Şimdi Ara

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.101
Cevap
42
Favori
188.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m3u bu şekilde olacak siz kendinizde yapabilirsiniz.izlediğiniz linkleri eklersiniz

#EXTM3U
    #EXTINF:-1,TRT HD (HTTP)
    http://trt-i.mncdn.com/trthd/smil:trthd.smil/chunklist-b728000.m3u8
    #EXTM3U
    #EXTINF:-1,TRT 1 (RTMP)
    rtmp://mn-l.mncdn.com/trt1//trt15
    #EXTM3U
    #EXTINF:-1,STAR TV (HTTP)
    http://doguslive-i.akamaihd.net/hls/live/205665/starhd/stream3/streamPlaylist.m3u8
    #EXTM3U
    #EXTINF:-1,ATV (RTMP)
    rtmp://5.63.151.4:443/atv playpath=atv3 swfUrl=http://i.tmgrup.com.tr/p/flowplayer-3.2.9.swf?i=1 pageUrl=http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin live=1#EXTM3U

• quote:

Orijinalden alıntı: halilyild

quote:

Orijinalden alıntı: ademunal1985

Acaba biss key bu kanallari duzenledigimiz dvb dosyasindan duzenlenebilirmi yani oralarda duzenlemek icin Rakamlari degistiriyoruz ya cok secenek var birine yazilabilir belki onalrdan bilen arkadaslar anlayanlar deneyebilirse bi ihtimal aklima geldi birde xbmc var cok guzel bence neti olanlara siddetle tavsiye ederim. Karakus eklentisini de eklersiniz netten aratirsaniz nasil eklenir bulabilirsiniz yapamayan arkadaslara da yardimci olabilirim. Xbmc ye m3u ekleyemedim onu bilen varsa bana yardimci olabilir ip tv den daha hizli sanki bana kalirsa ip tv cok hata veriyo vs tam da adres gir bul sıkıntısı da var.

Android cihaza bilgisayar Ağ üzerinden bağlanma ve iptv txt dosya olarak atılması
    öncelikle Aşağıdaki zipli dosyayı indirip zipten çıkararak wifi file explorer pro dosyalarını tek tek flashdisk veya SD Karta kopyalayarak cihaza kuruyoruz
    cihaz içinden
    wifi file Expolorer dosyasına tıklıyoruz, dosya açıkken android cihazın aldığı İp no'sunu Tarayıcımıza sonuna :8000 ekleyerek yazıyoruz (192.168.1.xx:8000) enter
    cihaza bağlanmış oluyoruz.
    Açılan pencereden sağ alt (orta)tarafta bulunan dosya seçin (select files) ekleme bölümünden Atlanta iptv apk ve Bilgisayarda hazırlamış olduğumuz iptv txt dosyasını seçerek yükle diyoruz(upload files) txt dosyası android cihazımıza yüklenmiş oluyor.
    Daha sonra cihazdan Atlanta iptv logosunu tıklayarak sağ üst köşeden txt dosyasını seçtiğimizde iptv kanal isimleri ve adreslerini alt alta veya yan yana görmüş oluruz
    Artık seyretmek istediğimiz kanalı seyretmeye Başlayabiliriz.
    Atlanta iptv dosyaların aşagıdaki linkten indirebilirsin
    Not: kendim düzenlemiş olduğum txt dosyasını açarak kendi adreslerini aynı şekilde ekleyerek.veya benim eklediğim dosyaları silerek.kendine göre liste yapabilirsin.
    http://www.dosya.tc/server29/axIQhv/atlanta.rar.html
    Ayrıca Google play'de bulunan birçok canlı tv (Yerli ve yabancı)uygulamalarını indirmeniz halinde oradan da seyredebilirsiniz.
    Örnek :TVGO Plus uygulaması,(vitamio pulgin de yüklemeniz gerekli)

Tesekkur ederim kurdum dediklerini yaptim. Ip tv sonucta o da iptv den bi farki yok onda m3u gosteriyon bunda txt yine de tesekkurler biraz daha hizli deldi sanki. Birde biss key var dvb normal uydudan girilen sifreler acaba dvb dosyasindan girebilrmiyiz? Veya bu dvb dosyasi da apk dosyalari icinde var biss key girilen bi dvb apk bulabilrsek belki girilebilir diye dusunuyorum.

• Sayın ademunal1985

Duyduğuma göre Atlanta firması yeni bir Android cihaz çıkaracakmış. 300-350.-TL civarı imiş.
    Eğer cihaz Ram ve Rom bakımıdan güçlü ise Bence bu fiyatlar için ideal olur.
    Hem cccam hemde biss olayı çözülür.Garanti Bakımından da iyi olur.
    birde modül girişi varsa süper olur diye düşünüyorum.
    Not: Bunlar duyumlarımdır. ileriki günlerde daha da netleşecektir.
  • halilyild kullanıcısına yanıt
    Arkadasim hem android ve uydu cihazı aynı anda olmaz diyip duruyorsun hem de fahiş fiyatlara ürün satan, bi modül koydu diye satış fiyatına cihazın ederinin iki katından fazlasını ekleyen bir firmanın reklamını yapıp duruyorsun.
    o fiyatlara şuan 600 mhz işlemcili rezil performanslı Atlanta g3 satılıyor hala. Sen yeni Model cihazı daha yüksek özelliklere hele hele daha daha daha düşük bir fiyata satacaklarina inanıyorsan bişey diyemem tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Arkadasim hem android ve uydu cihazı aynı anda olmaz diyip duruyorsun hem de fahiş fiyatlara ürün satan, bi modül koydu diye satış fiyatına cihazın ederinin iki katından fazlasını ekleyen bir firmanın reklamını yapıp duruyorsun.
    o fiyatlara şuan 600 mhz işlemcili rezil performanslı Atlanta g3 satılıyor hala. Sen yeni Model cihazı daha yüksek özelliklere hele hele daha daha daha düşük bir fiyata satacaklarina inanıyorsan bişey diyemem tabi.

Ben hiç bir zaman olmaz demedim.Benim Fikrim ayrı ayrı kullanmaktır diyorum.
    Atlanta hiç kullanmadım.Firmayıda tanımam.
    Sadece @ademunal1985 nick'li arkadaş cccam ve Biss key olayına değindiği için Atlanta yeni model cihaz çıkaracakmış dedim.
    Duyduğum fiyatta 300-330.-TL arası diye. Ama cihaz çıkar yüksek fiyatlara satılır onu bilelmem.
    Ben yinede tekrarlıyorum. Ayrı ayrı kullanmak benim fikrim olarak daha güzel ve daha kullanışlı.
    Ama ikisi bir arada kullanmak isteyenler için bir araştırmalarını tavsiye ederim.
    (Tabiki cccam ve biss olayını düşünenler için) ikisi bir arada olupta cccam ve biss kullanmayanlar için elinizdeki cihazlar daha hesaplı.

• Sah!n kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parasomnia -- 6 Mayıs 2014; 20:20:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parasomnia

Kolay gelsin selam herkese. İlk öncelikle aynı cihazdan (h18s2 ) alarak nasiplenmiş bulunmaktayım. uzun uğraş ve araştırmalardan sonra yazılımı değiştirmeyi rootlu bir yazılım elde etmeyi başardım. lakin kumanda kısmında ufak bir hata ile karşılasmaktayım. kumandayı gormuyor. suan onunla uraşıyorum. cihaza yazılım atarken arkadan av soketinin içinde bulunan gizli switche mudehale etmeden cihazınıza yazılım atabilirsiniz.

arkadaşım merhaba,yeni yazılımın ne gibi artıları var vede yazılımı bir yere upload edebilir misin?
    Belki bizde bir şeyler geliştiririz
  • pek fark yok yalnız. ortak sorun olan eski yazılımın dvb player problemi bu yazılımda yok. kanal listesinde oynama yapıyor. sil ekle degiştir taşı gibi. cıhazın cıkısı 1080p 50 tıpınde oluyor mevcutu 720p . cıhaz root oluyor. hersey guzelde :) kumanda calısmıyor. remotu degısemedim degıssem kurulum yapmıyor. hata verıyor. kurarken yenı yazılımı av soketının ıcındeki switche mudehale etmenize gerekyok. autoscript otomatik kuruyor. umarım faydam olur herkese :) bı hevesle aldık
  • quote:

pek fark yok yalnız. ortak sorun olan eski yazılımın dvb player problemi bu yazılımda yok. kanal listesinde oynama yapıyor. sil ekle degiştir taşı gibi. cıhazın cıkısı 1080p 50 tıpınde oluyor mevcutu 720p . cıhaz root oluyor. hersey guzelde :) kumanda calısmıyor. remotu degısemedim degıssem kurulum yapmıyor. hata verıyor. kurarken yenı yazılımı av soketının ıcındeki switche mudehale etmenize gerekyok. autoscript otomatik kuruyor. umarım faydam olur herkese :) bı hevesle aldık

Benmi göremiyom yazılımı nerde? kafamı buluyon yukarda yazılımı istemişler cevab vermemişsin.yazılım atmayı herkes biliyor zaten
    yazılımı yüklemeyi anlatmana gerek yok.ver yazılımı bakalım nasılmış
  • Bu android uydu alıcıları ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Kendim android platformunu kullanıyorum. Root rom işleri ile de uğraştım. Kendim ile ilgili bir sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. Ancak çok merak ettiğim bu cihazın kanal seçimi kanal taşıması normal bir uydu gibi midir. Yani normal uydu işleri nasıldır? Rahat mıdır? Bilmeyen bir insan kanal değiştirirken taşırken sıkıntı yaşar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Bu android uydu alıcıları ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Kendim android platformunu kullanıyorum. Root rom işleri ile de uğraştım. Kendim ile ilgili bir sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. Ancak çok merak ettiğim bu cihazın kanal seçimi kanal taşıması normal bir uydu gibi midir. Yani normal uydu işleri nasıldır? Rahat mıdır? Bilmeyen bir insan kanal değiştirirken taşırken sıkıntı yaşar mı?

Arkadaşım yazıları ukusaydın sorulayın cevabı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Bu android uydu alıcıları ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Kendim android platformunu kullanıyorum. Root rom işleri ile de uğraştım. Kendim ile ilgili bir sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. Ancak çok merak ettiğim bu cihazın kanal seçimi kanal taşıması normal bir uydu gibi midir. Yani normal uydu işleri nasıldır? Rahat mıdır? Bilmeyen bir insan kanal değiştirirken taşırken sıkıntı yaşar mı?

Arkadaşım yazıları ukusaydın sorulayın cevabı vardı

İlk sayfadaki yazıları okudum ama sonraları bakmadım. Kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

pek fark yok yalnız. ortak sorun olan eski yazılımın dvb player problemi bu yazılımda yok. kanal listesinde oynama yapıyor. sil ekle degiştir taşı gibi. cıhazın cıkısı 1080p 50 tıpınde oluyor mevcutu 720p . cıhaz root oluyor. hersey guzelde :) kumanda calısmıyor. remotu degısemedim degıssem kurulum yapmıyor. hata verıyor. kurarken yenı yazılımı av soketının ıcındeki switche mudehale etmenize gerekyok. autoscript otomatik kuruyor. umarım faydam olur herkese :) bı hevesle aldık

Arkadaşım,peki bu yeni yazılımda biss vede cccam desteği var mı?
    Birde hangi cihazın yazılımını portladın?
  • munib kullanıcısına yanıt
    kusura bakma donanmada işlerim yogunlugundan donus anca yapabildim. anca üslüba göre ben yazmamış sende okumamış ol. herkese saygılar ii aksamlar.
  • Arkadaşım sanki elindeki bulunmaz Hint kumaşı.
    Elindeki ne kadar değerli bir şey ki kimseyle paylaşmak istemiyorsun.
    Ben 1-2 tane yazılım yükledim ama içlerinde DVB yoktu.
    aşağıda verdiğim linkteki cihazın yazılımını nerden bulabilirim
    Yada elinde olan yok mu
    http://www.aliexpress.com/item/DVB-S2-Android-tv-box-support-CCCAM-AML8726-MX-1GB-Memory-4GB-Flash-Android-4-2/1742478578.html

NOT: Bu arada cihaz elime bugün ulaştı.Bakalım izlenimlerimi yazarım

• Bir arkadaşım da bu cihazdan aldı. O'nun için bir kaç rom denedim.
    Bazı romlar kuruluyor DVB var, Cccam var, kumanda uymuyor (Parasomnia'nın bahsini ettiği yazılım bu türden sanırım). Bazı romlar ise herşeyi uyuyor, DVB uygulamasının eksik yanları var. Bazısının Cccam sorunu var.
    Bütün bunları harmanlayarak yeni bir rom oluşturayım dedim, modifiye edilmiş rom kurmuyor veya eksik kuruyor. Yayınlanmış romları olan biriyim. Buna rağmen editlediğim hiç bir romu tam kurduramadım bu cihaza.
    Bir gelişme olursa paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFlagTR

Bir arkadaşım da bu cihazdan aldı. O'nun için bir kaç rom denedim.
    Bazı romlar kuruluyor DVB var, Cccam var, kumanda uymuyor (Parasomnia'nın bahsini ettiği yazılım bu türden sanırım). Bazı romlar ise herşeyi uyuyor, DVB uygulamasının eksik yanları var. Bazısının Cccam sorunu var.
    Bütün bunları harmanlayarak yeni bir rom oluşturayım dedim, modifiye edilmiş rom kurmuyor veya eksik kuruyor. Yayınlanmış romları olan biriyim. Buna rağmen editlediğim hiç bir romu tam kurduramadım bu cihaza.
    Bir gelişme olursa paylaşırım.

cccam olan romlarda kumanda uymadığını yazmışsınız.
    Acaba kumanda yerine RC11 klavye maus veya aşağıdaki air maus olabilir.
    Bana gelen vivobox i3'te air maus vardı.
     ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ

• normal usb mouse kullanılabiliniyor.
    Aşağıda verdiğim linkteki yazılımda cccam vede biss desteği var.
    Ayrıca DVB S2 bölümü de çok daha kullanışlı.
    Yalnız kumanda çalışmıyor.Onu halledebilen varsa güzel bir şeyler olabilir.
    http://yadi.sk/d/Da_y9XksPYnPL
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtalanlı

normal usb mouse kullanılabiliniyor.
    Aşağıda verdiğim linkteki yazılımda cccam vede biss desteği var.
    Ayrıca DVB S2 bölümü de çok daha kullanışlı.
    Yalnız kumanda çalışmıyor.Onu halledebilen varsa güzel bir şeyler olabilir.
    http://yadi.sk/d/Da_y9XksPYnPL

mouse kullanarak biss key girebiliyormusun peki denedin mi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.