Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
119
Favori
174.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler hello world dan başka şey yapamıyorum ben :S nasıl şeydir bu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueTR

ya beyler hello world dan başka şey yapamıyorum ben :S nasıl şeydir bu :S

sampleler var onları kurcala.
    Ben youtube daki tutoriollardan öğrendiğim kadarıylahayal ettiğim bi program üstünde çalışıyorum
    SSler çok yakında geliyor :)
  • Lan bir türlü eclipse ile birlikte kullanamıyorum Android SDK'yı Ubuntu'da mı problem yapıyor acaba ? Bu hafta sonu Ubuntu 12.04 e geçip deneyeceğim.Sonra uygulamalarım burada olacak.
  • bende başlayacağım programlari indirdim ama kuramadim eğitim cdsindeki programlar sanirim eski sürümü videoya almiş yeni sürümde işler biraz farklı ... pc biraz virüslü felan 0 dan format atip güzel şekilde tekrar başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

bende başlayacağım programlari indirdim ama kuramadim eğitim cdsindeki programlar sanirim eski sürümü videoya almiş yeni sürümde işler biraz farklı ... pc biraz virüslü felan 0 dan format atip güzel şekilde tekrar başlayacağım

evet biraz farkediyor sırf bu yüzden birgün boyunca yanlış sürüm kurduğumu sanıp kaldırıp başka sürümleri denedim meğer ilk indirdiğim doğruymuş
  • Evet beyler bende bu işe merak sardım birden yazılanları okuyunca , videoları izliyorum, daha kurulum aşamasındayım ve sıfır bilgim var, inşallah hakkımızda hayırlısı
  • Hacı bu videolarda anlattığı ilgili kodları nerden bulcaz , eklein falan diyo da kodlar yok
  • Bakalım indirdim inşallah birşeyler yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

Hacı bu videolarda anlattığı ilgili kodları nerden bulcaz , eklein falan diyo da kodlar yok

Biraz daha araştır sdk ile birlikte geliyor yeni proje yarat demeden önce var olanı kullan ditye bir seçenek var ordan çeşitli oyun ve uygulamların nasıl yapıldığına bakabilirsin videoda anlatıyor hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

Hacı bu videolarda anlattığı ilgili kodları nerden bulcaz , eklein falan diyo da kodlar yok

Biraz daha araştır sdk ile birlikte geliyor yeni proje yarat demeden önce var olanı kullan ditye bir seçenek var ordan çeşitli oyun ve uygulamların nasıl yapıldığına bakabilirsin videoda anlatıyor hepsini

Çok uğraşmak lazım bu meretle ya, en azından bi süre hiç başından kalkmamak lazım, yada bi kursa falan gidip kendimizi geliştirmeliyiz, java falan öğrenmek lazım kesinlikle..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

Çok uğraşmak lazım bu meretle ya, en azından bi süre hiç başından kalkmamak lazım, yada bi kursa falan gidip kendimizi geliştirmeliyiz, java falan öğrenmek lazım kesinlikle..

Ben bir aydır uğraşıyorum kendi çabalarımla daha yeni yeni bişeyler çözdüm fakat kendi başıma kod yazabilecek seviyeye gelirmiyim orası muamma ama örneklere bakarak bi program yaptım, bu ay sonunda koyucam markete bakalım kaç tane satacak burdan bilgilendircem :)
  • Mıllet bana flash (swf) hazirlayabilecek ve bu flash dosyasina kodlama yaparak widget ekleyebilecek biri lazim.acaba bu konuda bana yardimci olabilecek arkadaslar varmi.android icin degil bada2 icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

Lan bir türlü eclipse ile birlikte kullanamıyorum Android SDK'yı Ubuntu'da mı problem yapıyor acaba ? Bu hafta sonu Ubuntu 12.04 e geçip deneyeceğim.Sonra uygulamalarım burada olacak.

Bende ubuntu da kullanıyorum sorun yok. Takıldığınız yer varsa yardımcı olmaya çalışırız.
  • benim 2 uygulamam var kişisel olarak yaptığım. 2 tane de kurumsal.

şu an opengl es ile 3d bir oyun geliştiriyorum. 1 aya bitiririm umarım. zaman bulabilsem çabuk bitecek de zaman yok.

her ne kadar troll bilimi denilen şeyden nefret etsem de evet ondan para kazanıyorum.

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Ertan+%C3%9Cnver#?t=W251bGwsbnVsbCxudWxsLDIxMiwiY29tLmVydGFudW52ZXIudHJvbGxiaWxpbWkuYWN0aXZpdHkiXQ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 21 Nisan 2012; 17:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

benim 2 uygulamam var kişisel olarak yaptığım. 2 tane de kurumsal.

şu an opengl es ile 3d bir oyun geliştiriyorum. 1 aya bitiririm umarım. zaman bulabilsem çabuk bitecek de zaman yok.

her ne kadar troll bilimi denilen şeyden nefret etsem de evet ondan para kazanıyorum.

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Ertan+%C3%9Cnver#?t=W251bGwsbnVsbCxudWxsLDIxMiwiY29tLmVydGFudW52ZXIudHJvbGxiaWxpbWkuYWN0aXZpdHkiXQ..

Helal kardeşim. Bu yaptığın uygulamalara reklam koyma işi nasıl oluyor ufak bir bilgilendirme yaparsan minnettar oluruz benimde 3-5 uygulamam var onları reklamlıyayım
  • admob var zaten google satın aldı o şirketi.

http://www.admob.com/

buradan hesap açıp, daha sonra uygulamalarınızı tanıtıyorsunuz sisteme. bildiğim kadarıyla markette olan uygulamalar olabiliyor dışardan uygulama denemedim ben çünkü.

Sonra sana bi jar dosyasında kodların olduğu kütüphaneyi veriyorlar indiriyorsun ve projene import ediyorsun. daha sonra bikaç satır kod ile istedin yere gömüyorsun reklamı. sonrasında zaten sistem kendi çalışıyor.

burada anlatmış nasıl yapılacağını sanırım herif. izlemedim ama.

http://www.youtube.com/watch?v=hWSaXO8Kk-0&noredirect=1
  • quote:

benim 2 uygulamam var kişisel olarak yaptığım. 2 tane de kurumsal.

Uygulamalar ücretsiz, peki nasıl para kazanıyorsun ? Reklam falanmı alıyorsun ????
  • evet ücretsiz. reklamdan para kazanıyorum. yukarıda yazdım nasıl reklam ekleneceğini filan. zaten türkiye'den ücretli uygulama satın alma daha yeni açıldı ama hala geliştirici olup ücretli uygulama satma açık değil. yani satamıyoruz, tek kazanç yolu reklam koymak.

ama bir çözüm var. eğer uygulama satan bir ülkeden hesap açabilirseniz ama tabi ki adresi o ülkeden ve gerçekten o ülkede kalıyor olmanız gerekiyor. işte o zaman ücretli uygulama satabilirsiniz. mesela benim çalıştığım şirketin bir ayağı da almanya'da bu nedenle oranın üzerinden satıyoruz kurumsal hazırladığım uygulamaları.

belki bir arkadaşınız filan vardır yurtdışında yaşayan onun aracılığı ile de yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 22 Nisan 2012; 1:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Bende 2012 basinda basladim Androide, zaten unide gordugumuz derslerden biriydi Android ayrica Java universitenin kor dersiydi. Simdi son sene oldugundan tezi bitiyorum, bir bitsin tam guc androide yonelicem.

Android marketler, uygulamalar, ad networlari vs vs.. her konuda genis bilgim var Yardim isteyenlere yardimci olabilirim.
    Son gelismeleri, incelemeleri blogumdan takip edebilirsiniz.
    http://www.moribitotech.com/

Aklimda tonlarca proje var, ama en onemlisi Unity3D ile yapicagim oyunlardir. Pek zamanin olmadigindan ancak hafta sonlari ugrastigim tek uygulama sokabildim markete daha https://play.google.com/store/apps/developer?id=MoribitoTech

---

Hazir baslamisken 3 aylik market analizlerimden edindigim bilgileri aktariyim;
    6-7 developerla gorsutum, kendi blograinida takip ediyorum

PARA ILE UYGULAMA SATMAYIN, ANCAK BUYUK CAPTA HAZIRLANMIS BIR UYGULAMANIZ YOKSA

Kreci (Chris), Cracked Screen ve X-Ray Scanner uygulamanin sahini (Aylik $6000 reklam geliri)
    David Webb, Fake Iphone 4S uygulamasinin sahibi (Aylik $1500 reklam geliri)
    Johannes, 3D Invaders uygulamasinin sahibi (Aylik $2500 reklam geliri)
    Reiti, Robo Miner uygulamasinin sahibi (Aylik $7500 reklam geliri, sadece tek uygulamadan)
    ... daha onlarca ornek var elimde

Ben bu adamlari aylardir takip ediyorum, maillesiyorum, tum uygulamarini inceledim, raporladim, hangi ad networkleri (AdMob son sirada...) kullaniyorlar, reklami nereye yerlestriyorlar, kac gunde bir upgrade yapiyorlar vs vs...

Kisacasi Androidi dogru kullananlar dehset paralar goturuyorlar, oturduklari yerden....

Golden tip alındı: Stay Away From Notification Ads

Şimdilik admobu kullanmayı planlıyorum zaten yaptığım uygulamalar samplelerden yola çıkılarak yaptığım uygulamalar olduğu için basitin basiti abmob yeter

quote:

admob var zaten google satın aldı o şirketi.

http://www.admob.com/

buradan hesap açıp, daha sonra uygulamalarınızı tanıtıyorsunuz sisteme. bildiğim kadarıyla markette olan uygulamalar olabiliyor dışardan uygulama denemedim ben çünkü.

Sonra sana bi jar dosyasında kodların olduğu kütüphaneyi veriyorlar indiriyorsun ve projene import ediyorsun. daha sonra bikaç satır kod ile istedin yere gömüyorsun reklamı. sonrasında zaten sistem kendi çalışıyor.

burada anlatmış nasıl yapılacağını sanırım herif. izlemedim ama.

http://www.youtube.com/watch?v=hWSaXO8Kk-0&noredirect=1

Baya zor reklam ekleme işi bi deneyelim bakalım. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Bide bu videoyu bulamadim ben indirdim 76mblik dosyayı swf dosyaları ile dolu klasör... nasil izleyeceğim desteklemiyor birlikte aç diyor

güldürdün ya beni sabahın bu saatinde. :)

daha swf'yi nasıl acacagını bulamıyorsan tek başına bıraktım android frameworkunu ve onu ilginçliklerini, java yazmak için bayağı ugrasacaksın demek...

alınma gerçekten ciddi diyorum, her iş her insan için değildir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.