Şimdi Ara

Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
7
Favori
16.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum, hTC kullanmayan bir insan hiçbir zaman hTC'nin Android'in amirali olduğunu anlayamayacak... Boşuna çabalama :)) Benim de hTC maceram Evo 3D ile başlamıştı ve efsane telefondu. Daha sonra 11'e kadar her modelini aldım, kullandım.. Androidin en sorunsuz telefonlarını sense arayüzü ile üretti, kullandırdı.. Keşke topuklarına sıkmasalardı da androidde hTC ile devam etseydim :)) Ama şimdi ben de bir ayfoncu oldum :))

• Facebookta bir resmi direk whatsappta paylaşamıyoruz, paylaş diyince link gidiyor. Önce galeriye kaydedip ordan paylaşmak gerekiyor. Android de whatsapp a direk resim olarak gönderiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt

Benim kafadanmışsın sende mecburen istemeye istemeye Apple yapacak birşey yok  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheGameGuard kullanıcısına yanıt

• BM35 kullanıcısına yanıt

Ben kopyala-yapıştır yapıyorum. Çok daha pratik :)

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum bunu, öğrendiğim iyi oldu sağol 👍🏻

• BM35 kullanıcısına yanıt

Android'de Whatsapp'a, Messenger'a vs. görsel yapıştırma var mıydı hatırlamıyorum fakat iOS'de çok işime yaradı. MacOS ile entegre olduğu için de laptopta kopyaladığım görselleri telefonda paylaşabiliyorum.

• Ben de yeni geçtim ios a. En büyük dumura uğraşmam t9 aramanın olmaması. Mesela arama klavyesinde 687 E bastığında mustafa isimli herkesi görebilmem lazım ama numaranın tamamını yazmadan arayacağım kişi görünmüyor. En büyük saçmalık ise rakamların altında harflerin olması ama t9 un kullanılmaması. Acaba ben mi yapamıyorum diye çok kurcaladım ama jb yapmadan olmuyor veya başka dialar kullanmam gerekiyor.

Diğer bir sıkıntım widget lerin ekranın sadece yarısını kaplayabilmesi ve widget içini kaydıramamak. Mesela E posta widgetim sadece 4 satır ve sadece 4 posta başlığını aynı anda görebiliyorum. Alttaki mailleri görmek için illa tıklayıp listede kaydırmam gerekiyor.

Alışkanlıktan chrome kullanıyorum. Bir yazıyı seçip Webde ara dediğimde hep safari yi açıyor. Bunun da herhangi bir ayarı yok.

IOS gesture ları çok kötü. Sağdan kaydırarak da geri gitme olaydı iyiydi.

App store çok pahalı. Online oynadığım iki oyun var
    android de 31tl verdiğim paket ios da 110TL. Ben de android den alıp iosdan oynuyorum

Kendi klavyesi kullanışsız. Android de kullandığım swiftkey E geçtim ama bunu da kısıtlamışlar.

Donanım tarafında ise edge panel note10 plus tan geçtiğim için koca ön kamera deliği ve kalın çerçeve çok kalas geliyor. Bir de kılıfla cihazı iyice robocop a çeviriyoruz.

Şimdilik aklıma gelen pişmanlıklarım bu kadar.

ekleme: en önemlisini unutmuşum. temassız ödeme yok işin kötüsü geleceği de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salagil -- 4 Ocak 2023; 16:5:13 >

• MikaHakkinen kullanıcısına yanıt

Ben de eski bir Htc fanı olarak Huaweiyi de unutmamak gerek diyorum. Trump topuklarına sıkmasaydı Huawei şu an 1 numara bile olabilirdi pazarda..

• Pişmanlıklarını anlatanların çoğunu okudum, arkadaşlar siz telefonda gereksiz eforlar sarfetmeyi ne kadar çok seviyorsunuz öyle. Okuduğum şeylerin çoğu o kadar ıvır zıvır boş şeyler ki. Satın arkadaşlar telefonu 14 pro şuan en pahalı telefon satıp sıfır bir android amirali alırsınız üstüne para dahi kalır? Niye yapmıyorsunuz? Androide geçerseniz çöp gibi gelmesinden mi korkuyorsunuz. Aynı gurbetçi dayılar gibi alamanya çohh kötü yiğenim bizim gurulu düzenimiz vaa ondan gelemeyoz diyenler gibi

• Bak yine konuyu anlamamışsın. Aradan bir ay geçti, aç bi kitap falan oku, iletişim becerilerini geliştir.

Konudaki hemen herkes gereksiz efor sarfetmekten şikayetçi. T9 ile arama yapamadığımız için kişinin ismini komple yazmak canımızı sıkıyor örneğin. Ya da widget'lar interaktif olmadığı için istediğimiz işlemi yapmamız, aradığımız bilgiye ulaşmamız zaman alıyor. Yani dediğinin tam tersi.

Biz seni anladık, sen iPhone 12'ni çok sevdin. Bırak bizi kendi halimize. Piyasadaki en iyi, en pahalı telefonu kullandığımıza bizi ikna etmene de gerek yok. Çöp Android'den 3 yıllık orta seviye iPhone'a geçtin. Tecrübelerin de beklentilerin de bizden farklı. Keyfini çıkar telefonunun. Dolaşma buralarda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 5 Ocak 2023; 12:5:44 >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

ne haliniz varsa görün beni ilgilendirmez de böyle hüüğğğ şu yok bu yok diye zırlayıp diğer tarafa niye geçmiyorsunuz dendiğinde bunun bir cevabı da yok. Ne kullanırsanız kullanın bana ne

• Yazdım onu da, birden çok kez hem de...

14 Pro boyutunda, bunun karşısına koyabileceğim bir telefon yok.

S22 Ultra ve Pixel 7 Pro çok büyük. Düz S22 ve Pixel 7 ise beklentilerimi tam olarak karşılamıyor.

S23 serisinin tanıtımını bekleyip ondan sonra hareket edeceğim. iPhone nasıl olsa değer kaybetmiyor :)

• Ben kafama yatan bir Android model gelsin geçerim açıkçası

• salagil kullanıcısına yanıt
    iphone da nfc yokmu :)
    temeassız ödeme yok demişiniz.
    oneplustan sonra bize pişman olacak gibiyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ObjektifEye kullanıcısına yanıt

al benden de o kadar başkan  

• rainmanstern R kullanıcısına yanıt

NFC var ama yine bi iphone klasiği her uygulama ve durumda kullanılmıyor maalesef..mesela bankacılıkta kullanılmıyor ama e devlet üzerinden yeni kimlik nfc ile çalışıyor

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Konu bu aralar entrika üretmiyor ama sonundan umutluyum 😀

• uzil kullanıcısına yanıt

Nasıl yani? 50bin verip 14 pro max alacağım ve nfc her uygulamada çalışmayacak mı? Mesela istanbul karta bakiye yüklenmiyor mu banka ya da kendi uygulamasından? Her iPhone alanın arabası olmuyor malesef :)

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

istanbul karta banka uygulaması üzerinden bakiye yüklenmiyor..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.