Şimdi Ara

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.101
Cevap
42
Favori
188.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biss key vede cccam çalıştırabilen yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtalanlı

biss key vede cccam çalıştırabilen yok mu acaba?

Yok Biss ve cccam desteği yok gözüyle bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba,Pandora veya Smart G4 teki cccam apk sı bu cihaza kurulup sonuç alınamaz mı?
    Şahsen benim nazarımda bu 2 destek yoksa kocaman bir fiyasko olur
  • quote:

Acaba,Pandora veya Smart G4 teki cccam apk sı bu cihaza kurulup sonuç alınamaz mı?
    Şahsen benim nazarımda bu 2 destek yoksa kocaman bir fiyasko olur

Aynen Katılıyorum.Benim için de bir fiyasko.
    Forumda birkaç defa fikrimi paylaştım.
    cccam ve biss çalıştıran bir uydu cihazı ve bir android cihaz ( Bu cihaz mini android cihazda olabilir)
    Hem görüntüde takılma gibi vs. problemler olmaz.Hem uydu cihazından kaliteli yayın seyredilir.cccam ve biss kullanılır.
    Hemde mini android cihazdan gerek iptv,gerekse xbmc,oyunlar, sinema,skpe,facebook,internet vs gibi uygulamalar daha rahat ve kullanışlı olur.
    Benim fikrim budur. Diğer arkadaşlarında fikrine saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 26 Nisan 2014; 22:46:27 >
  • kurtalanlı K kullanıcısına yanıt
    Denedik çalışmadı üzerinde de durmadık çok fazla.
    Saydıklarınız sizin için önemliyse diğer markaların ürünlerine 3 katı fiyat verip almakta, yada ufacık optik çıkışı bile olmayan uydu tuneri olmayan android sticklere bir ton para vermekte tabi ki de özgürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 26 Nisan 2014; 22:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Denedik çalışmadı üzerinde de durmadık çok fazla.
    Saydıklarınız sizin için önemliyse diğer markaların ürünlerine 3 katı fiyat verip almakta, yada ufacık optik çıkışı bile olmayan uydu tuneri olmayan android sticklere bir ton para vermekte tabi ki de özgürsünüz

Arkadaşım o kadar paramız olsa onları alır bununla da kafa yormazdık.
    Pandorada oluyor,Atlanta Smart G4 te oluyor bunda niye olmasın
    Birde aşağıda linkini verdiğim cihaz bizimkiyle hemen hemen aynı
    çipset aynı,tuner aynı,işlemci aynı.Fakat bu cihazda hem cccam desteği var hemde biss desteği
    Bu cihazın romunu bizim cihaza kuramaz mıyız.
    Veya sadece cccam ve biss apk sını bizimkine kursak olmaz mı.
    Bu cihazın romunu verebilecek arkadaş yok mu

http://www.aliexpress.com/item/Superstar-sales-Mini-TV-BOX-BISS-CCCAM-DVB-T2-Android-4-2-2-Dual-Core-built/1722771640.html

• Ben Aşağıdaki linkten ilk alanlardanım.
    http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Android-4-2-AML8726-Mx-dual-core-tv-box-Media-Player-Online-Streamer-Smart/1235627908.html
    Adamlarla papazlık oldum.kıvırdılar Güney Amerika'da çalışıyor dediler.Anlaşmazlık açarak 22.-usd geri aldım.Ama genede zarar ettim.
    sonra cccam ve biss çalışıyor denilen 3-5 satıcı ile daha görüştüm.Hiç biri kesin garanti vermedi.
    sizin verdiğibiz linktekinde de cccam çalışmıyor yoruma bir bakın.Alıcıların verdiği yorumlarda zaten iyi değil satışı fazla yok.
    Yine burada bir üyemiz yazmıştı Çin'e gittiğinde dükkandaki satılan malların ne işe yaradığı sorulduğunda bilmediklerinden.
    Madem siz bilmiyorsunuz neden almak için soruyorsunuz diyorlarmış.
    Bence bu satıcıda öyle satıcı satışa koymuş Açıklama yazmış ama kendisi de bilmiyor.

• Yalnız arkadaşım,Network sharing menüsü resimlerde var.Nasıl girildiğide gösteriliyor
    Birde aynı cihaz aşağıda verdiğim diğer linktede satılıyor.Burda satışlarda yorumlarda iyi
    dear friend,have you tested cccam work okey

http://www.aliexpress.com/item/DVB-S2-Android-tv-box-support-CCCAM-AML8726-MX-1GB-Memory-4GB-Flash-Android-4-2/1742478578.html
  • kurtalanlı K kullanıcısına yanıt
    Zaten çalışıp çalışmadığını da bilmiyoruz direk çalışmıyor demek olmaz. Sadece alacak arkadaşlar cccam ve biss yok gözüyle alsın da sonra bize söylenmesin onu diyorum.
    Dediğiniz gibi o cihazın yazılımı bizimkilere portlansa cccam de biss de çalışır. Fakat şimdilik biz beceremedik.
    Her cihazın yazılımı kendine ait o yüzden her hangi bir cihazın romunu direk istediğimiz cihaza kuramıyoruz.
  • Verdiğim linkteki cihazın yazılımı bilen arkadaş varsa,bir zahmet bizimle paylaşsın.
    Belki birşey yapılabilir
  • zaten cihaz açıklamasında cccam de biss keyde vardiye yazmıyor.uydu bölümündede donma vs yok.uzun süredir cihazı traktör gibi yoruyorum sorun yok
    nedense bazı arkadaşlar bellemişler uydu android bir arada olmazmış mış niye olmasın olmuş işte hala cihazı kötülemeye çalışıyorlar bu fiyata cihaz hakkını fazlasıyla veriyor
  • .....Nedense bazı arkadaşlar bellemişler uydu android bir arada olmazmış mış.... bende buna katılmıyorum.Her defasında bunu ısıtıp ısıtıp söylemekte doğru değil bence. Bizler bu cihazı bunları bilerek aldık.Ben bir kaç kez mini usb aldım sattım.Benim ayrıyeten e2 cihazımda var.Zaman zaman dosyaları deniyoruz.Ciddi bir şekilde bu cihazlarla uğraşan yok.Uğraşılsa elbette olur.

Gidin türkiyedeki benzeri cihazın sorunlarını okuyun.Sonra alırmısınız almazmısınız karar verin.Bende meraktan aldım.Gayet güzel cihaz.Satana kadar da kullanıyorum.
    Cihazda nerdeyse hiç ısınma yok gibi.Ben çökme,donma,takılma vs şu ana kadar yaşamadım.Üst düzey e2 cihaza(Xtrent 9000 hd) alıştım.E2 deki gibi yazılımı gelişmiş olsa bu cihazı satmayı hiç düşünmezdim.E2 kullandığımda da androidin eksikliğini yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 27 Nisan 2014; 9:39:12 >
  • quote:

Yalnız arkadaşım,Network sharing menüsü resimlerde var.Nasıl girildiğide gösteriliyor
    Birde aynı cihaz aşağıda verdiğim diğer linktede satılıyor.Burda satışlarda yorumlarda iyi
    dear friend,have you tested cccam work okey

http://www.aliexpress.com/item/DVB-S2-Android-tv-box-support-CCCAM-AML8726-MX-1GB-Memory-4GB-Flash-Android-4-2/1742478578.html

Evet 2nci verdiğin linkte çalışıyor diyor.15 Nisan'da V***t S isimli Türk arkadaş aşmış 10-15 gün içinde teslim alır.Belki bizimle paylaşır.
    Yalnız Benim vivobox İ3 tede cccam bölümü vardı cccam girişi aynıydı. fakat bir türlü çalışmadı.
    Birde bu cihaz 1 GB ram 4 GB rom cihaz. yazılımı uymaz.
    Ancak rom editlenebilirse o zaman olabilir.
    Bendeki vivobox İ3 yazılımını araştırmak için isteyen olursa
    http://www.vivobox.co/?id=1076
    buradan indirip inceleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 27 Nisan 2014; 10:37:14 >

• O cihazın yazılımı bulunursa bizimkine uyar diye düşünüyorum.
    Niye diyecekseniz Cpu aynı,Gpu aynı,Tuner aynı,Android yazılımı aynı,galiba ram de aynı.
    Hatta kullandıkları adaptör bile aynı(12 V,1.5 A),hatta ve hatta kullandıkları kumanda bile aynı
    Birtek Flash bizimki 8 GB,bu ise 4 GB bununda sorun olacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

zaten cihaz açıklamasında cccam de biss keyde vardiye yazmıyor.uydu bölümündede donma vs yok.uzun süredir cihazı traktör gibi yoruyorum sorun yok
    nedense bazı arkadaşlar bellemişler uydu android bir arada olmazmış mış niye olmasın olmuş işte hala cihazı kötülemeye çalışıyorlar bu fiyata cihaz hakkını fazlasıyla veriyor

Ben cihazı hiçbir zaman Kötülemedim.
    Ben sadece fikrimi söyledim vede Bunun benim fikrim olduğunu diğer fikirlere de saygı duyduğumu yazdım.
    Burası cihazlar hakkında fikir paylaşma forumu değil mi yoksa.
    Ben Çin'den gelen android+uydu cihazlarını ilk kullananlardan biriyim.Aynı zamanda Cimbom38 Nick'li arkadaşın sattığı cihazını da ben getirttirdim.Cihaz HD180S2 orjinal Dvb s2 cihaz Android Android 4.2 Jelly Bean 4.2.2 yüklü cihaz orjinal cihaz HD18T degil.
    Tabiki burada fikrimi paylaşacağım sizlerde paylaşacaksınız ki Alacak olan arkadaşlar bilgi sahibi olsun.
    Ama mışş mışş'lar la Arkadaşlar bilgi sahibi olmaz.
    Cihaz o fiyata hakkını veriyorsa alanlar memnunsa güzel bir olay.Ben hiç bir zaman bu para etmez demedim.
    Lütfen saygı kuralları içeriside yorum yapalım.Hiç kimse cihazı kötülemiyor sadece düşünce ve yorumlarını yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 27 Nisan 2014; 11:27:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halilyild

Bu bölüm 8 GB. Flash Bellek, 1 GB. RAM 'li Android uydu cihazı, destek bölümü diye biliyorum
    geçmiş yazıları okursan senden başka cihazı kötüleyen derken android uydu bir arada çalışmaz diyen görmedim.demmeki oluyormuş çalışıyormuş.ben her zaman saygı kuralları içinde yazdım yazmayada gayret ederim.sen fikrini yazmışsın kullandınmı bu cihazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 27 Nisan 2014; 22:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Orijinalden alıntı: halilyild

Bu bölüm 8 GB. Flash Bellek, 1 GB. RAM 'li Android uydu cihazı, destek bölümü diye biliyorum
    geçmiş yazıları okursan senden başka cihazı kötüleyen derken android uydu bir arada çalışmaz diyen görmedim.demmeki oluyormuş çalışıyormuş.ben her zaman saygı kuralları içinde yazdım yazmayada gayret ederim.sen fikrini yazmışsın kullandınmı bu cihazdan

Seninle Polemiğe girmek istemiyorum.
    Ben hiç bir zaman ikisi bir arada çalışmaz demedim.Sadece benim fikrim ayrı ayrı kullanmak daha kullanışlı dedim.
    sd cihazlarda bile cccam ve biss çalışırken bu cihazda çalışmaması bir eksiklik.Birkaç üyede buna atıfta bulunduğu için,Ben sadece kendi fikrimi söyledim ve yinede aynı fikirdeyim.ayrı ayrı kullanmak daha kullanışlıdır.
    saygı kuralları mışş mışş'larla olmaz diye biliyorum.
    Ben bu cihazı kullanmadım.Getirttiğim cimbom38 nick'li arkadaşta cihazı satışa çıkarttı.
    Gerek Türkiyede satılan gerekse yurtdışından gelen Android+uydu cihazları şu anda yazılım desteği bakımından eksikleri var. bunda herkes hemfikir
    Ben ne bu cihazı nede Başka cihazı kötüledim. sadece fikrim olan ayrı ayrı kullanmayı yazdım.
    Mesaj konu başlığı '' 8 GB. Flash Bellek, 1 GB. RAM 'li Android uydu cihazı, destek bölümü'' fakat bu sadece bu cihazın artıları konuşulacak diye bir kısıtlama söz konusu olmadığını tahmin ediyorum.
    Mesajın başında da yazdığım gibi Polemiğe girmek yerine üyelerin fikrini söylemesi daha mühimdir.

• Acaba biss key bu kanallari duzenledigimiz dvb dosyasindan duzenlenebilirmi yani oralarda duzenlemek icin Rakamlari degistiriyoruz ya cok secenek var birine yazilabilir belki onalrdan bilen arkadaslar anlayanlar deneyebilirse bi ihtimal aklima geldi birde xbmc var cok guzel bence neti olanlara siddetle tavsiye ederim. Karakus eklentisini de eklersiniz netten aratirsaniz nasil eklenir bulabilirsiniz yapamayan arkadaslara da yardimci olabilirim. Xbmc ye m3u ekleyemedim onu bilen varsa bana yardimci olabilir ip tv den daha hizli sanki bana kalirsa ip tv cok hata veriyo vs tam da adres gir bul sıkıntısı da var.
  • Atlanta ip tv kullanıyorum ve sorunsuz izliyorum.İp tv dosyasını sd karta atsanız bile sd kartta veya usb görse bile yüklemiyor,yüklense bile pc de açılan kanal açılmıyor.hata veriyor.Ben çözümü atlanta ip tv dosyamı cihazın bir bölümüne atıyor ve ordan yükle diyorum çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademunal1985

Acaba biss key bu kanallari duzenledigimiz dvb dosyasindan duzenlenebilirmi yani oralarda duzenlemek icin Rakamlari degistiriyoruz ya cok secenek var birine yazilabilir belki onalrdan bilen arkadaslar anlayanlar deneyebilirse bi ihtimal aklima geldi birde xbmc var cok guzel bence neti olanlara siddetle tavsiye ederim. Karakus eklentisini de eklersiniz netten aratirsaniz nasil eklenir bulabilirsiniz yapamayan arkadaslara da yardimci olabilirim. Xbmc ye m3u ekleyemedim onu bilen varsa bana yardimci olabilir ip tv den daha hizli sanki bana kalirsa ip tv cok hata veriyo vs tam da adres gir bul sıkıntısı da var.

Android cihaza bilgisayar Ağ üzerinden bağlanma ve iptv txt dosya olarak atılması
    öncelikle Aşağıdaki zipli dosyayı indirip zipten çıkararak wifi file explorer pro dosyalarını tek tek flashdisk veya SD Karta kopyalayarak cihaza kuruyoruz
    cihaz içinden
    wifi file Expolorer dosyasına tıklıyoruz, dosya açıkken android cihazın aldığı İp no'sunu Tarayıcımıza sonuna :8000 ekleyerek yazıyoruz (192.168.1.xx:8000) enter
    cihaza bağlanmış oluyoruz.
    Açılan pencereden sağ alt (orta)tarafta bulunan dosya seçin (select files) ekleme bölümünden Atlanta iptv apk ve Bilgisayarda hazırlamış olduğumuz iptv txt dosyasını seçerek yükle diyoruz(upload files) txt dosyası android cihazımıza yüklenmiş oluyor.
    Daha sonra cihazdan Atlanta iptv logosunu tıklayarak sağ üst köşeden txt dosyasını seçtiğimizde iptv kanal isimleri ve adreslerini alt alta veya yan yana görmüş oluruz
    Artık seyretmek istediğimiz kanalı seyretmeye Başlayabiliriz.
    Atlanta iptv dosyaların aşagıdaki linkten indirebilirsin
    Not: kendim düzenlemiş olduğum txt dosyasını açarak kendi adreslerini aynı şekilde ekleyerek.veya benim eklediğim dosyaları silerek.kendine göre liste yapabilirsin.
    http://www.dosya.tc/server29/axIQhv/atlanta.rar.html
    Ayrıca Google play'de bulunan birçok canlı tv (Yerli ve yabancı)uygulamalarını indirmeniz halinde oradan da seyredebilirsiniz.
    Örnek :TVGO Plus uygulaması,(vitamio pulgin de yüklemeniz gerekli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 30 Nisan 2014; 11:37:13 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.