Bildirim
ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar,1-2 sorum olacak.Cihazı kumandadan kapatırken mavi ışık kırmızıya dönüyor.
Peki sonra cihaz kumandayla nasıl açılıyor?.Kumandadaki kırmızı tuşla cihaz açılmıyor.
Kumandadaki diğer tüm tuşlara basıyorum ama nafile cihaz açılmıyor.Elektrik bağlantısını çıkarıp taktığımda açılıyor.
İkincisi sizde uydu alıcısı bölümü hiç çöktü mü? Bende 2-3 defa oldu.DVB bölümüne tıkladığımda 3-4 saniye bekleyip
tekrar ana menüye dönmekte.Hiçbir şekilde açılmamakta.Tek çare romu tekrar yüklemek.Cevaplarsanız memnun olurum -
Birincisi kapattiktan sonra kirmizi isik yanmasi ve acilmamasini cozemedik yani bu problemi yasayan arkadaslarda coz3medik bende de ayni sorun vardi hala var fisi cekip takmakla devam ediyoruz. Ikinci olarak eger rot yaptinsa dvb dosyasini hazir baska yerden alip oraya yapistirdinsa dvb dosyasini sil yeniden kanal aramasi yap. Eger rot yapmadinsa cihazin fisini cek cihazin arkasinda av girisi var oraya kurdan sok tik sesini duyunca kal cikartmadan fisi tak recower moda al wipe faktory wipe cahde bunlara tikla restarta tikla son olarak cihaz sifirlanmis olur dvb bolumune girmesi gerek ama hersey sifirlanir ona gore.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kurtalanlı
normal usb mouse kullanılabiliniyor.
Aşağıda verdiğim linkteki yazılımda cccam vede biss desteği var.
Ayrıca DVB S2 bölümü de çok daha kullanışlı.
Yalnız kumanda çalışmıyor.Onu halledebilen varsa güzel bir şeyler olabilir.
http://yadi.sk/d/Da_y9XksPYnPL
Bu rom da wifi de calistiramadim guzel gibi gorunuyor. Dvb aciliyor rot yapmadim denemedim kanal aramayi mouse ile yapamiyoruz sanirim direk dvb aymak gerekiyor.
Bende ilk aldığımda kanalları taratınca bir türlü bulamamıştı.Forumda verilen kanal listesi yedeğini atınca hemen kanalları göstermeye başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ademunal1985
quote:
Orijinalden alıntı: kurtalanlı
normal usb mouse kullanılabiliniyor.
Aşağıda verdiğim linkteki yazılımda cccam vede biss desteği var.
Ayrıca DVB S2 bölümü de çok daha kullanışlı.
Yalnız kumanda çalışmıyor.Onu halledebilen varsa güzel bir şeyler olabilir.
http://yadi.sk/d/Da_y9XksPYnPL
Bu rom da wifi de calistiramadim guzel gibi gorunuyor. Dvb aciliyor rot yapmadim denemedim kanal aramayi mouse ile yapamiyoruz sanirim direk dvb aymak gerekiyor.
uydu üzerinde mouse ile uzun basınca uydu araması yapılabilir
-
maalesef kumandadan kapatıyoruz ve yeniden açamıyoruz mecburen fişi söküp takıyoruz çözüm yok . ben kurduğum çoğu oyunu
kumandsdan veya mausdan , klavyeden başlatamıyorum çözüm nedir bilmiyorum.ayrıca bir sorum olacak usb bağlantılı direksiyon
ile araba yarışalrını bu cihaza bağlayıp oynayabilir miyiz elinde usb direksiyon olan arkadaşım deneyip bilgi verebilir mi olursa almak istiyorum
teşekkürler... -
-
digitürk play çalışıyormu
Cihaz satılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Mayıs 2014; 11:28:14 > -
güzel cihazmış, merak ediyorum acaba usb direksiyon gaz pedallı vites kollu cihaz olur mu acaba alıpta çalışmaz ise üzülürüm bekleyelim belki deneyebilen arkadaşlar alır. -
quote:
Orijinalden alıntı: csselo
digitürk play çalışıyormu
hiç sıkıntısız çalışıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ALPAMPA
güzel cihazmış, merak ediyorum acaba usb direksiyon gaz pedallı vites kollu cihaz olur mu acaba alıpta çalışmaz ise üzülürüm bekleyelim belki deneyebilen arkadaşlar alır.
Bence direksiyon satan bir elektronik Markete git.
Orada sor veya kutu üzerindeki açıklamalara bak. Android'e uyumlu veya çalışır yazıyormu.
En azından biraz daha fazla bilgin olur. -
biss key girme olayını göremedim yapabilen arkadaşım varmı nasıl yapılıyor acaba? -
"Startup manager android sisteminiz baslar baslamaz istediginiz appi baslatir insanlar genelde xbmc icin kulanirlar"
StartUp Manegerhttp://www22.zippyshare.com/v/12796540/file.html
Android cihazda açılışta direk Dvb uydu bölümü başlaması için kullanılabilir diye düşünüyorum.
cihazım olmadığı için deneme imkanım yoktur. isteyen arkadaşlar deneyebilir.
"SUPERUSER bir appdir ve cihaziniz root olmasi lazim bu appi kulanabilmeniz icin ve bu app cihazinizin admin sorunlari ile karsilastiginizda sizden izin ister ve bu appi isterseniz diyebilirsiniz hic izin isteme herzamanizin veriyorum diye"
http://www.mediafire.com/download/qpbi8muczppqkx3/com.koushikdutta.superuser-1021-v1.0.2.1.apk
"ROOT EXPLORER admin halinde sistemi gezip herseyi gorebilmenizi saglar ve isterseni delete yapabilirsiniz yani istediginiz seyi silebilirsiniz"
http://www.mediafire.com/download/akqp20tpp3md06m/com.speedsoftware.rootexplorer-73-v3.1.1.apk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 23 Mayıs 2014; 12:15:35 >
-
@munib hocamı yakından ilgilendiren bir haber vermek istiyorum !
Enigma2 cihazlarda da web, xbmc, multimedia v.s. uygulamalar aynı android cihazlarda olduğu gibi hızlı bir şekilde çalışması için, işlemci üreticisi Broadcom tarafından özel bir işlemci üretilmiştir.
http://www.broadcom.com/products/IPTV/IPTV-Solutions/BCM7231
Resimde kırmızı ile işaretlediğim yere dikkat edilecek olursa, işlemciye, adobe'nin Flash program desteği sağlanmış...
İlaveten ; android cihazlarda olmayan, fakat enigma 2 cihazlarda bulunan HbbTV desteği de sağlanmış... Mavi ile işaretledim.
Bu işlemci ile üretilecek uydu cihazının adının, Türkçesi "çığ" anlamına gelen, ingilizce bir marka adı altında satılmasına karar verilmiş.
Cihazda ; OpenPLI 'nin image'ları çalışacakmış...
Cihazın; resim, image videosu ve diğer ayrıntıları belli olduktan sonra, ayrı bir konu başlığı açarak, tanıtım yapmaya çalışacağım.
Saygılar, sevgiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 23 Mayıs 2014; 12:17:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_
@munib hocamı yakından ilgilendiren bir haber vermek istiyorum !
Enigma2 cihazlarda da web, xbmc, multimedia v.s. uygulamalar aynı android cihazlarda olduğu gibi hızlı bir şekilde çalışması için, işlemci üreticisi Broadcom tarafından özel bir işlemci üretilmiştir.
Hay Allah razı olsun sayende çok bilgi ediniyorum saygılar -
arkadaşlar hepinize selamlar.cihazım bu gün geldi.cihaz güzel fakat cihazda dvb bölümüne giremiyorum dvb iconuna bastıgımda açılyor ve hemen program kapanıyor (cihaz değil ) uydu ayarlarını yapamıyorum nereden yapacağımı açıklarsanız sevinirim. -
fabrika ayarlarına getirip açtığımda düzeldi. -
arkadaşlar bende araştırma yaparken linkteki cihazı buldum.Menülerinde ccam desteğini göstermiş ancak fikrinizi almak istedim.Görüş belirtirseniz sevinirim.
cihazın genel özellikleri : DVB-S2 Android tv kutusu destek CCcam AML8726-MX 1GB Bellek 4GB Flash Android 4.2.2 3D Film XBMC
http://www.aliexpress.com/item/DVB-S2-Android-tv-box-support-CCCAM-AML8726-MX-1GB-Memory-4GB-Flash-Android-4-2/1742478578.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 30 Mayıs 2014; 10:48:32 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X