Şimdi Ara

Android duvarkağıdı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
32.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android tablet'ime göre bir duvarkağıdı yaptım. 800x480 çözünürlüğüne göre tam. Ancak duvarkağıdı olarak seçtiğimde çok büyütüyor ve çok bozuyor resmi ortasına doğru büyütüyor. Croplamadan koymak gibi bir şansta yok. Bunu nasıl yapabilirim.

Saygılar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android Duvar Kağıdı Sorunu: Fotoğrafı Ekrana Sığdırma

Android cihazlarda duvar kağıdı ekleme işleminde bazı sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorunlar arasında fotoğrafı duvar kağıdı boyutuna getirmek, duvar kağıdını ekrana sığdırmak ve duvar kağıdının büyümesi yer almaktadır.

Fotoğrafı Duvar Kağıdı Boyutuna Getirme

Duvar kağıdı olarak kullanmak istediğin fotoğrafın boyutunun cihazının ekran boyutuna uyması gerekir. Fotoğrafı duvar kağıdı boyutuna getirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Fotoğraf düzenleme uygulaması kullan
    • Android işletim sistemindeki yerleşik kırpma aracını kullan

Duvar Kağıdını Ekrana Sığdırma

Duvar kağıdını ekrana sığdırmak için cihazının ayarlar menüsünden "Ekran" bölümüne gitmelisin. Burada duvar kağıdı ayarlarını bulabilir ve duvar kağıdını ekranına göre ayarlayabilirsin.

Duvar Kağıdı Büyüyor (Xiaomi, Reeder Cihazları)

Xiaomi ve Reeder gibi bazı Android cihazlarda duvar kağıdı büyüyebilmektedir. Bu sorun, cihazın yazılımındaki bir hatadan kaynaklanmaktadır. Bu sorunu çözmek için cihazının yazılımını güncelleyebilirsin.

Diğer Hususlar

Bazı durumlarda, duvar kağıdı ekrana sığmıyor veya büyüyor gibi görünse de aslında sorun fotoğrafın boyutunda veya cihaz ayarlarında yatmaktadır. Bu nedenle, duvar kağıdını ekleme işlemini gerçekleştirmeden önce fotoğrafın boyutunu ve cihaz ayarlarını kontrol etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bunu bende merak ediyorum
  • bende:)
  • Bu sorunu çözen var mı acaba? :)
  • aynı sorun bende de var tablet aurora 2. Çözüm bulan varsa izlemedeyim...
  • Arkadaşlar çok şükür sorunu çözdüm. google play'den "PicSpeed HD Wallpapers 170,000" isimli uygulamayı indirip kurun. Daha sonra galeriye girip duvarkağıdı yapmak istediğiniz resmi açtıktan sonra seçeneklerden (benim tablette sağ üstte) "set picture as" seçeneğini seçip açılan pencereden "Set as walpaper"ı seçin. indirdiğiniz uygulama açılacak. Resmin hemen altındaki seçeneklerden kesme yapmadan tüm resmi seçip (sağdaki seçenek) set'e basarsanız duvarkağıdınızı ayarlamış olursunuz. Bu arada sağdaki scrollable seçeneğini işaretlerseniz ekranlar arasında geçiş yaparken duvarkağıdı da kayar.
    Bu şekilde yapamazsanız, yani resim yarım, eksik görünürse muhtemelen kullandığınız launcherdan kaynaklanıyordur onu değiştirin. Ben adw launcher kullanırken bahsettiğim sorun oldu. apex'le açınca düzeldi.

Bahsettiğim uygulamayla sorunu çözemeyen arkadaşlar için alternatif uygulama "Wallpaper Wizardrii". Bu daha ayrıntılı düzenlemeye izin veriyor. Ayarlama adımları yukarıdakine benzer mantıkla yapılıyor. Ben şahsen bunu kullanıyorum daha ayrıntılı ayarlama seçenekleri sunduğu için.
    Birinci uygulamanın avantajı istemediğiniz kadar duvarkağıdını bulabilmeniz.

Herşey gönlünüzce olsun...

• Kardeşim çok sağol, sayende bugün bende çözdüm bu sorunu çok iyi oldu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serfiraz72

Arkadaşlar çok şükür sorunu çözdüm. google play'den "PicSpeed HD Wallpapers 170,000" isimli uygulamayı indirip kurun. Daha sonra galeriye girip duvarkağıdı yapmak istediğiniz resmi açtıktan sonra seçeneklerden (benim tablette sağ üstte) "set picture as" seçeneğini seçip açılan pencereden "Set as walpaper"ı seçin. indirdiğiniz uygulama açılacak. Resmin hemen altındaki seçeneklerden kesme yapmadan tüm resmi seçip (sağdaki seçenek) set'e basarsanız duvarkağıdınızı ayarlamış olursunuz. Bu arada sağdaki scrollable seçeneğini işaretlerseniz ekranlar arasında geçiş yaparken duvarkağıdı da kayar.
    Bu şekilde yapamazsanız, yani resim yarım, eksik görünürse muhtemelen kullandığınız launcherdan kaynaklanıyordur onu değiştirin. Ben adw launcher kullanırken bahsettiğim sorun oldu. apex'le açınca düzeldi.

Bahsettiğim uygulamayla sorunu çözemeyen arkadaşlar için alternatif uygulama "Wallpaper Wizardrii". Bu daha ayrıntılı düzenlemeye izin veriyor. Ayarlama adımları yukarıdakine benzer mantıkla yapılıyor. Ben şahsen bunu kullanıyorum daha ayrıntılı ayarlama seçenekleri sunduğu için.
    Birinci uygulamanın avantajı istemediğiniz kadar duvarkağıdını bulabilmeniz.

Herşey gönlünüzce olsun...

Valla cok tesekkur ederım tam olarak aradıgım buydu

Faydalanmak isteyen arakdaslar icin kolaylık olsn dıye lınkelrı paylastım.İki programda bir klasor ıcınde istediginizi kurun.Ben Walpaper Wizardinii Kullandım gayet basıt ve kullanıslı

http://www.dosya.tc/server21/mvoOHd/YeniKlas_r.zip.html

alternatif

http://www.dosyasitesi.com/download.php?file=a27fd2a61f0201b36a660527db77ee89

• Wallpaper wizardii bi işe yaramıyor aynı şekilde resmi büyütüyor bu yüzden tablette arka plan resmi kullanamıyordum çözümünüde bulamadım ekran sağa sola kaydıkça resimde kayıyor haliyle ayarlanmıyordu.
  • Burdaki resimler dayatma eğer kendimiz özgün bir duvar kağıdı nasıl yapabiliriz?
    Ben wintersun grubunu bir resmini koymak istedim ama piksellerine ayrıldı.çok kötü androidlerin duvar kağıdı olayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zedge adlı uygulamadan duvar kağıdı seçerseniz olur. Hem çok güzel duvar kağıtları var hem de hepsi hd.. Tabi ayarlamak istediğiniz özel bir duvar kağıdı yoksa..
  • kullandigim sitelerden biri de wallbase.cc
    neredeyse sinirsiz bir wp arsivi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wallpaper wizardii çok işime yaradı. 3-5 dk.da nasıl kullanılacağı çözülüyor zaten. çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maschinengewehr

Burdaki resimler dayatma eğer kendimiz özgün bir duvar kağıdı nasıl yapabiliriz?
    Ben wintersun grubunu bir resmini koymak istedim ama piksellerine ayrıldı.çok kötü androidlerin duvar kağıdı olayı

Cihazdan veya işletim sisteminden değil, resmin çözünürlüğündendir bence bu sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.