Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
119
Favori
174.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

21 yaşındayım. Kredi kartım var 25$ da para değil benim için.... Acaba bu eğitim cdsiyle vsvs bişeyler yapabilirmiyim? Nokta bilgim yok...Niyetim güzel bi uygulama fikri bulup onun üzerine yoğunlaşıp 0.99 dolar gibi bi piyasaya öne sürmek yaratıcı bi insanim çok güzel fikirler kurabilirim sadece tekni kısmı öğrenmem gerekiyor.. İmkansız denecek kadar zormu yoksa uğraşssam çöp adamdan bile olsa bi uygulama yapabilrmiyim ?

dostum aynı durumdayım, bende başladım eğitim setinden bakalım faydası olur umarım..

destekleşelim...
  • Aynen fikirler kişiye özel kalmalı ama yazilimi ortak şekilde öğrenmek faydali olur diye düşünüyorum videoyu açtim şimdi izledim eğer beynim yeterse işi bırakıp yumulabilirim bu işe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Bide bu videoyu bulamadim ben indirdim 76mblik dosyayı swf dosyaları ile dolu klasör... nasil izleyeceğim desteklemiyor birlikte aç diyor

rar dan çıkan dosyanın içindeki alttan üçüncüsıradaki MENU yazan dosyayı tıkla normalaçılmaz ise birinternet tarayıcı ile aç
    video başlasın
  • takip var beyler şu an aklımda çok güzel bi fikir var vizelerden sonra başlıyacam oyun yok satacak fiyatı dh lilere 0.55$ vatandaşlara 0.99$ gavurlara 2.00$ fiyatıda belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

Ben Eclipse ile Android SDK'yı bağdaştırabilirsem (önceden sorun çıkarmıştı) hızlıca uygulama geliştirebilirim.

dostum android skd yolunu gösteriyorum ama hiçbir şey gelmiyor. yapabildinmi acaba.. neden olabilir
  • izledim videoyu ama onu hiç bir sey bılmeyen bırının yapmaya ımkanı yok hele ingilizcen yoksa yenı bı proje yapma ımkanın koca bır sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

Ben Eclipse ile Android SDK'yı bağdaştırabilirsem (önceden sorun çıkarmıştı) hızlıca uygulama geliştirebilirim.

dostum android skd yolunu gösteriyorum ama hiçbir şey gelmiyor. yapabildinmi acaba.. neden olabilir

normal android sdk yı güncelle ecilipse sdk nın içinde güncel sürümü bulamadığı için ilişkilendirmiyor. SDK yı aç birşekilde güncelleme ve paketleriindirme menüsü var ordan son çıkan androidin paketlerini indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Orijinalden alıntı: FYL

Takipteyim konuyu ana konu yapalım.Yeni başlıyorum ben umarım aktif bir başlık olur.

Şimdiden ilgi azaldı dostum konuyu başlatan nerede acaba biraz yardımcı olsa bize.Ben 25$ ödeyemem yani bulsam öderimde bulamam. Bunun başka bir yolu var mı acaba. :(

Ben şuan mobildeyim yarın donanımhaberde açılmış tüm android programcılığı başlıklarına bu konunun linkini atacağım.25 dolar konusu ise kaçış yok sanırım.
  • 25 dolardan kaçış yok ama bu işten kar elde etmekse amacınız uzak durun, türkiyede sadece reklamlar para kazandırır uygulamayı banka hesabı tanımlayıp satamazsınız, amerika veya avrupadan satılabilir durumda, son haliyle tayland japonya falan da eklendi sanırım, 3. dünya ülkesi olunca beklemek gerekiyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

25 dolardan kaçış yok ama bu işten kar elde etmekse amacınız uzak durun, türkiyede sadece reklamlar para kazandırır uygulamayı banka hesabı tanımlayıp satamazsınız, amerika veya avrupadan satılabilir durumda, son haliyle tayland japonya falan da eklendi sanırım, 3. dünya ülkesi olunca beklemek gerekiyor tabi

Benim arkadaş yur dışında biriileanlaştı parayı onun hesaba aktarıyor ona üç beş komisyon atıyor :) Artık ne zaman türkiyeye gelirse

Bişeyler yapmaya başladım beyler :)

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım
  • Takip bir sürü fikrim var ama hiçbir şey bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

quote:

normal android sdk yı güncelle ecilipse sdk nın içinde güncel sürümü bulamadığı için ilişkilendirmiyor. SDK yı aç birşekilde güncelleme ve paketleriindirme menüsü var ordan son çıkan androidin paketlerini indir.

kardeş

android sdk maganer var orda bisi sürü şey çıkıyor.

ne yapmam gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 18 Nisan 2012; 11:24:15 >
  • Ben anlamadım şimdi, hem para kazanabiliriz dendi hem de Türkiye'de kazanamayacağımız. Hangisi?
  • Türkiye'de arkadaşların söylediği gibi uygulama geliştirip ücretli olarak koyup satış yapamıyorsun en son böyleydi bu android market play olmadan önce ama geliştirdiğiniz free uygulama belli bir kitle tarafından indirildikten sonra google adsense mobil reklam yayınlayabilirsiniz.
    Örnek vermek gerekirse bir finans uygulaması geliştirdiniz.
    10bin kullanıcı bunu indirdi
    google adsense reklamlarını ekranın altına kenarına köşesine koyduğunuz zaman tık başı kazanç adsense hesabınıza para aktarılır.
    tık başı 0.15 $ile 0.5 $ arası bir miktar gelir reklam verenin belirlediği orana göre bu
    reklama kim tıklar peki diyeceksiniz? zaten mobil olduğu için yanlışlıkla istemeden bilmeden mutlaka tıklayanlar çıkıyor.
    Benim uygulama geliştiren arkadaşlarım böyle kazanıyor. Ama öyle uçuk kaçık rakamlar düşünmeyin aylık 3000$ 5000$ gibi.
    aylık adsense geliri maksimum 100$ civarında oluyor.
    Kolay Gelsin...
  • @sapiruss hocam bilgilendirme için teşekkürler
  • Tamam toparlayalım şimdi 25 dolar verip uygulama yükleyebiliyoruz.Uygulamadan ücret almıyoruz ama adsense reklamı alabiliyoruz.Bu mudur?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

quote:

kardeş

android sdk maganer var orda bisi sürü şey çıkıyor.

ne yapmam gerekli

dostum önce sdk yı kapat sonra yönetici olarak çalıştır ondan sonra hangi android sürümüne göre uygulama geliştireceksen ona tik koy ve sağdan instal packages e bas
    sonra ecilipseyi yeniden başlat onuda yönetici modunda çalıştır ayarlardan adnroid sekmesine git videoda gösterdiği gibi sdknın yolunu göster.

quote:

Orijinalden alıntı: FYL

Tamam toparlayalım şimdi 25 dolar verip uygulama yükleyebiliyoruz.Uygulamadan ücret almıyoruz ama adsense reklamı alabiliyoruz.Bu mudur?

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Ben anlamadım şimdi, hem para kazanabiliriz dendi hem de Türkiye'de kazanamayacağımız. Hangisi?

Yani çok baba birşeyler çıkarırsan ortaya 1 dolar dan 10 bin defa indirilse, google hesabında birikirse onu bir şekilde dışardaki tanıdıklarının hesabına aktarıp falan mutlaka alırsın yani sen parayı kazandıktan sonra onu nakit olarak ele geçirmemen çok zor.Yani hiçbirşey olmadı forumdaalmaynada ikamet eden birine üç beşkomisyon verrisin o senin banka hesabına geçirir yani anlatmaya çalıştığımsiz iyi birşeyler çıkartın ortaya gerisi gelir.
  • şimdi cidden uygulamaya para oyamiyormuyuz
  • Başlık güzel olmuş ben de varım. Android developer hesabı sorun değil de geri dönmesi gerek paranın. Bir de herhangi bir banka hesabıyla eşleştirmeden ücret koyup daha sonra bir şekilde yurtdışından bir hesaba ya da tr ye açıldığında hesabımıza parayı almamız mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutde

Başlık güzel olmuş ben de varım. Android developer hesabı sorun değil de geri dönmesi gerek paranın. Bir de herhangi bir banka hesabıyla eşleştirmeden ücret koyup daha sonra bir şekilde yurtdışından bir hesaba ya da tr ye açıldığında hesabımıza parayı almamız mümkün mü?

Benimki o şekilde şu an 10 Euroya yakın para birikmiş google yavaş yavaş tüm ülkelere açıyor bu olayı bizim ülkemize açılana kadar biriksin orda. Tabi çok para birikirse dayanamayıp tanıdıklar vasıtasıyla yurtdışından kendi hesabıma çekebilirim

Bu arada burda süper bir öğretici var sıfırdan bir uygulama nasıl geliştirilir dımadım anlatıyor sağolsun:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLA8AD741683E1AD76&feature=plcp
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.