Stabilite kolaylık herşey |
Android kullanıcıları neden iPhone'a geçiyor? (4. sayfa)
-
-
ya arkadaş bi telefona 40 50 milyar veriyorsanız tabi ki burada sabah akşam öveceksiniz çünkü ödediğiniz paranın tatminini ekrana bakarken yaşayamıyorsunuz bu kadar basit. değeri düşmediği için satın alan da yok apple telefonları, sarı sitedeki ilanların yarısı iphone ve bazıları 1 yıldan fazla süredir ilanda duruyor. telefon denilen zımbırtıya bu kadar para verecek olsam P60 pro alırdım en azından mini dslr makinası da taşımış oluyorsunuz yanınızda. özelliğe ve deneyime değil markaya ve elitizm furyasına para ödenmeye devam edildiği sürece apple hep ileride olacaktır. ne yapayım menüyü kaydırırken 250 ms daha erken davranıyorsa telefon ?
-
O kadar parayı ambargolu huawei’ye veren birini görürsem çok fena dalga geçerim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pişmanlık diyenlere güle güle....
-
İphone 8 (ios)kullanıyordum samsung a33( android )'e geçtim sorum yaşamıyorum.
-
İki platformdan da birbirine geçişler oluyor birinden birine geçip memnun olan da oluyor öncekini özleyen de. Eskiden android sorunlu olduğu için iPhone’dan geçenler pişman olup geri dönüyorlardı zaten bu “android pişmanlıktır” kalıbı o günlerden kalma. Şuanda pişmanlık nadiren oluyor çünkü android çok iyi toparladı hatta üst seviye bir androidden iPhone’a geçen pek çok kişi iOS’u kısıtlı buluyor hapishane gibi diyorlar androidin esnekliğini arıyorlar orada yapabildiği pek çok şeyi iPhone’da yapamadığını görünce pişman olup androide geri dönüyorlar.
Androidin nimetlerini çok fazla kullanmayan standart pek çok kullanıcı var bu grup iPhone’a geçtiğinde daha fazla memnun kalabiliyor hele bir de orta seviye bir telefondan geçtiyse iPhone uzay mekiği gibi gelebiliyor sonuçta telefonların mercedes’i gibi. ben telefon değil hesap makinesi kullanmışım şimdiye kadar diyenler var ya işte onlar bu kişiler.
iPhone’dan androide geçecekseniz kesinlikle en üst amiral modeli alın yoksa daha alt olanlar asla tatmin etmeyecektir. Amiral modellerde hiçbir sorun yok gayet memnun edecektir.
Androidden iPhone’a geçecekseniz de iOS’un android kadar esnek olmadığını her istediğinizi kafanıza göre yapamayacağınızı bilin sonra şu yok bu yok apk yok ana ekrana şunu koyamadım şu kısayolu atayamadım şarj animasyonunu felan değiştiremedim vs vs diye ağlamayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En son kullandığım Android cihaz Samsung Note 9 du. Ardından sırayla 11 Pro max,12pm,13,13pm,14 pro,14 pm imi en son sattıktan sonra Samsung s23 Ultraya geçtim.
Tabi bu kadar ayfonun yanında sırasıyla macbook pro i5,pro m1,16" pro m1, airpods pro 1. Nesil, airpods 3. Nesil, airpods pro 2. Nesil, airpods max, watch 4-5-6, watch ultra, magic keyboard dan magic trackpad e kadar.. kısacası tüm ekosistemi bırakıp s23 ultra + asus zenbook 14x e geçiş yaptım.
Ne kaybettim ? Apple da yapıp da anroid + windows da yapamadığım ne var ? Hiçbirşey.
Apple, influencerlara ciddi para yediriyor ve influencerlar da Apple ürünlerini namusu pahasına pazarlıyor. Geçen bitanesi (şişko olan) video yapmış "Macbook da hangi oyunlar oynanır" vs diye bir övüyor cihazı yani bilmesek sanıcaz ki oyun makinesi.. Yahu arkadaş oyunla işi olan adam gider windows pc toplar ya da ps5 filan alır ne macbook u yani apple a pazarlama içeriği üreteceğim diye kendilerinden geçiyor herifler. Olan bizim gariban kıt beyinli gençlerimize oluyor. Bunları izleyip, özenip gidip bu cihazları alıyolar.
Sokakta cebinde 14pm olan 10 kişi çevirip sorsan 10 da 10 u cihazın özelliklerinin 90% ını kullanmıyordur bile.
Benim geçen ay sattığım 14pm yi de asgari ücretle garsonluk yapan bir eleman gelip satın aldı. Cebindeki son parayla aldı hemde. Zar zor denkleştirdi, eksi bakiye vs..
Bu halk nezaman adam olur biliyor musunuz , şu özentiliği bırakıp, 12 bin tl maaş ile 60k lık telefona özenmemesini öğrendiğinde adam olur. Şu başlık bile bunun en büyük örneği. Dünyada Samsung telefon satışlarında liderken, hangi akıllı bu başlıkla haber çıkar ki ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X