Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
119
Favori
174.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tizzy

Arkadaşlar şu 3DUnity gibi oyun motorlarının mantığını anlatabilecek var mıdır? Nasıl işler , herhangi bir dil kullanılır mı , ücretli paketleri bize neler kazandırır?

Ben çok çözmüş değilim ama ücretli versiyonu hakkında bilgi vereyim
    Ücretli versiyonu ikiçeşit biri IOS a oyun yapmak için diğeri Androidte
    Android için oyun yapılan ücretli versiyonu şu an nette ilaçlısını bulmak mümkün.

Programlama dili hakkında bilgim yok fakat mantığı çok gelişmiş bir harita editör gibi yani yap mekanını, koy refransları öyle bişiy :)
  • Takip yarın bakacağım
  • Beyler surayabir baksaniz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60769549

Bu arada bilmeyenler icin soyliyeyim markette AIDE isminde bir derleyici var android de android kodalayabilirsiniz ben henuz isin basindayim ama memnunum yorumlarda gayet olumlu
  • http://www.programlamadefteri.com/forum/konu-admob-ile-android-uygulamaya-reklam-ekleme.html

Burda uygulamaniza nasil reklam vericeginiz anlatilmis ,merak eden arkadaslar icin
  • Mesajım bulunsun..Android uygulama geliştirmeyi düşünüyorum bende yeni telefon aldım Samsung Galaxy W i8150..En yakın zamanda başlıyorum programlama mantığını falan biliyorum java öğrenmeye çalışacağım inşallah başarırım.
  • uzman bir uye konuya bekleniyor,takip

• Sinavlari sallayip, son gunlerde tamamladigim uygulama.

Uygulama: Fingerprint Scan | Scanner
    Tamamlanma suresi: 3 Gun
    Fikir/Arastirma/Tasarim/Programlama: 18 saat
    Grafikler/Iconlar/Screenshot: 6 saat 15 dakika

----------------
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mt.android.fingerprint
    QR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Sinavlari sallayip, son gunlerde tamamladigim uygulama.

Uygulama: Fingerprint Scan | Scanner
    Tamamlanma suresi: 3 Gun
    Fikir/Arastirma/Tasarim/Programlama: 18 saat
    Grafikler/Iconlar/Screenshot: 6 saat 15 dakika

----------------
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mt.android.fingerprint
    QR

Tebrikler çok pro bir iş gibi duruyor :) fakat buna benzer çok uygulama var orjinal fikirlere ihtiyacın var. Admob u mu kullandı reklam için?
  • @serhat_ps3, bizde fikir cokta zaman yok, simdi elimde 10'a yakin uygulama ve oyun fikri var (hepsi kendine has fikirler) ama en kisasinin 3 haftalik bir gelistirme suresi var, imkansiz benim icin 3 hafta ayirmak. Insallah temmuzda.

Bu uygulama fikri ise cumartesi oyle takilirsen geldi aklima, hemen gerekli arastirmalari yaptim, baktim 1 haftada tamamlanicagini hesap ettim. Bir basladim 3ncu gunun sonunda bitmisti.

---

Program gelistirme raporu (Fingerprint Scan app icin)

Evet arkadaslar, gene baska yararli bir dokumanimi paylasmak istiyorum. Tamamen bana ait bir app gelistirme rapor sistemi (Google Docs ile heryerde kullaniyorum)
    Her turlu programa rapor hazirlarim ben, sadece mobil uygulamalar degil.

Yararlari
    - Gunluk gorev takibi
    - Gelecek gorevleri belirleme
    - Test notlari
    - Problem notlari
    - Genenl notlar
    - Anlik notlarla
    - Gunluk gorevlere harcanan sureyi belirleme
    - Uygulamaya harcanan total sureyi belirleme

Neden
    Oncelikle her zaman bir zaman tablomuz oluyor, ne yaptigimiz ve ne yapacagimiz belirli, notlar alarak unutabilme ihtimali olan herseyi not ediyoruz, Google Doc gibi bir cloud servis sayesinde heryerden notlara erisme imkani.

Toplam harcanan zamani belirleyerek eski projelerden, gelecek projelere harcanan sureyi tahmin ediyoruz, en cok problem cikartan alanlari tespit ediyor ve kendimizi o yonde gelistiyoruz, saatler sayesinde hangi tur konulara kacar saat harcanmis tespit ediyoruz.

Kisacasi hem isleri hizlandirmak hemde kendiniz gelistirmek adina cok onemlidir gunluk rapor sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 14 Mayıs 2012; 23:47:24 >
  • Doc u paylaşmamışsın :) vallaha bu kadar planlı ve programlı çalışmak bence çok şirket işi biz bireysel developerlarız bu kadar plan program bizi kasar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_ps3 -- 14 Mayıs 2012; 23:59:40 >
  • Aksine programli calismamak insani kasar. Donup dolasip ayni yere varirsin, ayni hatalari devamli tekrarlarsin, zamani bosa harcarsin, kendini bir turlu yeterince gelistiremessin.

Turkiye'de birak bireyleri, cogu sirkette bile detayli rapor sistemi yok. Bu yuzden adam akilli isler cikmiyor cogu firmadan.

--

Screenshot cektik yeter, simdi indir, yukle, paylas uzun is....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 15 Mayıs 2012; 0:19:52 >
  • Herkes birbirine asiri yardimci oluyor ki galiba, topige ugrayan yok!

---

Neyse bos durmadim bende, yeni bir app gelistirdim.

Horror Madness

Google Play Link:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mt.android.horrormadness

Uygulama: Horror Madness
    Tamamlanma suresi: 2 Gun
    Fikir/Arastirma/Tasarim/Programlama: 9 saat
    Grafikler/Iconlar/Screenshot: 4 saat

QR:
  • quote:

Herkes birbirine asiri yardimci oluyor ki galiba, topige ugrayan yok!

---

Google Play Link:

iyi gidiyorsun tebrikler :) ben istanbulda bi yazılım kursuna yazıldım iş kur düzenliyordu bu konuda bi ön bilgi edinirim diye düşünüyorum(kursun adı yazılım destek uzmanı)
  • quote:

Program gelistirme raporu

Google Docs ta paylaşma imkanın varsa :D paylaşabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stacer

quote:

Program gelistirme raporu

Google Docs ta paylaşma imkanın varsa :D paylaşabilir misin ?

Template
    https://docs.google.com/document/d/1DBW6247YQikBLSFnuWLA8XDiTZ67Y8PSUvONRNBwAWM/edit
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

---

Google Play Link:

iyi gidiyorsun tebrikler :) ben istanbulda bi yazılım kursuna yazıldım iş kur düzenliyordu bu konuda bi ön bilgi edinirim diye düşünüyorum(kursun adı yazılım destek uzmanı)

Ne hakkinda kurs tam olarak ?
  • Android de veya diger yaptıgınız mobil uygulamalara ne kadar fiyat çekiyorsunuz? Mesala Müşterinin web sayfasındaki ürünleri güncelledikçe aynı anda mobilde de güncellenen bir uygulama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

---

Google Play Link:

Ne hakkinda kurs tam olarak ?

C# c+ dan başlıyor programlama dilini temelden öğretiyor nereye kadar gidiyor bilemiyorum.
  • Biraz guncelle yapalim;

- 3 Uygulama markete koydum son 10 gun civarinda (Google Play Link)
    - 2 Uygulama tamamen reklamsiz (Bu uygulamalarin buyumesini bekliyorum, daha sonra reklam yerlestiricem)
    - Sadece 1 uygulamada reklam var (FingerPrint Scanner)

FingerPrint Scanner Verileri
    Install: 545 (Active Install: 105)
    Kazanc: $25.89 (8 gunde)

Evet ortalama 10 gunde 545 download aldim (SlideME markettede 1200 civari toplam), tek uygulama bu kadar az indirilmeye ragmen haftada $25.89 getirdi, kimbilir 10.000,50.000 indirilmede kac para getirir, ayrica bu sadece 1 tek uygulama , bu tarz 10 uygulama yapsak tamamdir herhalde, su siralar tamemen android oyun gelistirmete adadim kendimi.

Kullandigim ad network Leadbolt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 29 Mayıs 2012; 11:35:09 >
  • kazanc cok iyimis. ben ortalama gunluk 9 bin reklam gosteriminde 2 ile 3 dolar arasinda kazanıyorum admob ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 29 Mayıs 2012; 12:16:19 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.