Şimdi Ara

android için tema yapma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
17.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar android telefonlar için tema yapma programı arıyorum. fakat go launcher gibi tema programı aramıyorum. şöyle anlatayım ben kendim resmini,şeklini şemalini, rengini kısacası ben kendim resim yapar gibi.... eski samsung telefonlarda da hatta böyle bir program var (babaannemin teli ). bu arada güzel tema indireceğimiz siteleri android için bilenlerde varsa yazarsa iyi olur diye düşünüyorum ama indireceğimiz temalarda go launcher tarzı programlara bağlı olmazsa iyi olur. ben internette aradım ama amacıma ulaşamadım.yardımlarınız için şimdiden çokkkk sağolun arkadaşlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android Teması Nasıl Yapılır: Tema Yapma Programı Rehberi

Android telefonunuzu kişiselleştirmek ve benzersiz bir görünüm kazandırmak için kendi temanızı yapmak ister misiniz? Tema yapma programlarıyla bunu kolayca yapabilirsiniz. Bu programlar, telefon ekranının her yönünü özelleştirmenize olanak tanır, böylece tercihlerinize uygun ideal temayı oluşturabilirsiniz.

Omix Tema İndir

Omix gibi tema yapma programları, birçok hazır şablon ve özelleştirme seçeneği sunar. Bu programlar, yeni başlayanlar için kullanımı kolaydır ve gelişmiş kullanıcılar için güçlü özellikler sunar.

Telefon Teması Nasıl Yapılır

Tema yapma programlarını kullanarak tema yapmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Uygun bir tema yapma programı seçin ve indirin.
    2. Programı açın ve yeni bir tema oluşturun.
    3. Tema için bir arka plan, renk paleti ve yazı tipi seçin.
    4. İsteğinize göre simgeler, widget'lar ve diğer öğeleri ekleyin.
    5. Temayı kaydedin ve cihazınıza uygulayın.

Android Tema Yapma Programı

Önerilen Android tema yapma programları arasında şunlar bulunur:

• Omix Tema
    • KLWP Canlı Duvar Kağıdı Oluşturucu
    • Nova Launcher
    • KWGT Kustom Widget Oluşturucu

Kendi Temanı Yapma

Tema yapma programlarıyla kendi temanı yapmak, telefonunuzu kişiselleştirmenin harika bir yoludur. Bu programların sunduğu çok sayıda seçenekle hayal gücünüzü serbest bırakabilir ve cihazınız için benzersiz bir görünüm yaratabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar koca bir yardım bekleniyor
  • buzz launcher indir kurcala bulursun kullanicilarin kendi yaptigi temalar bolumu var + kendin de tema olusturabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veriyorum. Theme editor for sammobile diye yaz google amcaya indir. Sammobile sitesinden developer kaydı yaptır. İstersen telefonunda ayarlar temalar girdiğin yere aktarımda yapabilirsin. Apk sını telefonuna indirebiliyorsun. Çok uğraş gerektiren bir iş. 2 tane tema oluşturdum ama aktif edemedim. 300 dolar istiyorlar. Yoksa deneme süresinde kalıyor. En net cevap bu. Not: samsung developeri türkiyede kapattı. Hiçbir yerde güncel sürümü bulunmadığı için şuan ülkemizde tema oluşturamıyoruz. Launcher tema değildir. Sadece ana sayfayı değiştirir. Tema tüm telefonu değiştirir. Malesef ülkemizde bunu bilen pek fazla insan yok. Sana değerli bilgiler verdim. Belki ilerde developer aktifleşirse iyi işler çıkarabilirsin. Hatta satıp para bile kazanabilirsin. 1 dolara satsan dünya çapında bir milyon indiren olsa. Kazandığın para dudak uçuklatır.Emin ol dünya genelinde 1 milyon fazla bir sayı değil. Haydi kal sağlıcakla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.