Şimdi Ara

Android kullanıcıları dikkat: Yeni bir zararlı yazılım tespit edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hepmiz din kardesiyiz hocam, bunlari Amerikalilara, Ruslara falan anlat. Android'in Ocak 2025 guncellemesi olmadigi icin arkadaslarda Kasim 2024 guncellemsi varmismis da, ona gore calinmis paralari deme lutfen. Samsung Galaxy S8'den bile kimse bir sey calamaz, bunun icin sizlerin istemesi ve onay vermesi lazim.

Halkimiza link atayim, buraya gir tikla e-devlet sifrenle, hemen hakkin olan tazminati almak icin basvur desem, 100 kisi atlar hemen sonra da aaaa Ocak 2025 guvenlik guncellemesi olsaydi da kem de kum de hebele de hubele ;)

Anladin mi olayi baskan?

Olay guvenlik aciklarinda degil, halkin cahilliginde.

• sensaura kullanıcısına yanıt

Haksızsınız demiyorum. Türkiye'nin ortalama iq seviyesi maalesef düşük 89 olduğu söyleniyor. İllaki inananlar çıkacaktır. Fakat işletim sistemleri ve telefonlarda kullanılan donanımlarda başlı başına ayrı bir sebep. Banka hesapları boşaltılan ve kendi hesaplarından kredi başvurusu yapılıp çekilen ve dolandırıcıya gönderilen paralar telefonlara temas etmeden uzaktan geceleyin (telefon sahibi uyurken) yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 6 Ocak 2025; 19:50:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Hocam bak benim amacim polemik yapmak ya da sizinle dalga gecmek faqlan degil. Sunu iyi anlamani istiyorum. Ornegin sen neye inaniyorsun?

Cekilen krediler gece cekilmis ve uzaktan cekilmis. Bu dogru, ancak bunun nedeni senin inandigin seyler degil.

Sifreleri onceden senden ve ya baskasindan caldilarsa, istedikleri zaman, hatta sana sms falan gelirde iptal edebilirsin bankayi arayip diyerek gece vakti apmalari en dogal dolandiriclik hareketidir.

Ben mesela dolandiric olsam, senden senin onayinla caldigim sifreleri, sen uyurken ve ya olayin farkinda olamayacagin bir zaman tabiki kendim girip senin adina kredi basvurusu yapicam ve paralari goturucem.

Yani Halk olarak, senin gibi forumda yazip bu isten anlayan insanlarda bile yanlis analiz yapma huyu var.

Sana bir sms ile link gonderiyorum ya da daha gecen basimka geldi, facebookta bir gurbetci sayfasinda Almanya'da yasayip da borclanma yoluyla SSK girisi yapmak istiyorsaniz hemen e-devlete girin asagidaki linke tiklayarak, orda SSK borclanmasina basvurun, son gun 31 Aralik 2024, acele edin diyen bir ilan gordum, yorumlara baktim, 100 kisi en az ya girmeye calisiyoruz ama giris olmuyor, kullanici adimizi ve sifremizi yazdik ama e-devlete giremiyoruz demisler.

Olayi anliyor musun hocam? Adamlar sahte bir linke tiklayip e-devlete girdik saniyorlar, kullanici adi ve sifreyi yazdiklarinda karsi tarafta birilerine gidiyor bu bilgiler, sonra sen uyurken rahat rahat senin adina e-devlette islem yapiyorlar.

Burda telefonun guvenlik guncellemesiyle bir alaka yok, tamamen insan hatasi.

Bu anlattığınız tam bir oltalama saldırısı. Yemi takıp bekliyorlar. Kananlar illaki olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

Hocam android kitlesi çok toksit bi kitle tonlarca para veriyolar diye toz kondurmuyorlar ben android kullanıyorum ama android'in gram övülcek tarafı yok.

• Kimse masum değil kısaca. İnşaatlardan birine topunuz kaçacak sonuçta :)

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    toksit ne demek arkadaş,daha söylediğin kelimeyi yazmayı bilmiyorsun millete laf atma derdindesin android in övünülecek tarafını tuşlu telefon gibi kullanırsan bilemezsin tabi,ayrıca iphone alırken millet öpücük veriyor galiba.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt
    Toksik yazdım çevirmiş telefon işte yorumundan belli oluyor kitle böyle nefret kusan çevresine huzursuzluk veren kitle çok güzel örnek oldu yorumun üstüne 🤣🤣🤣 aynen kardeşim sen USB kablosu takıp geliştirici modunu açınca anlıyorsun bazı şeyleri hacker kartal seni ahuahahha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telefon toksik yazınca toksit diye çevirmez be cahil olmayan bir kelimeyi nasıl çevirecek yapay zeka senden akıllı,android kullanıp android kullananlara laf atmak ta ne bileyim zeka seviyeni ortaya koyuyor.

• Kardaslar, dostlar, birbirinizi kirmak yerine ucuz telefon kullanmaya bakin. Bugun Samsung S22'nin yapamayip da iPhone 14'un yapabildigi ne var?

Android tarafinda Samsung S22 suan cok iyi kampanya fiyatlarina sahip, alin bir tane kullanin 5 sene. iPhone'da da 14 varsa tamamdir, 16'ya 17'ye ne gerek var.

Telefonlarda termik santral mi isletiyorsunuz? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Ocak 2025; 22:19:27 >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

ne kullanıyorsun bilmiyorum ama android de böyle bir soruyu iki kez gördüğümü hatırlamıyorum.

• Eğer 60 yaşında değilseniz bunu yemezsiniz zaten. Scam mesajları bana da geliyor, bakmıyorum bile, tık tık engelle.

Bizde Iphone BMW Mercedes anahtarının yan yana gelmesi Prestijdir. Düşünsene bir cafeye gittin arkadaşlarınla, hatunlar falan var ortmda masaya bir Huawei yada Xiaomi falan koydun, yanınada Reno anahtarı koysan kimse dönüp yüzüne bakmaz ama diğer üçlüden koyarsan herkes saygı ile eğilir, etrafında bir sürü goy goycu takımı toplanır. Bizim gibi az gelişmiş milletlerin temel iktisadi anlayışı böyledir. Böyle olduğu içinde her üçbeş senede bir büyük ekonomik krizlerle uğraşıp dururuz.

• Hocam maalesef Turkiye'deki iliski kavramiyla yurtdisindaki iliski kavrami arasinda 50 yil fark var.

• Her önüne geleni indirip tıklarsan ne bekliyorsun ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

işte bu kadar bakış açın ufak aslan parçası seni android kullanıp androidi mi övücem ? 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.