsınız ancak benim diyen windowcu korsanı tokatlarım iphone'la iş indirme ve arşiv işlerine gelince. Kablo ile aktarım yokmuş; kim takar kabloyu, bilgisayar mac ise 10 gb'lık dosyayı 1-1.5 dk'da kablosuz atabiliyorum. Ve yukarıda dediğim gibi dosyalar uygulaması ile istediğim yerden veriye istediğim gibi erişebiliyorum. Aynı şekilde mac'deki automator ile kombine edip kullanabiliyorum ve eminim abd'deki gibi homekit vs olsa çok daha iyi hayatıma entegre ederdim bunları. Ekosistem uyumluluğu da cabası oluyor bu durumda.

Öyle sosyal medya vs kullanan gösteriş budalası bir insan değilimdir, öyle mekan mekan gezip telefon gösterme gibi huylaırm yoktur hatta cihazla telefonda konuşurken görece pahalı olduğu için utanırım da ancak bir iphone her zaman bir iphone aynı zamanda. Bir iş bağlayacağınız zaman ilk görünüşünüze telefonunuz, kıyafetleriniz ve aracınız sizi biraz satıyor. Bundan ister hoşnut olun ister olmayın (ben değilim) ama maalesef bir realite bu ve iphone eski de olsa bu imaja katkı sunuyor.

Velhasıl ister buna alışkanlık deyin ister başka sebep bulun şu anda iphone kullanmayı bırakmak için bir sebep göremiyorum kendim açısından.

yapma hocam sende daha avm lerdeki bayilerde faturasız hat taşımak bile ayrı bir olayken mahalle dükkanında e sim e geçeçekmişim abartma istersen 😂 iş yerinde ki şed Apple watch aldı Vodafone u ceo sundan çok överdi Vodafone beceremeyince istemeyerek Turkcell e geçti sonra en iyi operatör Turkcell oldu.Fanboyların hepsi aynıdır ne alırsalar en iyisi o olur asla şaşmaz.

klimalar irdayı nerede kesti?

Nas falan yapma hocam kaç kişi bırakın kullanmayı Nas ın ne olduğunu biliyor?

iPhone kullanıcıları alışmışlar cihaz ne veriyorsa onunla yetinmeyi haliyle saydıklarım size uzak gelmesi normal.

Amacım polemik yaratmak değil ama en azından hak vermenizi beklerim.Ben size hak veriyorum hatta bana danışan iPhone almak isteyenlere de derim evet telefonu telefon olarak kullanmak size yetecekse kamerası güzel çeksin, 2 yıl sonra satarım değerini kaybetmesin param var alırım diyene ben alma demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 8 Ocak 2023; 0:25:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Heya senin kalite algın muhteşem..

Peki iPhone da neler yapıyorsun anlat hele.

Android te uzaya füze göndermeye
    Hollywood ayarında filmler diziler çekmeye
    Quantum fiziği astrofizik bilmem kaç bilinmeyenli denklem işlemleri yapmaya falan mı çalışıyordun da iPhone a geçince bunları çok daha rahat ve etkili yapmaya başladın?

Ya hocam esim'i geçen sene Cide'den bir göreve gittiğim sırada almıştım Turkcell bayisinden, 22 bin nüfuslu ufak bir Karadeniz ilçesinde yeni çıktığında bulunan şeye uranyum muamelesi yapmayalım lütfen.

Nas'ı 5 kişi biliyorsa cihazına sd kart takıp verilerini oradan oraya taşımayı da taş çatlasın 10 kişi biliyordur. Ben nas örneğini bu işlere ilgisi olan birisinin işini çok rahat görebileceği örneğini vermek için yazdım.

Bir özelliği vermemek ayrı niceliğe bu kadar takılmak ayrı konu. Android dünyası dibine kadar niceliğe batmış durumda, çoğu kullanıcı için bunların hiçbir önemi yok. Apple hiçbir zaman cihazlarının pil kapasitesini vermez, farzı misal iphone 13'te 3227 mah pili mevcutmuş ve bunun için kimsenin 120w şarja ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. 30w adaptörle bile halihazırda kendimin de kullandığı iphone 13 10 dk'da %20 doluyor, bu da çoğu kişi için yetiyor. Yine benzer mantıkla halama samsung m21 telefon aldık, giriş seviyesi bir cihaz ancak 403 ppi ekran yoğunluğunda amoled ekran var. Annem kardeşimden ona geçen iphone 8 plus'ı kullanıyor onun ekranı da 401 ppi ips ancak nasıl oluyorsa(!) iphone'un ips ekranı m21'in amoled ekranından daha iyi görünüyor. Ama reklama janjana bakarsan diğeri daha yeğ duruyor. Velhasıl her şey nicelik değil, demek istediğim nokta o. Yadeyse özellik düşmanı değilim, yettiği ölçüde olan özelliği severek kullanırım, konulmayanı eleştiririm netekim ekran yenileme hızını bilerek düşük bırakmaları gibi şeyleri eleştiriyorum. iPhone 11'e bile ips ekran getirmelerini eleştirdim hatta şu anda 700 dolar seviyesinde sattığı cihazları çelik yerine alüminyum kasa ile teşkil etmesini de eleştiriyorum. Benzer şekilde şu aptal magic mouse'un şarj işini eleştiriyorum vs. buna birçok örnek de veririm yani.

Android'i komple gömmüyorum zaten, ancak sizin gibi istekleri olan kişilerin epey azınlıkta olduğunu, çoğu düz kullanıcı için bunların bir özellikten ziyade kafa karıştırıcı detaylar ve sorun yumağı olduğunu anlatmak istiyorum. Ben de zamanında epey uğraştım, dediğim gibi xda forumuna girerseniz galaxy s3 için yazdığım kernel ve yaptığım rom modlarını görebilirsiniz hala. Ancak bu uğraşının çoğunluk için bir anlam ifade etmiyor oluşu benim meramım. iPhone'lar da sandığınız kadar kapalı kutu ve sadece arama yapılabilen basit cihazlar değil. Kullanmasını bilen için hem stabil hem de çoğu şeyi ileri düzeyde yapabilen bir sistem ios. Hele hele apple ekosisteminde iseniz zaten tık tık her şey o kadar kusursuz işliyor ki insanı şaşırtıyor bazen. Buna en çok yaklaşan deneyimi huawei'nin bilgisayar ve telefonları arasında görmüştüm ancak diğer firmalarda bu iş şu anda vasat altı hatta ilerlemiyor bile.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heya kesin öyledir kesin.

Böyle şeyler yapan kişinin android ile zaten işi olmaz.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Benim android ile işim yok zaten s21 kullandığım dönemlerde bile şuan ip12’de aldığım hissiyatı almamıştım Öyle kaçak yazılımlar romlar bilmem ne ıvır zıvır şeylerle işim olmaz bana yağ gibi akan kaliteli bir ortam lazım bunlar da androidde yok en babasında bile ara ara kasılma tekleme oluyor bu çok rahatsız edici birşey bu sorun androidin temelinde var siddin sene düzelmez s22 ultra’nın bile akıcılığı berbat. iPhone 15 serisi çıkınca 15 pro almayı düşünüyorum androidin hiçbir modeli ilgimi çekmiyor artık inceleme videolarına dahi merak edip bakmıyorum alayı beş para etmez geliyor

• Arkadaşlar olay basit, bu yıllar geçse de değişmedi.
    Ben telefonla temel ozellikleri kullanayım, ekranı, tasarımı iyi olsun, kullanımı kolay olsun, sosyal medya etkileşimleri iyi olsun, telefonu da çok fazla kurcalamam diyen herkes iPhone almalı.

Telefondan maksimum verimi alırım, türlü türlü uygulamalar yüklerim, kamera falan da tatmin edici olsun vs. derseniz de android alın.

Ben iPhone kullandım ama bana göre değil.Tek bir tuş mantığı zaten bana göre değil. Yaptığım iş ve bulunduğumuz çağ itibarıyla telefon bir haberlesme aracından çok fazlasını gerektiriyor. Önümde duran 10 sayfa not kağıdını tekli içerik aratilabilir PDF dokümanı yapıp paylaşmam iPhone'da 5 dk ise Android'de 1 dk. Veya bir veriyi kablo ile aktarayım desen yine benzer şeyler. Arabada uzun yolda benim istediğim müziği indirip açmam androidde 1 dk iken appleda ya yaparsınız ya yapamazsınız. Eee üstüne bir de f/p eklenince ben neden iPhone alayım? Efendim arayüzde kasmalar oluyormuş wndoirdde bir yerden sonra da falan da filan.Ya Android'i sonuna kadar kullandığınız için oluyor o işte , iosta iki üç sosyal medya uygulamasi dışında kaç tane spesifik uygulama yüklüyorsunuz Ve o kasma dediğimiz olayda ilk zaman çıkan android telefonlardan soylenegelen bir durum. Tabi ki bugün bile ios burada Android'in önünde ama hani bu şu anlama gelmesin telefonlar Kasım kasım kasılıyor gibi bir şey yok eskisi gibi artık.
    6600, e250, Galaxy Gio, 5800(çok eskileri sayarsak bitmez liste)....Lenovo p2, Samsung s9, s21, iPhone 11, halen Xiaomi Mi 11 kullanıcısı.

Bir de androidleri kendi arasında kıyaslarsak ona da sayfalar yazmam gerekir

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    yaşa hocam

"Ya Android'i sonuna kadar kullandığınız için oluyor o işte , iosta iki üç sosyal medya uygulamasi dışında kaç tane spesifik uygulama yüklüyorsunuz"

bunda çok haklısın , herşeyi geçtim yahu 20 ,30 hatta 50 bin lira verilen alet cepte taşınır mı ?İnsan korkar yahu bu memlekette 5 lira için adam öldürüyorlar.Hadi geçtim arkadaşlar paranıza bu kadar mı değer vermiyorsunuz ?Ortalama bir telefon alıp ihtiyaçınızı giderin kalan paraya altın alın yatırım yapın .Telefon yatırım araçı değildir istisna bir sene biz zaman 2 katı değerlendi diye bu hep böyle olacak değil herşeyi geçtim düşürüp kırın çaldıran o zaman görürüm sizi bakalım üstüne koyup başka bir telefon alabilecek misiniz.Yazıktır günahtır Amerika da bile bu kadar fanboyluk yapılmıyor.Daha dün akşam iPhone sever arkadaş, redmi note 11 pro almış aga alamam artık ayrıca abartıldığı kadar fark yokmuş hatta bu alet daha iyi gibi dedi.8500 liraya canavar gibi telefonun 5 sene iPhone nun eski modelini kullanacağıma 2 sene de bir değiştiririm senin gibi dedi.Hayırlısı olsun dedim.😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 8 Ocak 2023; 11:6:48 >

zamanında redmi note 4x i 2 yıl kullandım ve çok memnundum cihazdan özellikle pilinden. sonra samsun a51 ve s21 e geçiş yaptım. o kadar ballandıra ballandıra anlatıyorsin ki neredeyse xiaomi aldıracaksın bana :)

parmak hareketleri de xiaomi ile aynı bu arada samsungun. hatta samsunga özel bi yazılımla parmak hareketlerini resmen coşturabiliyorsun :)

• İphone un olayı uzun süre güncel cihaz kullanabilmek zaten bende xs den 13 e geçtim tasarım kamera dışında bi fark yok buda eski kullanıcı için avantaj telefon ihtiyacı olmasa geçmezdim bi eksiklikte yaşamazdım aynı şeyi kullanıyor 7 kullananda 14 pro kullananda

Sonuna kadar kullanma kavramı biraz da kullanıcı beklentisi ile alakalı. Aslında bütün telefon tercihi beklentiyle alakalı.

Onlarca kez forumda "müzik indiremiyorsun" yorumu gördüm. 2017 yılından beri Spotify kullanıyorum, müzik indirmek gibi bir ihtiyacım yıllardır olmadı. Ne iphone'da, ne android'de, ne laptopta.

Ya da dosya transferinden bahsediliyor fakat MacBook kullandığım için her işimi Airdrop ile görebiliyorum. Harici disklerle, SD kartla vs. de işim yok, bütün verilerim bulutta. O nedenle telefon seçerken iyi bir dosya yöneticisi, SD kart girişi, harici disk desteği vs. benim için hiç önemli olmadı.

Bu yalnızca yatırım aracı, hava atma aracı vs. olarak da değil. Eğer amaç ihtiyaç giderecek bir cihazsa, basit bir tuşlu telefon, iyi bir aynasız kamera, bütün dijital işlemler için laptop ya da tablet, müzik için de eski bir mp3 çalar (Android kullanan herkes müzik indirmekten bahsediyor ya) ile bu işler de çözülebilir. Fakat eşek yüküyle para verip öyle ya da böyle bir akıllı telefon alıyoruz.

• Yağı gibi akan sistemde ne yapıyorsun sorum o.

Instagram Facebook WhatsApp takılıp yağ gibi akan sistem istiyorum demek büyük komedi.

Yağ gibi akan sistem için video çekiyorum edit yapıyorum komple ekosistemi aldım işimde fayda sağlıyorum para kazanıyorum demen lazım.

Bunları demiyor isen tamamen gösteriş için almışsındir.
    Android zaten üste seviye fayda sağlıyorum ne olur beni alın demiyor ki.

Neden sosyal medyada içerik üretenler Apple ekosistemini kullanıyor?
    Çünkü onlara faydası var işlerini kolaylaştırıyor telefonla çekiyor işliyor olmadı tablette işliyor olmadı Macbook ile işliyor işini yapıyor amaçları iş para.

Yoksa iPhone al kulaklığını al yaaa iPhone süper akıyor akıyor..

Günlük kullanımda android donuyor takılıyor ne yapıyorsunuz da takılıyor bu cihazlar ya .

Bu cihazı takılacak seviyede nasıl kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.