Şimdi Ara

Android işletim sistemli akıllı kol saati; I'am Watch detaylandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
25.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

450mAH batarya Android'li bir cihaza yetmez.

Katılıyorum, aktif kullanımda anında sömürür şarjı.
  • Güzel günlük yaşamda değilde spor yaparken dışarıda gezerken kullanılır.
  • dedemin kurmalı kol saatide 2 gün dayanıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutsultan

Artık Çocuklar Okula Saat bile getiremiyecekler :D

Saat de bile android :)

Bence Apple da boş durmaz Hemen MAC İOS Saat Çıkartır
    I-hours :D I-clock :D I-watch :D I-Timer :D

/>

Android işletim sistemli akıllı kol saati; I'am Watch detaylandı

Troll arkadaşım bu ürünü ilk apple çıkardı zaten. iPod nanodan ilham alınmış(çalınmış.) yukarıdaki ürün.. Yukarıdaki telefonun teması, program isimleri zaten hep çalıntı. Orjinal bir fikir yok! Bi telefon özelliği eklemişler fakat saat ile konuşma yapmak nasıl olur bilemiyorum. Müzik de garip kaçar. Bluetooth ile konuşulup bluetooth ile müzik dinlenir. Reklamı bile apple reklamlarına benziyor. Uygulama isimlerine gelecek olursak, i-müzik, i-market, i-mages... Niye orjinal fikirler hep appledan çıkıyor anlamıyorum. Diğer markalar da çalıp çalıp üstüne flash desteği falan koyup kendi yaratmış gibi sunuyor kullanıcısına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 4 Kasım 2011; 19:34:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutsultan

Artık Çocuklar Okula Saat bile getiremiyecekler :D

Saat de bile android :)

Bence Apple da boş durmaz Hemen MAC İOS Saat Çıkartır
    I-hours :D I-clock :D I-watch :D I-Timer :D

/>

Android işletim sistemli akıllı kol saati; I'am Watch detaylandı

Troll arkadaşım bu ürünü ilk apple çıkardı zaten. iPod nanodan ilham alınmış(çalınmış.) yukarıdaki ürün.. Yukarıdaki telefonun teması, program isimleri zaten hep çalıntı. Orjinal bir fikir yok! Bi telefon özelliği eklemişler fakat saat ile konuşma yapmak nasıl olur bilemiyorum. Müzik de garip kaçar. Bluetooth ile konuşulup bluetooth ile müzik dinlenir. Reklamı bile apple reklamlarına benziyor. Uygulama isimlerine gelecek olursak, i-müzik, i-market, i-mages... Niye orjinal fikirler hep appledan çıkıyor anlamıyorum. Diğer markalar da çalıp çalıp üstüne flash desteği falan koyup kendi yaratmış gibi sunuyor kullanıcısına.

-1353 diyorum

• Abidik gubidik saatlere binlerce lira veriliosa 299 euro o kadar da çok değil ama bana göre yine de pahalı :D
  • YUH BE BUNU DA MI ÇALDINIZ APPLE DAN !!! BU KADARI DA PESSS... AYNISI.
  • Hala bu tür saat kullananlar varmı.
  • Bu ürün ve ipod nano dan önce sony ericsson livewiev vardı ,)
    Hemen ifunboylar saydırmış ama =P
  • sony ericcsson un liveview ve mw600 ünüde aldım. saati ne yazıkki sadece saat için kullanıyorsunuz. blutoothdan android cihaza bağlı tutmak 2 gün içinde pili bitiriyor. saat amaçlı kullanınca 1 hafta gidiyor. mantıklı değil bu cihazda ne yazıkki pek mantıklı olmayacak.

Ama MW600 ü şiddetle tavsiye ederim benim gibi günde 3 saati yolda geçen biri için süper cihaz. hem cihazı kulağınıza takmadığınız için direk kablosuz cihazın zararlarından bir nebze uzakkalıyorsunuz.
    http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?lc=tr&cc=tr

• saatin tipi çok hoşuma gitti ama bunlar bize dayanmaz, bizler saatiyle banyo yapan, saatiyle abdest alan, hatta havuzda, denizde saatiyle yüzen milletiz..
  • 299 AVro Türkiye'ye gelene kadar olur 700-800 lira, ben Android telefona o kadar para vermedim O kadar para verilmez, onun yerine Sony ericsson liveview alınabilir.
  • Birde Patek Philippe değil tabi
  • teknoloji ayarsiz ilerliyor
  • Tutmaz.
  • çok gereksiz. hatta oldukça boş iş olarak buldum. abi telefonlar zaten amacını aştı artık içine 3d yi hatta full hd yi bile soktular ne gerek var böle bişeye bide 300 euro... ya bi gidin. paralı insanlara paralarını harcatacak ürünler icat ediyorlar. ama gidip fakirler alıyor o da ayrı bi ironi yani
  • görüntü dandik duruyor
  • telefon gibi mi yoksa değilmi tam anlamadım
  • iyi çok güzel bişey çıkartmışlar da şarj süresi 2 gün gidecek bir saat pek güzel olmaz...
    ama bu denli yeniliklerin çıkması çok güzel bi durum...
  • o degil de smsi nasil yazcaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.