Şimdi Ara

android güncelleme hatası yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar galaxy s3 kullanıcıyım telefonum yurtdışı kayıtlı fakat telefonum android 4.0.4 te s3 kullanıcılarının hepsine bakıyorum hepsininki 4.1.1 de diyolarki güncellemeyi ototmatik yüklüo ben ise hem telefondan hem samsung kiesten deniyorum bir türlü yapamadım telefondan denediğim zaman yazılım güncellemesi yok yazıyor yardımlarınızı bekliorum ...

• Yurtdışından getirilen android cihazlara resmi update yapamazsınız. Odin programı ile en güncel resmi rom u bulup kendınız yuklemenız lazım. yalnız bu işler risklidir. Anlamıyorsanız sakın denemeyin. En yakın bir telefoncudan 20-25 tl arası halledebilrsiniz.
  • internetten yeterli araştırmayı yapıp odinden stok rom atabilirsiniz kendiniz. veya cwm (clockworkmod) ile custom rom atabilirsiniz ben s3te 10.1.3 stabil versiyonu kullanıyorum emin ol samsungun yaptığından çok daha iyi bir iş çıkarmışlar. fakat dediğim gibi bu işler çok basit yine de iyice araştırın youtube'da videoları izleyin ve doğru dosyayı güvenilir yerden bulmaya özen gösterin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.