Bildirim
Android izinleri
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.srt-appguard.com/en/
Rootsuz olarak srt appguard diye bir program var ama işleyişi şöyle.Mesela playden bir uygulama indirdiniz bu programa giriyorsunuz uygulamayı bulup tıklıyorsunuz.Sonra solda monitor yazan yere tıklayıp.Bekliyorsunuz.Program uygulamayı önce kaldırıyor sonra yeniden kuruyor.Daha sonra istediğiniz izni değiştirebiliyorsunuz.
Rootlu olurak da xprivacy i öneririm.Yukardaki gibi uğraştırmıyor.Uygulamalara herhangi bir modifiye yapmıyor.Kurduğunuz uygulamayı bulup direk istediğiniz izni engelleyebiliyorsunuz.Hatta isterseniz taslak oluşturup yeni kurulan uygulamaları direk o taslağa göre izinlerini otomatik olarak düzenleyebiliyorsunuz.
Srt appguard ücretli bir uygulama ücretsiz alternatifini bilmiyorum.Demosunu üstte linkten indirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 4 Mart 2014; 3:35:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sagolasin hocam. fakat 4 uygulamaya kadar destekliyormuş. ayrıca uygulamayi silip baştan yukleyince veriler uçmayacakmi ozaman gereksiz olmazmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip
Takip milyon tane izin istiyor
Valla rootsuz olarak bir bunu biliyorum.Bundan sonra yükleyeceğiniz uygulamaların izinlerini değiştirirsiniz hiç olmazsa.Ya da uygulamanın verisini yedekleyip daha sonra geri yüklersiniz.Cihazınızın markası modeline göre bootloader kilidini açmadan ve garantiyi bozmadan kolay bir şekilde root edilebiliyor bazı jelly bean sürümlerine sahip cihazlar.Bunu bir araştırın ya da cihazınızın konusunda sorun bence.Eğer rahatlıkla bu işi halletmek istiyorsanız root şart.
4 uygulamaya kadar deneme sürümü.Daha sonra satın alıp veya korsan indirip sınırsız bir şekilde kullanabiliyorsunuz.Öte yandan diğer önerdiğim program ücretsiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: hacı1992
Valla rootsuz olarak bir bunu biliyorum.Bundan sonra yükleyeceğiniz uygulamaların izinlerini değiştirirsiniz hiç olmazsa.Ya da uygulamanın verisini yedekleyip daha sonra geri yüklersiniz.Cihazınızın markası modeline göre bootloader kilidini açmadan ve garantiyi bozmadan kolay bir şekilde root edilebiliyor bazı jelly bean sürümlerine sahip cihazlar.Bunu bir araştırın ya da cihazınızın konusunda sorun bence.Eğer rahatlıkla bu işi halletmek istiyorsanız root şart.
4 uygulamaya kadar deneme sürümü.Daha sonra satın alıp veya korsan indirip sınırsız bir şekilde kullanabiliyorsunuz.Öte yandan diğer önerdiğim program ücretsiz.
Kardeşim bu srt appguard uygulamasında izinleri değiştirdikten sonra başka bir şeye tıklamak falan gerekiyor mu yoksa uygulamadan çıkmak yeterli mi?
-
Evet engellemek istediğiniz iznin yanındaki tik işaretini kaldırıp uygulamadan çıkmanız yeterli. -
Eyvallah bikaç uygulamada denedim kullanımı gayet kolay umarım işe yarıyordur isteyen arkadaşlar apkmania dan da indirebilir
@hacı1992 -
quote:
Orijinalden alıntı: FeArybjks
Eyvallah bikaç uygulamada denedim kullanımı gayet kolay umarım işe yarıyordur isteyen arkadaşlar apkmania dan da indirebilir
@hacı1992
işe yarıyor hocam.Mesela bir internet tarayıcı indirin marketten bu uygulama ile intersnet erişimini engelleyin internete giremiyorsunuz.Aynı şey reklamlar için de geçerli.Uygulamanın internet erişimini engelleyince reklam çıkmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: hacı1992
quote:
Orijinalden alıntı: FeArybjks
@hacı1992
işe yarıyor hocam.Mesela bir internet tarayıcı indirin marketten bu uygulama ile intersnet erişimini engelleyin internete giremiyorsunuz.Aynı şey reklamlar için de geçerli.Uygulamanın internet erişimini engelleyince reklam çıkmıyor.
Süper bi uygulama o zaman teşekkür ederim kardeşim tam böyle birşey arıyordum bende
-
Ben de çekiniyorum işime yarar. Ama root işi kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X