Şimdi Ara

Android işletim sistemli akıllı kol saati; I'am Watch detaylandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
25.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üreticilerden Android işletim sistemli tuvalet kağıdı da bekliyoruz.
  • Mesajim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: santanio

sony ericcsson un liveview ve mw600 ünüde aldım. saati ne yazıkki sadece saat için kullanıyorsunuz. blutoothdan android cihaza bağlı tutmak 2 gün içinde pili bitiriyor. saat amaçlı kullanınca 1 hafta gidiyor. mantıklı değil bu cihazda ne yazıkki pek mantıklı olmayacak.

Ama MW600 ü şiddetle tavsiye ederim benim gibi günde 3 saati yolda geçen biri için süper cihaz. hem cihazı kulağınıza takmadığınız için direk kablosuz cihazın zararlarından bir nebze uzakkalıyorsunuz.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?lc=tr&cc=tr

SonyEricsson LiveView kol saatinden ve MW600 kulaklığından ben de kullanıyorum. LiveView'le ilgili olarak telefonla iletişimde bazı sorunlar vardı ve bu durum bataryayı daha fazla tüketmesine neden oluyordu ama bu sorun önemli ölçüde çözüldü. Alttaki linkte bulunan çözümü denemenizi öneririm;

http://forum.pocketpc.gen.tr/index.php?topic=15811.msg88553#msg88553

• arkadaşlar ben bir arkadaşımda word dosyası falan okuya bilen bir saat görmüştüm buna benzer bir saat markası biliyor musunuz telefon falan özelliği olmasına gerek yok. çok önemli lütfen bilgisi olan cevap yazsın
  • ya tamam iyi güzel yapıyorsunuz saat kıvamında mp3 çalar da ee şarj ömrü nerede? ben hergün ''laptopumun bataryası tam mı,telefonumun şarj ettim mi'' diye düşünürken üstüne ''aa bugün saatimi şarj ettim mi'' diye kafamda soru işareti oluşması yanlış bir durum tabi.
  • inceleme yapacaklarına reklam yapıyorlar bu site gözümden düşmeye başladı....
  • Bu şey albeni albeni mi dedi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.