Şimdi Ara

Android Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Android telefonlar hakkında öğrenmek istediğim birkaç konu var. Sürekli Windows Phone ve Android tartışmaları mevcut. Bir taraf "Android kasıyor,donuyor,şişiyor,rehbere şu kadar geç giriyor" v.b diyor. Diğer taraf "Windows Phone çöp"v.b diyor.
    Merak ettiğim şu ki Android gerçekten kasan, donan, kilitlenen bir sistem mi? 2013'ün Eylül ayından beri Lumia 925 kullanıyorum ve cihaz şu ana dek 5 kez dondu ve resetlemem gerekti. Android için söyledikleri "sürekli" donma,kasma,resetleme zorunda kalma dedikleri kadar var mı?
    Windows Phone mağazası gerçekten çok yetersiz. Basit bir örnek vermek gerekirse, ben, resmi Steam uygulaması gelmiş mi diye her gün kontrol etmekten usandım :) Mobil uygulamalarını aradığım şeyler çoğunlukla Android ve iOS.
    Bir başka şeyde bir çok kez sorduğum ve hiç cevap alamadığım ; WP8 çıkalı 2 seneyi geçmiş. Android ilk 2 senesinde WP8' e kıyasla nasıl bir gelişim göstermişti?
    Konuyu açma sebebim ve sorularımdaki amaç Android hiç kullanmamış olmam ve bir sonraki telefonumu alacağım zaman Android hakkında da daha fazla bilgi sahibi olup daha bilinçli tercihler yapmaktır.
    Teşekkürler.

• berkubix kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu söyleyeyim; "Android kasıyor,donuyor,şişiyor,rehbere şu kadar geç giriyor" sözünde bir yerde yanlışlık var. Donan, kasan, şişen, rehbere bilmem kaç saniyede giren Android değil, Samsung cihazlardır. Gerçi Galaxy S4'den sonra nihayet kabul edilebilir bir stabiliteye ulaştırdı telefonlarını. Ayrıca Android'de dediğiniz sorunlar yok.

Android 1.0'dan Android 2.3'e (2 yıl) arayüz kısmında öyle aman aman bir değişiklik olmadı ama performans ve kullanılabilirlik açısından muazzam değişiklikler oldu. Arayüz konusunda asıl köklü yenilikler Android 4.0 ile beraber geldi. Bir dahaki büyük değişiklik gelecek Android sürümü olan Android 5.0 ile beraber olacak. Nexus cihazlar için geliştirici önizleme sürümü çıktı. DH'nin göz atma videosunu izleyebilirsin.
  • Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.