Şimdi Ara

Android işletim sistemli akıllı kol saati; I'am Watch detaylandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
25.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatida 100-150 Euro olsaydı kapiskapis giderdi bu
  • root yapabilecekmiyiz?.. kimse yazmadan ben yazayım cep telefonu çıkınca kol saatimi kenara bıraktım ,angarya..
  • Görünüş çok kötü. Arayüzüde kötü. Bunu alacağıma son nesil iPod Nano alıp, saat aksesuarındıa alır kullanırım.
  • telefon özelliği yok olsaydı 300 avro verirdim
  • cidden gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutsultan Artık Çocuklar Okula Saat bile getiremiyecekler :D Saat de bile android :) Bence Apple da boş durmaz Hemen MAC İOS Saat Çıkartır I-hours :D I-clock :D I-watch :D I-Timer :D
    />
    Android işletim sistemli akıllı kol saati; I'am Watch detaylandı
    Troll arkadaşım bu ürünü ilk apple çıkardı zaten. iPod nanodan ilham alınmış(çalınmış.) yukarıdaki ürün.. Yukarıdaki telefonun teması, program isimleri zaten hep çalıntı. Orjinal bir fikir yok! Bi telefon özelliği eklemişler fakat saat ile konuşma yapmak nasıl olur bilemiyorum. Müzik de garip kaçar. Bluetooth ile konuşulup bluetooth ile müzik dinlenir. Reklamı bile apple reklamlarına benziyor. Uygulama isimlerine gelecek olursak, i-müzik, i-market, i-mages... Niye orjinal fikirler hep appledan çıkıyor anlamıyorum. Diğer markalar da çalıp çalıp üstüne flash desteği falan koyup kendi yaratmış gibi sunuyor kullanıcısına.

Dostum ben bunu i-pod Nano ve i-watch ı daha görmeden fikri öne sürmüştüm fakat benden çok önce davranmışlar aynen dediğin gibi aynı apple a benziyor :)

• valla android kullanıcısyım ama doğruya doğru olmamış..Apple'in ürünü çok daha iyi duruyor hem dizayn olarak,hem pratikte daha akıllıca.
  • yuh bu kadarıda fazla abartı... her üründe Kurtlu Elma markasını nasıl görüyorsunuz? saatle Apple denen kurtlu Elmanın alakası bile yok... buradada amma çok Apple Funboyu varmış...
  • hay apple kadar başınıza taş düşsün. apple kendi nano'yu saat haline getirseydi milyon tane reklam yapardı, zaten siz gerekli reklamı onlara sıra gelmeden yapardınız. bu kadar adam saatten habersizse demek ki apple böyle bir şey çıkarmamış.
  • apple ipod nanoyu öven kardeşlerimiz bu saat ipod nanodan daha fazla işlev yapıyor! ne kadar apple fanı varmış vay arkadaş
  • cinin teknolojisini kullan,bas reklami,al sana fenomen,,bunu biz niye yapamiyoruz,,2 sene evvel bu zaten cinde yapilmisti ve 30 dolara bunu almayani dovuyorlardi,ben de dayak yemeyeyim diye aldim bir tane hediye ettim yigenime,
  • bi seiko değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutsultan

Artık Çocuklar Okula Saat bile getiremiyecekler :D

Saat de bile android :)

Bence Apple da boş durmaz Hemen MAC İOS Saat Çıkartır
    I-hours :D I-clock :D I-watch :D I-Timer :D

/>

Troll arkadaşım bu ürünü ilk apple çıkardı zaten. iPod nanodan ilham alınmış(çalınmış.) yukarıdaki ürün.. Yukarıdaki telefonun teması, program isimleri zaten hep çalıntı. Orjinal bir fikir yok! Bi telefon özelliği eklemişler fakat saat ile konuşma yapmak nasıl olur bilemiyorum. Müzik de garip kaçar. Bluetooth ile konuşulup bluetooth ile müzik dinlenir. Reklamı bile apple reklamlarına benziyor. Uygulama isimlerine gelecek olursak, i-müzik, i-market, i-mages... Niye orjinal fikirler hep appledan çıkıyor anlamıyorum. Diğer markalar da çalıp çalıp üstüne flash desteği falan koyup kendi yaratmış gibi sunuyor kullanıcısına.

Arkadaş %100 haklı bu ürünü ilk Apple çıkardı fanboycuklar yine saldırmış.

• -kanka saat kac
    -dur bakıyım...sarjı bitmis
    -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil süresi ve fiyat olarak satılmayı engelliyen iki faktör.
  • pil süresini haberde göremedim ancak düşük işlemci ve düşük ekran kalitesi ile 2 -3 gün gidecek kadardır eğer bluetooth ile eşitlediğimde takvimi görüntüleyecek ise aldım gitti

zira sürekli telefonu çıkarıp bakmak absürd kaçabiliyor,

benim hoşuma gitti açıkçası
  • Sanıyorum ki,bu telefonu alan ve kullananların,mutlaka HTC Sensation yada Samsung Galaxy S2 tarzında ve fiyatında bir telefonu ve ayrıca elinin altında laptopu ve evinde de masaüstü bilgisayarı vardır.Çünkü bu telefon ancak e-mail gelip gelmediğini,facebookta ekleyen kekleyen varmı mesajı gelip gelmediğini haber almak ve buna binaen hemen PDA telefonundan yada laptopundan bu iletilere bakmayı sağlar.Bu telefondan ancak uyarılabilirsin ama işini göremezsin,yine de ekmeğin fiyatını çayın kilosunu simidin kaç lira olduğunu takip etmeyenler için bu alete para vermek zor olmaz,alırlar kenarda dursun derler.Üçü beşi hesap eden tercihini ya PDA telefon yada Laptoptan yana kulanır.
  • önceden saat bir ihtiyaçtı artık aksesuardan ibaret belki bu cihaz saati tekrar kullanılır hale getirebilir..
  • çok gereksiz ve luzumsuz.. fiyat desen 300 koy iphone laptop konsol vs falan al.. 299 euroymuş...peeeehh
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutsultan

Artık Çocuklar Okula Saat bile getiremiyecekler :D

Saat de bile android :)

Bence Apple da boş durmaz Hemen MAC İOS Saat Çıkartır
    I-hours :D I-clock :D I-watch :D I-Timer :D

/>

http://www.letsgodigital.org/tr/21236/lg-saat-telefon/

ilk lg tarafından üretildi.

ayrıca appleın o ürününde telefon özelliği yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.