Şimdi Ara

ANDROİD FLASH PLAYER DESTEKLEYEN TARAYICILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
26.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konuma başlamadan önce birkaç bilgi vereceğim.

Telefonum GM Discovery ve Flash Player yüklü ama bunu kullanamıyorum ,
    Nasıl yani ?
    Google Chrome , Firefox Browser Android , Dolphin Browser v.b gibi tarayıcılar androidde flash player uygulamalarını çalıştırmıyor.
    Bende biraz araştırma yaptım ve sizin için flash player destekli android tarayıcılar buldum. Canlı yayın , flash player isteyen oyunlar , kısacası
    flash player gerektiren herşey çalışıyor.
    Uygulamalarımıza Geçelim :
    Puffin Web Browser
    Deneme Sürümü Market Linki : Puffin Web Browser Free için tıkla
    Full Sürüm Market Linki: Puffin Web Browser için tıkla

ANDROİD FLASH PLAYER DESTEKLEYEN TARAYICILAR ANDROİD FLASH PLAYER DESTEKLEYEN TARAYICILAR ANDROİD FLASH PLAYER DESTEKLEYEN TARAYICILAR

UC Browser
    Market Linki : UC Browser for Android için tıkla Ayrıca küre.tv videolarınıda destekliyor.

ANDROİD FLASH PLAYER DESTEKLEYEN TARAYICILAR ANDROİD FLASH PLAYER DESTEKLEYEN TARAYICILAR ANDROİD FLASH PLAYER DESTEKLEYEN TARAYICILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail3 -- 3 Mart 2014; 13:48:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android için Flash Player Destekleyen Tarayıcılar

Android cihazlarda Flash Player'ı destekleyen tarayıcılar arıyorsanız, işte size birkaç seçenek:

• Puffin Web Tarayıcısı: Hızlı ve güvenli bir tarayıcı olan Puffin, Flash desteğiyle birlikte gelir.
    • Dolphin Tarayıcı: Özelleştirilebilir ve özelliklerle dolu bir tarayıcı olan Dolphin, Flash Player eklentisini destekler.
    • Maxthon Tarayıcısı: Hızlı yükleme sürelerine ve çeşitli özelliklere sahip bir tarayıcı olan Maxthon, Flash Player desteği sunar.
    • Lightning Browser: Hafif ve hızlı bir tarayıcı olan Lightning, Flash Player'ı destekleyerek web'de gezinme deneyimini geliştirir.

Bu tarayıcılar, Android işletim sistemiyle uyumludur ve Flash tabanlı içeriğe erişmenizi sağlar. Ancak, Flash Player'ın artık çoğu web sitesinde desteklenmediğini ve bazı tarayıcılar tarafından aşamalı olarak kullanımdan kaldırıldığını unutmamak önemlidir. Bu nedenle, Flash Player desteği olan bir tarayıcıya ihtiyacınız varsa, bu seçenekleri göz önünde bulundurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hız olarak nasıl ? Kendi tarayıcısına göre.
  • Adobe flash player 11.1 kuruyorum istediğim tarayıcıda flash videoları vs. çalıştırıyorum. Puffin denemiştim kullanışlı değil tabi bana göre.
  • bendede 11.1 var ama ben nasıl oynatamıyorum bana anlatırmısın ayrıntılı olarak yazarsam sürümü 11.1.115.8 google chrome v.b tarayıcıda oynatamıyorum ben ? wRei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail3 -- 2 Mart 2014; 17:19:40 >
  • ben puffin kullaniyodum. sonra flash player 11.1 kurdum opera chrome da calismiyor ama kendi tarayicisinda calisiyor ve puffin biraz kasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyuce

ben puffin kullaniyodum. sonra flash player 11.1 kurdum opera chrome da calismiyor ama kendi tarayicisinda calisiyor ve puffin biraz kasiyor.

kendi tarayıcısında çalışıyor derken puffin demi ?
  • telefonun icinde kurulu olan tarayici masaustundeki kisayollarda sagda

• mikail3 kullanıcısına yanıt
    Firefox kullan hem pc icin hem tel icin cok guzel ve kullanisli gerci bir cogu bolede

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanyuce

telefonun icinde kurulu olan tarayici masaustundeki kisayollarda sagda

canlı yayınları açmıyor ama maalesef o :)
  • Uc browser gibisi yok. Gerisi hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Uc browser gibisi yok. Gerisi hikaye

konuya onu ekleyimmi ?? evet güzele benziyor denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail3

bendede 11.1 var ama ben nasıl oynatamıyorum bana anlatırmısın ayrıntılı olarak yazarsam sürümü 11.1.115.8 google chrome v.b tarayıcıda oynatamıyorum ben ? wRei

Dostum chrome flash desteklemiyor zaten bende chromedan açamıyorum telefonun kendi standart tarayıcısı ile gerekli video veya görüntüyü açtığınızda otomatik açıyor zaten flash player yüklü olması yeterli ek bir ayara gerek yok.
  • mikail3 kullanıcısına yanıt
    Ekleyebilirsin. En çok beğendiğim özelliklerden biri sayfalar arası geçişi ekranda sağa sola kaydırarak yapabilmek + Gece modu

• En hızlı tarayıcı fakat görsellik 0 .

Eer görsellik sizin için önemli değilse mutlaka kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Orijinalden alıntı: mikail3

bendede 11.1 var ama ben nasıl oynatamıyorum bana anlatırmısın ayrıntılı olarak yazarsam sürümü 11.1.115.8 google chrome v.b tarayıcıda oynatamıyorum ben ? wRei

Dostum chrome flash desteklemiyor zaten bende chromedan açamıyorum telefonun kendi standart tarayıcısı ile gerekli video veya görüntüyü açtığınızda otomatik açıyor zaten flash player yüklü olması yeterli ek bir ayara gerek yok.

Senden kaynaklı bir sıkıntı olabilir. Ben marketten chrome beta indirdim telefonumdada en son android flash yüklü ve sıkıntısız flashları açıyorum.
  • Next browser deneyin derim. Flash player bulunmakta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boat Browser da denenmeli ve eklenmeli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Next browser deneyin derim. Flash player bulunmakta.

Deneyim ,test edeyim ve başlığıda değiştireyim konuya ekleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

Boat Browser da denenmeli ve eklenmeli bence

Deneyim ,test edeyim ve başlığıda değiştireyim konuya ekleyeyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.