Şimdi Ara

android hücre bilgi mesaj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • android telefonlarda hucre bilgi mesajı gelmiyor gelsede mesaj şeklinde geliyor ve telefon sürekli ötüyor. hücresel mesajları görmek için herhangi bir widget ya da uygulama biliyor musunuz?

• aynı şeyi bende çok aradım ama bulamıyorum,sanırım bir çözümü yok.. belki yeni sürümüyle birlikte hücre bilgi mesajlarını da menüye eklerler
  • bütün android cihazlardamı var bu ya tükürim böyle andride..
  • aveada hücre mesajı yok çoğu ilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

aveada hücre mesajı yok çoğu ilde

Olması gerekir hocam, en azından benim olduğum yerde var. Bilgı mesajlarını tüm kanallar olarak aç, telefon 2g ye al 3g de gelmiyor hucre bilgisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: akh-ism

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

aveada hücre mesajı yok çoğu ilde

Olması gerekir hocam, en azından benim olduğum yerde var. Bilgı mesajlarını tüm kanallar olarak aç, telefon 2g ye al 3g de gelmiyor hucre bilgisi.

2gde fakat gelmiyor. mesela ankarada da yok bu hizmet

• hücre bilgi mesajini ne amacla kullaniyorsunuz arkadaslar ?

sene oldu 2012, harita, navigasyon hersey var.
    2000lerde de baz istasyonunun ismini merak etmiyordum acikcasi... :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG G3 kullanıyorum. Tlefonumda hücre bilgisini göremiyorum. nette araştırdım ama bulamadım. yardımcı olurmusunuz..
  • Üzeyir Emirr Ü kullanıcısına yanıt
    Telefon ayarlarından kanal 50'yi ve hücre mesajlarını etkinleştirmeniz gerekli. 3G şebekelerinde operatörler ileti gönderimi yapmıyor artık bildiğim kadarıyla. 2G şebekesinde olmanız gerekli ki buna değecek bir ihtiyacınız var mı? Baz istasyonu için ise servis menüsünden ya da G-Net Track gibi bir program ile hücre numarasını öğrenebilirsiniz.
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Bütün android'lerde aynı sorun var. Bence sorun Turkcell vodafone ve Türk Telekom şebekelerinden kaynaklanıyor. Operatörler şebekelerinde gerekli ayarları ve düzeltmeleri yapsalar gelir. Ama hücre bilgi mesajları ücretsiz olduğu için yapmıyorlar.

Ben o işin çözümünü hava durumuna bakarak çözüyorum. Hava durumu bulunduğun yeri de gösteriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.